07-19-2020, 03:53 PM
(This post was last modified: 07-19-2020, 03:55 PM by Sampinjon.)
U odnosu na Djampaola ,Pioli je dosta (ali ipak ne dovoljno) popravio ekipu ,ali se slazem da ne bi smeo ostati naredne sezone... ne ako imamo ambicije za LS... Ako je plan i dalje ovo "zivotarenje izmedju zivota i smrti", onda neka ga ostave. Ista prica kao sa Gatuzom... Ako ce menjati Piolija da bi doveli nekog drugog Piolija, onda bolje da ne diraju nista...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
07-19-2020, 10:59 PM
(This post was last modified: 07-19-2020, 11:02 PM by kakabanja.)
Do prekida 26 kola i 28 datih golova. Sada u 8 utakmica 25 datih golova. Igra ista????!!!. Svasta.
Od tih 8 Juventus Lazio Roma Napoli. Niko se ni za sta ne bori????
(07-19-2020, 10:59 PM)kakabanja Wrote: Do prekida 26 kola i 28 datih golova. Sada u 8 utakmica 25 datih golova. Igra ista????!!!. Svasta.
Od tih 8 Juventus Lazio Roma Napoli. Niko se ni za sta ne bori????
Nakon poraza Lazia sezona je zavrsena sve je rijeseno osim mjesta 3 za ispadanje, ja ne vidim igru zelju i borbu ekipa koje igraju protiv nas, a sa druge strane vidim da je hakan konačno stavljen na njegovu poziciju i da je u dobroj formi pa je to jos malo doprinjelo ovim igrama, igraci jedva cekaju kraj cuvaju se paze se da ne bude povreda jer nova sezona ubrzo pocinje... Kad pocne sezona plakat cemo opet za iste stvari ko i prije, svaku godinu mi ufatimo ovako zalet zaredamo 10-tak utakmica sa dobrim rezultatom i onda nas 1 ekipa pobjedi i onda ide serija losih, prosle sezonr nas je inter sjebo nismo 5 kola mogli doci sebi.
Pobjeda protiv Rome i bez idejnost protiv SPAL-a je pravi pokazatelj koliko je dobar Merdaš. Ovo sve poslije je na sreću izvedeno. Za ove rezultate je najmanje zaslužan Pioli. Ovo su Ibra i igrači izvukli. Da su od početka bili ovako koncentrisani, mi bi smo daleko dogurali. Al evo napokon shvatamo koliko nas je kočio Suso na desnoj strani i sta znaci Hakan kao trequartista. Bennacer sve stiže i mali vrijedi 80 milki sigurno, a Kessie se probudio. Taj merdas je uspio skoro uništit pobijedu protiv Bologne izvođači karafeke sa Bigliom. On i Bonaventura ce biti razrješeni dužnosti u augustu, al idiot ih idalje gura. Pa stavi Krunica ili nekog koga trebamo prodat. Večeras Sassuolo, sretno im.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
kloc definitivno ostaje na klupi i od ragnika nista, tako da zbogom lp i naredne sezone ovo ce biti najbrze odpadanje do sad
Jos jedna sretno izvojevana pobjeda.
(07-21-2020, 11:20 PM)kakabanja Wrote: Jos jedna sretno izvojevana pobjeda.
Naredne 2 godine samo tako cemo i moci pobjedit.
Meni je fascinantno samo kako se ljudi loze na ovog Ragnicka, kao on da je dosao odmah bi se borili za prvaka....A ja eto imam dovoljno godina, da znam da je malo koji trener stranac u Italiji napravio nesto ozbiljno. I ta prica kako nikome nista ne treba pa Milan zato pobjedjuje...sunce vam, pratimo svi zadnjih 10 sezona, kad raznim klubovima "nije trebalo" pa su nam redovno uzimali bodove. Jeste da je mali broj utakmica da se ocijeni, ali covjek je ocito nesto napravio i zasluzio je da mu se da sansa. Uz to, ako su imalo pametni ostaviti i Ibru jos jednu sezonu, on sa jednom nogom donosi vise koristi ovom timu nego bilo koji od napadaca koji su spominjani kao njegova zamjena iduce sezone. Taj njegov bezobrazluk, arogancija, ugled u ligi ocito izvlaci 150% cak i od nekih panjeva oko njega  )
(07-22-2020, 12:24 AM)huss Wrote: Meni je fascinantno samo kako se ljudi loze na ovog Ragnicka, kao on da je dosao odmah bi se borili za prvaka....A ja eto imam dovoljno godina, da znam da je malo koji trener stranac u Italiji napravio nesto ozbiljno. I ta prica kako nikome nista ne treba pa Milan zato pobjedjuje...sunce vam, pratimo svi zadnjih 10 sezona, kad raznim klubovima "nije trebalo" pa su nam redovno uzimali bodove. Jeste da je mali broj utakmica da se ocijeni, ali covjek je ocito nesto napravio i zasluzio je da mu se da sansa. Uz to, ako su imalo pametni ostaviti i Ibru jos jednu sezonu, on sa jednom nogom donosi vise koristi ovom timu nego bilo koji od napadaca koji su spominjani kao njegova zamjena iduce sezone. Taj njegov bezobrazluk, arogancija, ugled u ligi ocito izvlaci 150% cak i od nekih panjeva oko njega )
Jeste i prije nije trebalo ali ove sezone je situacija malo drugacija, jer je raspored previse zgusnut, mi uzimamo mahom na srecu i na ibrahimovicev mentalitet jer on ne voli da gubi i tjera ih da igraju i jebe im majku, za mene ovo govno ne moze bit ozbiljan trener kad vidim da gura avanturu i bilju kod 4-1 umjesto nekog od omladinaca kojima bi trebalo dat sansu.
ovom genijalcu je trebalo 20 utakmica da shvati da hakan nije jebeni lw nego amc i hakan je u 10 utakmica kako igra na amc imao 4 gola i 7 asistencija, genijalcu je igro suso dok nije ibrahimovic doso, pa je forsiro susa v2 (kastiljeha), dok se nije povrijedio, Salamakers u par utakmica ima vise utjecaja u igri nego ova dva panja zajedno itd.
ja stvarno ne vidim nikakav napredak u igri pogledaj samo vecerasnju utakmicu protiv Sasuola sa igracem vise e ja se bojim da nas to ceka cijelu sljedecu sezonu, igra bez ideje, igra na srecu i igra na potez pojedinca.
Znaci nikom nista ne treba, zgusnut je raspored svima osim nama i sve je na srecu. Da li je kod Turcina, koji sasvim solidno igra, do zgusnutog rasporeda, netrebanja ostalim, srece??? Ili sto ga je ovaj pomjerio sa jedne skracenice na drugu kako ti kazes. Ja cak mislim da mu je iz guzice doslo u glavu, Turcinu, pa se je malo uozbiljio (cak mu i izraz lica nije vise telece- janjeci vec poprima ljudske crte). Doduse crnac i dalje ima isti izraz a igra odlicno pa mozda i grijesim.
|