Milanezi s Balkana
Njegovi potezi (Bobanovi) me podsećaju na nekog ko ima drugare pajtaše i ko se dočepao "krave" i ajd ,kad je već tu, da je maksimalno izmuze i iskoristi za kombinacije od kojih ce najviše profitirati on i pajtaši... Znaš onog malog što je dobar sa onim mojim ,e on ti je menadžer od XY ,daj da ga povučemo kod mene u Milan...
Ako ne radi tako ,onda stvarno nema veze sa vezom...U svakom slučaju bi bilo poželjno da što pre napusti klub... Može slobodno da povede i ostatak ekipice sa sobom...Od Gazidisa pa na dole...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
(10-30-2019, 12:43 PM)Sampinjon Wrote: Njegovi potezi (Bobanovi) me podsećaju na nekog ko ima drugare pajtaše i ko se dočepao "krave" i ajd ,kad je već tu, da je maksimalno izmuze i iskoristi za kombinacije od kojih ce najviše profitirati on i pajtaši... Znaš onog malog što je dobar sa onim mojim ,e on ti je menadžer od XY ,daj da ga povučemo kod mene u Milan...
Ako ne radi tako ,onda stvarno nema veze sa vezom...U svakom slučaju bi bilo poželjno da što pre napusti klub... Može slobodno da povede i ostatak ekipice sa sobom...Od Gazidisa pa na dole...

Ma kao neki seoski manager koji se prodaje za sitno i neku malu proviziju...cuj dobar je on sa Modricem pa ce ga dovest pa nismo mi Rudar Ugljevik
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
(10-30-2019, 02:50 PM)Maji_TZ Wrote:  pa nismo mi Rudar Ugljevik

To je diskutabilno poslednjih godina  Confused
Reply
Evo SPAL razmislja o bodovima protiv nas. woooow
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Izgleda da Pioli sve glasnije razmislja o 3 stopera u odbrani
Glavna meta u januaru bice stoper i vezni igrac ...
Otjerati nase Calabriu i Contia na klupu ili sto dalje od Donnaraumme, svidja mi se ideja ?
Reply
Stoper ce biti Dejan Lovrenj. To mogu da potpisem odmah.
Reply
(10-30-2019, 09:36 PM)Sampinjon Wrote: Stoper ce biti Dejan Lovrenj. To mogu da potpisem odmah.

To je ta Bobanova veza  Sagrin
Iskreno vise se nadam da ce Maldini mu reci da odjebe sa igracima iz svoje zemlje koji su davno dozivjeli vrhunac svoje karijere...
Bolje da dovede kojeg klinca iz Dinama
Reply
jeste li vidjeli sta se veceras sviralo Juventusu kao penal???? pa ovo je toliko sramotna liga. stavljam 100€ na pobjedu Juventusa protiv nas, jer i da smo 10 puta bolji sudija ce nas pokrast
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
(10-30-2019, 10:37 PM)Maji_TZ Wrote: To je ta Bobanova veza  Sagrin
Iskreno vise se nadam da ce Maldini mu reci da odjebe sa igracima iz svoje zemlje koji su davno dozivjeli vrhunac svoje karijere...
Bolje da dovede kojeg klinca iz Dinama

Mogao bi dovesti onog Olma ili kako se vec zove ,cujem da taj vredi necemu...
Reply
Suso na klupi :OO
Reply