Milanezi s Balkana
Hvala Kaladzeu Big Grin
Reply
KAKHABER LEGENDO MILANA
jeli mu ovo najveći doprinos našem klubu? Big Grin
Reply
Jebem ti Binho majku u picku...Retardiranu.......Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...Konjuuuuuuuuu...Dokle...
Rossonero Per Sempre...
Reply
Robinhoooooooooooooo?????????
Reply
Robinhooooooooooooooooooo!!!!!
KRalju, kingu, sahu, najbolji, najjaci
ma ti si svetinja

pa konju jedan ti uspijes promasit i ne moguce hahahhaha
pa ovo je umjetnost. hahahhahahahahah
znaci covjek fula zicere, apsolutno sve. Kladim se u 1000 € da se nadje u prilici da predribla golmana, sam pred golom, laganim dodirom da posalje loptu u mrezu, on bi pogodio stativu hhahahahahha Big Grin

Robinhoooooooooooooooo
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
mjenjam robinha za kamp kucicu.....moguca nadoplata
Reply
(12-02-2011, 10:16 PM)kalla1899 Wrote: mjenjam robinha za kamp kucicu.....moguca nadoplata

hahahhahahahha

Genova pred utakmicu s Milanom dovela jos jednog odbrambenog, sjajan defanzivac, izbija sve pred golom, brazilac, zove se Robinho
Joj ovaj Costant mi lici ko neki indijac. Samo cekam da poslije tekme izvadi carsafe i marame i pocne prodavat, ili za vrijeme slobodnog ili kornera krene cistit kopacke igracima za pare hahhahaha Big Grin
Sta sam vam rekao? Evo covjek ode do svacionice, po robu, pa gore na tribine prodat sta se jos da hahahhaha Big Grin
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Ovako se to radi majmune Robinho...
Bravo Princ bravo Nocerino...
Rossonero Per Sempre...
Reply
Bravo Boa i Nocerino. Da li bi Robinho zabio ovo???
Velika pobjeda! Bravo! Al moram priznati da mi se nije svidjelo kako su nas stisli u drugom dijelu s igracem manje. Bio je period od 5 min gdje nismo mogli preci centar, ja gledam i ne vjerujem. Ne smijemo to dopustati da nas male ekipe pritiscu i to s igracem manje. Al prvi smo, konacno.
Reply
nocerino ponosno nosi NUMBER 22
Robinjooooo previse uticu na njega likovi kao Grande Antonini i bonera i nasi il capitano
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply