12-22-2019, 01:51 PM
(This post was last modified: 12-22-2019, 01:54 PM by Maji_TZ.)
Odma otkaz mater vam jebem sljepu i glupu ...
Ako nije bio sposoban da skonta i vidi da samo treba jos jedan napadac da im zabijemo i dok pizda ceka ljudi nas odrade...
Kakvo vise strpljenje, cista nesposobnost trenera...Gattuso je prosle god na ovom terenu nadigrao Gasperinia...jebeni Gattuso u prvoj sezoni
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Iole ozbiljne ekipe rutinski odradjuju utakmice protiv nas...Totalna beda i rasulo...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Tako je, trpaj buraniju dok joj voda puni usi...
Bravo Pioli. odradio si posao: unistio nas kao veliki navijac merde. jer i za tebe vrijedi: ni jedna pobjeda Intera nije vrijedna kolko gubitak Milana. svaka cast, skidam kapu. da se mene pitalo, ti nebi prisao Milanu, al neka Bobanova i Maldinijeva mater stucaju dnevno kolko ih navijaci spominju
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
ugasio sam utakmicu u 75' to mi se odavno nije desilo. zalosno.
sretan vam Bozic svima i Sretna Nova 2020, cujemo se slijedece godine
uživajte
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Bice zanimljivo slusati izjave posle utakmice...Da vidim kako ce trener i uprava da "objasne" kako je ovo dobro za nas i da postoje pozitivni znaci i pomaci ,da klub ide u pravom smeru i da sve sto fali je "malo vise vremena"...Seme im, pleme i poreklo...
Svasta ruzno i lose sam dozivio u posljednji nekoliko godina od Milana, al evo nek sam i dozivio najveci poraz u istoriji kluba ...
I mogu i oprostiti 5-0 ali da se igraci Atalante vise trude i trce na 5-0 to nikako, jos ovo skakutanje Gasperinia na kraju u toku utakmice, ja bi rekao simbolicno zadnji ekser u kovceg ...
Vlasnici moraju uraditi hard reset po cijenu ispadanja iz lige, u protivnom samo produzavamo agoniju...nadam se dostojanstvu Maldinia, Bobana i Massare da ce ponuditi svoje ostavke, kao i strucni stab...sto se tice igrackog kadra svi mogu na transfer listu, pa ko ih zeli u svojim timovima neka plati neki novac
Ma kakvi vlasnici? Pa oni su i instalirali onog debila Gazidisa koji je i Arsenal sjebo svojom filozofjiom fudbala i dovodjenja mladih anonimusa. Ja odavno tvrdim, dok je taj lik u Milanu, Milan nece preci 6. pozicije na tabeli. Ti se furas na mladost, a dodje Atalanta koja se fura na istu stvar i pomete te sa terena, osramoti, ucini smijesnim. Pa idiote ocito je vrijeme da se furas na nesto drugo i da dovedes neke iskusne igrace.
12-22-2019, 03:27 PM
(This post was last modified: 12-22-2019, 03:30 PM by Maji_TZ.)
(12-22-2019, 02:30 PM)huss Wrote: Ma kakvi vlasnici? Pa oni su i instalirali onog debila Gazidisa koji je i Arsenal sjebo svojom filozofjiom fudbala i dovodjenja mladih anonimusa. Ja odavno tvrdim, dok je taj lik u Milanu, Milan nece preci 6. pozicije na tabeli. Ti se furas na mladost, a dodje Atalanta koja se fura na istu stvar i pomete te sa terena, osramoti, ucini smijesnim. Pa idiote ocito je vrijeme da se furas na nesto drugo i da dovedes neke iskusne igrace.
Gdje iskopa Gazidisa od svih mogucih iz Uprave ??? Da li je Gazidis doveo Rebica ili Boban ? Gazidis je ekonomista, finansijski manager, koji ima zadatak da u sto skorije vrijeme ostvari dobit i sasvim je legitiman nacin na koji on to pokusava da uradi, sa mladjim igracima naravno...da nece slucajno Bigliu prodati nekome ili Mussachia ???
Iskljucivi krivci su svi u Upravi, bez izdvajanja pojedinca...ako hoces da nadjes najgoreg pojedinca medju njima onda je to sigurno Boban...branio je lose ili nikakve partije Rebica, cinjenicom da u Italiji krilo ima manje prostora da igra sa loptom, kao da to nije znao krajem augusta kad ga je doveo kao zadnje pojacanje....toliko debilno i glupo objasnjenje da je to strasno...
Evo Boban je nastavio sa glupim izjavama i nakon najveceg poraza : "We are super happy with Pioli and how he is working, there is no doubt".
12-22-2019, 04:48 PM
(This post was last modified: 12-22-2019, 04:48 PM by Sampinjon.)
A kad se samo setimo kako je kritikovao prethodne uprave zbog takvog nacina poslovanja i takvih izjava 
Klasican indijanac...
|