Milanezi s Balkana
koja jadna ekipa...........
Reply
nije lose poluvrijeme...rastrcani smo...promasili zicer i jos par lijepih prilika.....
Reply
(11-01-2011, 06:24 PM)trinexx21 Wrote: koja jadna ekipa...........

????Pojasni nam...
Binho kad ide sam prema golu nekako sam siguran da ga nece zabit..Tako je to...
Ibra Fantazija ...
Cjela ekipa je dobra..Mozda Ambro i Taiwo malo koce..Taiwo nije imao ni jedan dobar centarsut,vjerovatno jos nije nastimao nogu....
Rossonero Per Sempre...
Reply
Link??
Ima li i jedna utakmica da nećemo primiti gol Big Grin
Penal nigdje veze..
Reply
Eto sad Robinho driblaj i masi zicere....
Jos i Nesta se povrjedi....Jos ce mo i izgubit jbt...Bonera ulazi..Toooooooooo...
Rossonero Per Sempre...
Reply
(11-01-2011, 06:58 PM)ktm rossonero(alberto) Wrote:
(11-01-2011, 06:24 PM)trinexx21 Wrote: koja jadna ekipa...........

????Pojasni nam...
Binho kad ide sam prema golu nekako sam siguran da ga nece zabit..Tako je to...
Ibra Fantazija ...
Cjela ekipa je dobra..Mozda Ambro i Taiwo malo koce..Taiwo nije imao ni jedan dobar centarsut,vjerovatno jos nije nastimao nogu....
ma mislio sam na bate

izjednačili su -.-
Reply
Aaaaa uzasa majko...penal i crveni karton je morao biti..Rukom je lik odbranio go...
Smjesno...
Robinho ni za kurac...nema ga nigdje vec 20 min...
Rossonero Per Sempre...
Reply
primili smo gol iz nepostojeceg penala....igra dosta dobra...stvoreno dosta prilika..prosli smo u 1/8 finala LP 2 kola prije kraja..sad se posvetit cataniji u nedjelju....zadovoljan sam
Reply
čestitam treneru BATE-a što je ekipu koja nije ništa napravila u 1. dijelu učinio ravnopravnom u drugom poluvremenu. Robinho nevidljiv zadnjih pola sata, eto gdje se vidi nedostatak Cassana. Ganz - jeli igrao uopće, nešto ga i nisam vidio. Bonera - suvišan za komentiranje.
Reply
da mi je neko prije koji dan rekao da ću BILO KAD za BILO KOJEG igrača reći da je gori od antoninija rekao bi mu da je lud, ali taiwo je dosadašnjim predstavama u milanovom dresu uspio čak i to, pa čovjek ništa živo nije uradio, prolaze ga kako hoće kasni stalno, u napadu mu moraju govoriti kad treba ušprintavati, šut mu svaki prebacuje tribine, centaršuta i nema, fujjj.
inače neloše odigrano, iz malo je reći sumnjivog penala bate izjednačio, robi prazan gol nemože pogoditi, boatengu igrači brane rukama.
nažalost opet u osminu sa druge pozicije i opet vrlo velika šansa da se tu naš put u LP i završiAngry
Reply