10-27-2011, 03:03 AM
evo pribrao sam se doma 4 ujutro samo na kratko nocka forevar....
|
Milanezi s Balkana
|
|
10-27-2011, 03:03 AM
evo pribrao sam se doma 4 ujutro samo na kratko nocka forevar....
10-27-2011, 08:02 AM
(10-27-2011, 12:55 AM)Maji_TZ Wrote: Cassano 8 utakmica ... 2 gola i 7 asistencija... od 16 golova Milana on je ucestovao u 9 ...koji je to debil e sad si me ulovio u mašinu...priznajem izvrsna statistika,samo mogao nas je koštat gola i to me iznerviralo toliko da ga nazovem debilom..to je sve... MILANO SIAMO NOI!!!!
10-27-2011, 09:30 AM
(10-27-2011, 08:02 AM)dejo Wrote:(10-27-2011, 12:55 AM)Maji_TZ Wrote: Cassano 8 utakmica ... 2 gola i 7 asistencija... od 16 golova Milana on je ucestovao u 9 ...koji je to debil ... ma zezza malo...treba opustene atmosfere na forumu
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
10-27-2011, 10:10 AM
Masimilijano Alegri imao je mnogo toga da zameri svojim izabranicima, posle ubedljive pobede nad Parmom od 4:1.
''Odigrali smo pristojan meč, ali smo u pojedinim momentima mogli i bolje. Bilo je važno da se pobedi, tabela počinje da se otvara i bilo je od ključnog značaja da ostanemo pri vrhu. Kada igraš na svaka tri dana, prirodno je da se momci umore. Ipak, protivnicima dozvoljavamo mnogo šuteva sa distance'', ocenio je Alegri. Noćerino je postigao het-trik, do sada je u karijeri dao samo 7 golova. ''Dobro igrao, svi smo zadovoljni njegovim partijama. Noćerino ima svoju ulogu i daje sve od sebe. Možda zvuči čudno, ali promena pozicije utiče na sve'', kaže Italijan. Novi ugovor ''visi u vazduhu''. ''Razgovarao sam sa klubom i složili smo se oko svega. Nema žurbe, najvažnije je da stignemo do vrha tabele, a o tome ćemo da mislimo na zimskoj pauzi'', zaključio je Alegri.
10-27-2011, 01:58 PM
Cassano ima fascinantnu statistiku..Mozda je jos uvjek malo manje spreman nego sto treba ali to nadoknadzuje svojom majstorijom sa loptom...Ako bi se trebali nervirati zbog promasenih zicera onda bi zbog Binha davno poludili..Veceras za 15 minuta promasi 2 100% zicera i jos jednom krenuo sam prema golu i potuce razbi se bas smijesno....
Boa je bio malo ispod nivoa.. Taiwo onako,neuigran..Ambro los opet.. Ibra Tenk uvjek ima flastera na sebi...
Rossonero Per Sempre...
10-27-2011, 02:21 PM
(10-27-2011, 01:58 PM)ktm rossonero(alberto) Wrote: Cassano ima fascinantnu statistiku..Mozda je jos uvjek malo manje spreman nego sto treba ali to nadoknadzuje svojom majstorijom sa loptom...Ako bi se trebali nervirati zbog promasenih zicera onda bi zbog Binha davno poludili..Veceras za 15 minuta promasi 2 100% zicera i jos jednom krenuo sam prema golu i potuce razbi se bas smijesno.... Prvi udarac mu je sjajno obranio Mirante, drugi nije bio nikakav zicer,nije ni stigao do lopte, a to što pričaš da je išao sam prema golu uopće nije bilo tako. da imao je otvoren put da dođe do lopte koja mu je izvrsno upućena u for, ali se poskliznuo i pao... MILANO SIAMO NOI!!!!
10-27-2011, 04:21 PM
Nisi pratio drug..prije nego sto mu je Mirante odbranio nogom imao je jos jednu 100% priliku..Ali nije to bitno..nemoramo voditi raspravu kao pojedinci..Ali moras se sloziti da je Cassano vise nego koristan Milanu...
Rossonero Per Sempre...
(10-27-2011, 04:21 PM)ktm rossonero(alberto) Wrote: Nisi pratio drug..prije nego sto mu je Mirante odbranio nogom imao je jos jednu 100% priliku..Ali nije to bitno..nemoramo voditi raspravu kao pojedinci..Ali moras se sloziti da je Cassano vise nego koristan Milanu... Koristan je iako me nervira...i mislim da sam ja sve dobro pratio evo ti highlightsa koji jasno pokazuju robinhove sanse:prva je odmah miranteova obrana,nema nista prije toga http://www.youtube.com/watch?v=-9lih68It3M MILANO SIAMO NOI!!!!
10-27-2011, 04:34 PM
Tiziano Crudelli http://www.supersajt.info/index.php?opti...&Itemid=82
I IBRAHIMOVIĆ JE ČOVJEK
10-27-2011, 09:18 PM
Ko ludjak sam se pokusavo spojit sa starom sifrom i gledam koj q... nece i tek sad skuzim da je novi forum.
Pozz ekipo iz Zgb-a |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|