Milanezi s Balkana
ambro će dobro odigrati večeras vidit ćete. bitno je da nema više od jednog over 30.
Reply
(10-26-2011, 07:03 PM)dejo Wrote: Milan (4-3-1-2): Abbiati; Zambrotta, Bonera, T.Silva, Taiwo; Aquilani, Ambrosini, Nocerino; Boateng; Ibrahimovic, Cassano.

Parma (4-4-1-1): Mirante; Zaccardo, Santacroce, Paletta, Gobbi; Valiani, Morrone, Galloppa, Modesto; Giovinco; Crespo.

odakle tebi ovi sastavi.....moj izvor kaze ovo....

Milan: Abbiati; Abate, Bonera, Thiago Silva, Taiwo; Aquilani, Ambrosini, Nocerino; Boateng; Ibrahimovic, Cassano

Parma: Mirante; Zaccardo, Paletta, Feltscher, Gobbi; Valiani, Morrone, Nwankwo, Modesto; Giovinco; Valdes
Reply
(10-26-2011, 07:09 PM)kalla1899 Wrote:
(10-26-2011, 07:03 PM)dejo Wrote: Milan (4-3-1-2): Abbiati; Zambrotta, Bonera, T.Silva, Taiwo; Aquilani, Ambrosini, Nocerino; Boateng; Ibrahimovic, Cassano.

Parma (4-4-1-1): Mirante; Zaccardo, Santacroce, Paletta, Gobbi; Valiani, Morrone, Galloppa, Modesto; Giovinco; Crespo.

nije idealan sastav, ali nije ni los toliko....svidja mi se sto pocinjemo sa 4 u vezi...
bit ce dosta trke.....bonera ce igrat desnog beka...bolje nego da igra lijevog ili stopera.....

prema sastavu bonera je stoper a zambrotta je desni bek
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
(10-26-2011, 07:14 PM)dejo Wrote:
(10-26-2011, 07:09 PM)kalla1899 Wrote: nije idealan sastav, ali nije ni los toliko....svidja mi se sto pocinjemo sa 4 u vezi...
bit ce dosta trke.....bonera ce igrat desnog beka...bolje nego da igra lijevog ili stopera.....

prema sastavu bonera je stoper a zambrotta je desni bek

da premo tom tvom sastavu...sorry....odakle ti izvor sastava? moj izvor je drugi...

Milan: Abbiati; Abate, Bonera, Thiago Silva, Taiwo; Aquilani, Ambrosini, Nocerino; Boateng; Ibrahimovic, Cassano

Parma: Mirante; Zaccardo, Paletta, Feltscher, Gobbi; Valiani, Morrone, Nwankwo, Modesto; Giovinco; Valdes
Reply
(10-26-2011, 07:20 PM)kalla1899 Wrote:
(10-26-2011, 07:14 PM)dejo Wrote: prema sastavu bonera je stoper a zambrotta je desni bek

da premo tom tvom sastavu...sorry....odakle ti izvor sastava? moj izvor je drugi...

hahahaha sram me reci:Allegrijeva fan stranica na facebooku DevilolDevilol
Reply
(10-26-2011, 07:23 PM)dejo Wrote:
(10-26-2011, 07:20 PM)kalla1899 Wrote: da premo tom tvom sastavu...sorry....odakle ti izvor sastava? moj izvor je drugi...

hahahaha sram me reci:Allegrijeva fan stranica na facebooku DevilolDevilol

odlican izvor LOL..nisam znao da si fan allegrija.....moj je sastav tocan...

Reply
To dejo, znači fan si mister maxa, evo na indexu kažu da mu dižu platu za 500 000 eura godišnje, jbg kad je loš.
strah me bonere, a za taiwa je ovo utakmica koja mu može odrediti cijelu seonu ili da otjera antoninija na klupu ili da je on gije, valjda bude ovo prvo
Reply
naravno da sam fan!!!!i kao i svaki fan pljuvat cu po njemu kada milan izgubi i voljet cu ga kada milan dobije,ali uvijek cu ga nastojati opravdati kada pogriješi...nije džabe ona poslovica "tko radi taj i griješi" DevilolOkmilan

ma meni je on najbolji izbor za trenera i rezultati su iza njega...
Reply
da da da nocerinooooo odlično igra od reprez. pauze
aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nocerinooooooooooo
Reply
koja golcina.....svaka cast...

ajmo po hattrick...
Reply