12-16-2011, 06:00 PM
utakmica protiv arsenala će točno pokazati gdje je ovaj klub. moramo ih proć.
|
Milanezi s Balkana
|
|
12-16-2011, 06:00 PM
utakmica protiv arsenala će točno pokazati gdje je ovaj klub. moramo ih proć.
12-16-2011, 07:16 PM
(This post was last modified: 12-16-2011, 09:56 PM by Red and black fan.)
Pa dobro, moglo je bolje ali i gore. Ja zadovoljan. Vreme je da napokon izbacimo engleski klub iz lige šampiona. Mislim da niko nije favorit i da će biti dobar meč, naravno malu prednost dajem nama, ne blistaju ove sezone i ostali su bez par bitnih igrača. Što se tiče ostalih utakmica, Lion opet imao "sreće", Real i Barsa takodje, Napoli-Čelzi uz ovaj meč najzanimljivi. Kakve ekipe padaju Interu čoveče... Jedan po imenima stvarno slabiji meč, baš ko za EL. Bazel-Bajern naravno Bajern favorit, međutim, sve je moguće.
FORZA MILAN!
Sutra je vazna tekma protiv Siene...ova tekma i u utorak protiv Cagliaria jednostavno moramo dobit, da odemo sto mirnije na odmor...
Sutra vjerovatno nece biti ni Abbiatia ni Amelie...tako da ce Roma na gol... Mexes nece sutra dobit sansu jer Max smatra da nije spreman jos...znaci Bonera i Silva na stoperima Abate se povrjedio na treningu tako da i on propusta sutrasnju tekmu,vjerovatno mali De Sciglio ide na bok, a Taiwo bi trebao poceti ljevo U sredini izgleda nece biti Nocerina, znaci vjerovatno Van Bommel(ili Ambro), Aquilani i Seedorf.. U napadu su sigurni Pato i Ibra...samo iza njih ne zna se ocel igrati Binho ili Boa... Bar tako sve najvljuju novinari ali sutra cemo vidit evo sastava: Squad to face Siena: Amelia, Roma, Bonera, De Sciglio, Ely, Mexes, Taiwo, Thiago Silva, Ambrosini, Aquilani, Kevin Prince Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Van Bommel, El Shaarawy, Ibrahimovic, Pato, Robinho
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
12-16-2011, 08:32 PM
(12-16-2011, 05:34 PM)dejo Wrote: Ako ne prođemo Arsenal, selim se u Grčku, postajem redovnik na Hilandaru i mjenjam ime u Anastazije... sta ti e covece : ??? zdreb e Ok sredno mogli smo i tezi protivnik da izvucemo alii bice i sa arsenal zajebano van persie e strasan nadamo se da ce se povrediti. pominecemo dale ako igramo sa mladi i trkacki sposobni igraci ako damo sansu opet ambro bomel i seedorf zna se konecni ishod. a sutra bi bilo dobro da bonera ide na bok a mexes u sredini alii aj videcemo. p.s. Srecan rodzendan btw. http://www.youtube.com/watch?v=ofZ12ZCdaCA
12-16-2011, 09:12 PM
(12-16-2011, 08:32 PM)DUCO Wrote:(12-16-2011, 05:34 PM)dejo Wrote: Ako ne prođemo Arsenal, selim se u Grčku, postajem redovnik na Hilandaru i mjenjam ime u Anastazije... duco što ti nije jasno osim da sam siguran u prolaz? MILANO SIAMO NOI!!!!
12-17-2011, 10:16 AM
Pretprosle godine Ibra je (u dresu Barcelone) dao 2 gola Arsenalu u Londonu cini mi se u cetvrtfinalu LS. Konacan rezultat je bio 2-2.
Per aspera ad astra!
12-17-2011, 07:18 PM
(12-17-2011, 10:16 AM)Mecong Wrote: Pretprosle godine Ibra je (u dresu Barcelone) dao 2 gola Arsenalu u Londonu cini mi se u cetvrtfinalu LS. Konacan rezultat je bio 2-2. Tako je pase mu Emirates,nek opet ponovi isto ![]() A slazem se sa Dejom da bi njih trebali proci,valjda ce nas Galliani obradovati nekim pojacanjem u veznom redu koje moze igrati CL.
12-17-2011, 07:22 PM
Formazione Milan: (4-3-1-2) Amelia; Bonera, Mexes, Thiago Silva, Taiwo; Seedorf, Van Bommel, Nocerino; Boateng; Robinho, Ibrahimovic.
Aqua ostao na klupi...Amelia ipak ce stati na gol...De Sciglio isto na klupi Bonera desno...Pato zasluzeno na klupi...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
12-17-2011, 08:10 PM
raduje me povratak nocerina i pato na klupi....
12-17-2011, 08:11 PM
Sastav nije los. Kad Bonera vec mora igrati bolje da igra na bocnom nego na stoperu. Ocekujem raspolozenu noc nasih napadaca. I da, Pato zasluzeno na klupi pa nek se tamo igra s prsticima...
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|