Milanezi s Balkana
tevez po se izgleda da dolazi,koi smo ludaci zimamo igrace na pola cena i psihicki rastroeni da bi gi pretvorili natrag u punoj formi. i neko kaze da nismo veliki klub Tongue

veceras mora odmoraju abate,silva,ibra i prince. emanuelson,mexses,taiwo,de schiglio ot prvi minut.
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
ako taiwo veceras zabije gol narucujem njegov dres Wink
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
VIKTORIA PLZEN: Cech, Rajtoral, Bystron, Cisovsky, Limbersky, Petrzela, Horvath, Jiracek, Kolar, Pila, Bakos.

MILAN: Amelia, De Sciglio, Bonera, Mexes, Taiwo, Emanuelson, Ambrosini, Nocerino, Seedorf, Pato, Robinho.
Reply
Imal neko dobar link za tekmu ?
Reply
Dakle pola tima nema, dosta igrača na probi, bio bi red da se pokažu Taivo napokon i Mekses, kao i ostali.
Inače, Boateng ima 2 od 10 najlepših golova do sada, kralj... Smile
Forza Milan!
Devilcool
Reply
De Sceglie je premocan. Znaci mali je odlican. Samo treba sad pametno sa njim. Treba ga stavit kao zamjenu Abateu, a ne glupirat se sa Bonerom na desnom beku. Ali posto mi imamo idiota na klupi koji nije u stanju napravit igraca, znaci, obavezno ga dat ekipi koja ce ga gurat cijelo vrijeme u prvom sastavu, naravno uz sjajnog trenera.
Taiwo, slab. Previse prolazi na njegovoj strani, Al malo je to i do suigraca koji mu ne pomazu. Mislim: kako mozes ocekivat od Ambra i Seedorfa da ganjaju protivnike???

Al eto, ima jos 45 minuta da pokazu. Mexes dobar.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
grande Alegri !!! usao silva u igru, potek sto;eca.
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
De Sceglie me uopce nije odusevio. Lose se postavio par puta, kasni na u duelima, izgleda da ima tremu, ali premlad je on, ima vremena za njega.

Jel to moguce, Pato i Robinho zabili gol?? A kad sam vidio onaj sut Pata iz devete minute umro sam od smijeha. Cini se da ce kvota 2.40 ipak proci.
Reply
bravo brazilci, nakon katastrofalnog prvog poluvremena u drugom puno bolje, pato gol i nesebična asistencija(robinjo zabio zicer yeeeeah) pa onda i stativa, diže formu, ali nažalost taiwo je has been u milanu, nezna lik igrati odbranu, lomi ga ko stigne u napadu još gori, nocerino mu svaki put morao rukom pokazivati kad da krene i gdje, nezna centrirati, ma preloš, dajte nam tog antoninija hahahDevilol
valjda se nocerino nije ozbiljnije povrijedio
Reply
(12-06-2011, 09:37 PM)ensar7 Wrote: De Sceglie je premocan. Znaci mali je odlican. Samo treba sad pametno sa njim. Treba ga stavit kao zamjenu Abateu, a ne glupirat se sa Bonerom na desnom beku. Ali posto mi imamo idiota na klupi koji nije u stanju napravit igraca, znaci, obavezno ga dat ekipi koja ce ga gurat cijelo vrijeme u prvom sastavu, naravno uz sjajnog trenera.
Taiwo, slab. Previse prolazi na njegovoj strani, Al malo je to i do suigraca koji mu ne pomazu. Mislim: kako mozes ocekivat od Ambra i Seedorfa da ganjaju protivnike???

Al eto, ima jos 45 minuta da pokazu. Mexes dobar.

Možda nije u stanju napravit igrača,ali nije da je nekog upropastio,dapače jedino što mu zamjeram su Bonera i nedavanje prostora Taiwu,ali budimo realni većina nas je i očekivala da nešto neće biti u redu sa Nigerijcem...

Ti Ensare nisi objektivan čovjek...Allegri je davao šansu mladim igračima prošle sezone prije svega Merkelu i Strasseru koji su ove sezone na posudbi jer ove sezone ne bi imali prostora,a ne bi ga imali ne zato jer Allegri ne voli mlade igrače nego zato jer oni nisu iskusni i nisu tehnički potkovani kao primjerice Seedorf....

Osjećam se kao pokvarena ploča,ponavljam uvijek isto...kako je moguće da idiot na klupi u prvoj sezoni u velikom klubu osvoji prvenstvo,ove sezone uzme superkup i sigurno kroči prema novome prvenstvu?bez uvrede ali ako tebe kao navijača ne zadovoljava osvojeno prvenstvo onda nije problem u treneru nego u tebi kao navijaču...
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply