Milanezi s Balkana
Pjontek zeli da bude starter ili da ode iz kluba. I to u fazonu ,aj tata ti im reci...

Krzysztof Piatek’s father confirms “he wants to be a regular starter. If he can’t do that at Milan, then he’ll gladly do it elsewhere.”
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
(01-24-2020, 02:01 PM)Sampinjon Wrote: Pjontek zeli da bude starter ili da ode iz kluba. I to u fazonu ,aj tata ti im reci...

Krzysztof Piatek’s father confirms “he wants to be a regular starter. If he can’t do that at Milan, then he’ll gladly do it elsewhere.”

O ovom ja pricam, kakav je to mentalitet? Pa ono nikad ne mogu biti top igraci...zamisli Pippo nazove oca da vrsi pritisak na Carla preko medija, jer Sheva igra u prvi 11 ili Seedorf kaze ne mogu ja igrati i trenirati ne osjecam se dobro, ove spekulacije oko mog odlaska u Real mi smetaju....
To se samo moze desiti ovim bedacima iz Uprave i treneru kojeg su doveli
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
(01-24-2020, 05:09 PM)Maji_TZ Wrote: O ovom ja pricam, kakav je to mentalitet? Pa ono nikad ne mogu biti top igraci...zamisli Pippo nazove oca da vrsi pritisak na Carla preko medija, jer Sheva igra u prvi 11 ili Seedorf kaze ne mogu ja igrati i trenirati ne osjecam se dobro, ove spekulacije oko mog odlaska u Real mi smetaju....
To se samo moze desiti ovim bedacima iz Uprave i treneru kojeg su doveli

oni su imali TRENERA.
Reply
29' a navijaci Brescie idalje pjevaju. svaka cast tifosima Big Grin
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Nikad mi ovo necemo dobiti. Turcin i crnac briljiraju. Ibrahimovica boli kurac. Apsolutno ne trcanje. Sto je najgore eto Susa u drugom poluvremenu.
Reply
Mislim da bi bilo krajnje davrijeme  se sa Mancesterom pobijemo za Teveza.
Reply
Kessie pojma nema. Ibra profulo zicer. samo se seta, ne trci uopce, Piatek bi bio puno korisniji. al moram reci da su govna isplivala na povrsinu. opet se vidi onaj tim koji pojma nema o fudbalu. i naravno strucnjak Pioli koji ni sam ne zna sta mu je uopce posao
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
(01-24-2020, 09:34 PM)kakabanja Wrote: Nikad mi ovo necemo dobiti. Turcin i crnac briljiraju. Ibrahimovica boli kurac. Apsolutno ne trcanje. Sto je najgore eto Susa u drugom poluvremenu.

Turcin je bar izbacio Ibrahimovica kod gola i uradio nesta a za Kesija mi nije jasno sta on vise igra, balvan da stave na sredinu bar bi nekad zasmeto a Kesi ni za to nije sposoban.
Reply
Turcin je ubjedljivo najgori i najbeskorisnji igrac Milana, od kada ja pratim. Lik upropasti skoro svaki napad ili zapne za loptu ili mu je oduzmu ili izabere nabeskorisnije dodavanje ili vrati loptu nazad ili centrira a nikog ne pogodi ili osuta tik pokraj lijeve stative
Reply
Utakmice kao ova su najteze za igrati. Ekipu koja se bori za opstanak u ligi i kod koje gostujes je uvijek tesko dobiti.
Niko nije odigrao nista posebno, jer su se domaci dobro tukli i borili se svim silama da se ne igra tecno. I bilo je odvratno za gledati. Ali tri boda su tu, vise sretno nego spretno.
Reply