Milanezi s Balkana
jel ovo od januara novi igrač milana carlos tevez??
Reply
(11-24-2011, 07:21 PM)tzar Wrote: jel ovo od januara novi igrač milana carlos tevez??

Nije ... jos...poceli su zvanicno pregovori...Sa Tevezom je sve prakticki dogovoreno, ceka se odgovor City-a
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Hm, Tevez je igračina, brz ubojit, borben kao Gattusso ali disciplina nula bodova, al ne bojim se tog, Ibra će njemu pokazati ko je gazda. Ali fora je u tome što nama ne trebaju napadači, jedino ako netko ode, npr. Pato, e onda može. U suprotnom nek se ostave Teveza i dovedu nam novog veznog i lijevog bočnog.
Reply
(11-24-2011, 11:03 PM)MEMO Wrote: Hm, Tevez je igračina, brz ubojit, borben kao Gattusso ali disciplina nula bodova, al ne bojim se tog, Ibra će njemu pokazati ko je gazda. Ali fora je u tome što nama ne trebaju napadači, jedino ako netko ode, npr. Pato, e onda može. U suprotnom nek se ostave Teveza i dovedu nam novog veznog i lijevog bočnog.

Jesi zaboravio na Cassana...njega nema u najboljem slucaju do Aprila...u veznom redu u jan vraca se Flamini...Ako Taiwo ode u jan, onda fkt nesto s Maxa nije uredu...dobio je dva ljeva beka ni jedan ne valja...Oki Taiwo je los u def to i ja kazem al mora odigrati tri tekme u kontinuitetu da bi mogli mu sudit..
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Montolivo i Tavez ako dodju bit ce supper uz oporavak Flaminia to ce biti extra. Za lijevog bočnog ne znam, ja bi volio da se Taiwu da vise sanse barem neki kontinuitet i da se s njim dodatno ostaje na treninzima glede odbrane. jer taj decko nije slucajno proglasen najboljim lijevim u franc ligi. Ne znam vrijeme ce pokazati...
Reply
Pratio sam Teveza u zadnje vrijeme dosta, on sma ne zna šta bi, ne bih rizikovao s igračem čija je disciplina katastrofalna.
Kroz historiju smo "smirili" neke buntovnike, ali mislim da je Tevez izgubljen slučaj
Reply
ima li sanse da damo pata za teveza?
Reply
(11-25-2011, 08:02 PM)kalla1899 Wrote: ima li sanse da damo pata za teveza?

ima li šanse da damo pata i ne dovedemo teveza nego nekog psihički stabilnog,motiviranog igrača? Undecided
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
(11-25-2011, 08:58 PM)dejo Wrote:
(11-25-2011, 08:02 PM)kalla1899 Wrote: ima li sanse da damo pata za teveza?

ima li šanse da damo pata i ne dovedemo teveza nego nekog psihički stabilnog,motiviranog igrača? Undecided

motiviran je tevez...ako ne bude...zlatan i boateng ce ga motivirat....ne brini...
Reply
Bolje i Tevez nego niko....Milan nema para za veliko pojacanje u Januaru a treba nam..Svi znamo da ce Pato nakon 3-4 tekme ponovo van terena,a cassano je izgubljen za ovu sezonu..
Takodze se spominje Senad Lulic koji u Laziu igra fenomenalno,navodno da ce dati Taiwa za njega..Iako mislim da Lulic nije klasa za Milana,bolji je od izgubljenog Taiwa i Antoninia,da negovorim za Zambrotu..
Rossonero Per Sempre...
Reply