(03-07-2011, 11:15 PM)ensar7 Wrote: http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=47171
jel ko procito ovo 
Naovdno je sve vec dogovoreno sa Balotelliem. Samo se ceka kraj juna da se potvrdi transfer. Cijeli posao je rijesio ko drugi vec Mino Raiola (covjek nije normalan hehe), al sve zavisi od MAnicnia i Cassana. Ako Mancini ostane trener City, on bi dovukao Cassana sebi i mi dobili Balotellia za: 15-18 mil €. Ako Cassano ipak odluci da ostane u Milanu onda je cifra fiksirana na 22 mil.€
Eh ako se ovo ostvari, mi smo na pravom putu da stvorimo onaj veliki Milan 90tih.
Ovo oko Pata se spominje da ga je Leonardo vec kontaktirao da predje u Inter hehe, smijesno mi malo, jer bi to bila njeogva smrt. Interovci ce ga mrzjet jer je upravo izjavio vjecnu ljubav Milanu. Al haj, zivi bili pa vidjeli
Ja bih voleo da ostane Cassano jer je on igrac koji jos puno toga moze da ponudi. A Balo je nas to se znalo kad je napustio Inter  
A sto se Pata i Intera tice, cisto sumnjam da ima nesto od toga, to je samo medijski rat kojim Moratti i Leo pokusavaju da destabilizuju Pata i njegovu igru koja se poboljsava iz dana u dan.
I na kraju, svi znamo za Pata i Barbaru Berlusconi...jedino ako Moratti moze da mu ponudi neku svoju iz familije (mozda Letiziu Moratti  ) ali cisto sumnjam, ruzna je kao lopov, uostalom kao i Massimo, nosi ruzne naocare i ima usne Afrikanaca (nemam nista protic crnaca, naprotiv divim se njihovoj snazi u sportovima i jos po necem...hahaha).
FORZA MILAN
Ev osad i Silvio za povratak Kake u Milan.
Jedno pitanje, koje od vas za povratak Kake u Milan? Naravno, samo ako cemo ga dobit kao posudbu do isteka njegovog ugovora, tj. da Real ne dobije nista, vec mu mi platimo ugovor do isteka ugovora. Jer davat bilo kakve pare, odma sam protiv tog transfera.
Sto znaci, ako je moguce dobit nazad Kaku za male pare, ili jos bolje samo mu placat ugovor, od mene veliko DA!!!
Jedino njega zelim nazad u ovaj dres, a Shevu nikad vise nisam zelio. Iz jednog jedinog razloga: "moja djeca zele da uce Engleski, pa smo odlucili da odemo zivjeti u London, i eto ponudio mi se Chelsea... bla bla bla..."
Sheva je htio da napusti klub, Kaka je otjeran.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
(03-08-2011, 02:43 PM)ensar7 Wrote: Ev osad i Silvio za povratak Kake u Milan.
Jedno pitanje, koje od vas za povratak Kake u Milan? Naravno, samo ako cemo ga dobit kao posudbu do isteka njegovog ugovora, tj. da Real ne dobije nista, vec mu mi platimo ugovor do isteka ugovora. Jer davat bilo kakve pare, odma sam protiv tog transfera.
Sto znaci, ako je moguce dobit nazad Kaku za male pare, ili jos bolje samo mu placat ugovor, od mene veliko DA!!!
Jedino njega zelim nazad u ovaj dres, a Shevu nikad vise nisam zelio. Iz jednog jedinog razloga: "moja djeca zele da uce Engleski, pa smo odlucili da odemo zivjeti u London, i eto ponudio mi se Chelsea... bla bla bla..."
Sheva je htio da napusti klub, Kaka je otjeran.
Eh slazem se... 
Boa je u timu za sutra....
Full Squad:
Abbiati, Amelia, Roma; Abate, Antonini, Bonera, Jankulovski, Legrottaglie, Nesta, Oddo, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes; Boateng, Flamini, Merkel, Seedorf, Strasser; Ibrahimovic, Pato, Robinho.
Jedan zanimljiv clanak :
http://www.goal.com/en/news/1717/editori...-tottenham
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
03-08-2011, 06:11 PM
(This post was last modified: 03-08-2011, 06:48 PM by Mecong.)
(03-05-2011, 03:26 PM)ensar7 Wrote: (03-05-2011, 03:13 PM)geoff Wrote: Nista mi ne riskiramo...ove godibe je najbitnija serie a i veceras mora igrati apsolutbo najjaci sastav...ako tottengam i prodjemo,pored engleza i spanjolaca u lp i tako nemamo sanse...
Stoga,danas se mora ic po pobijedu...Remi nam ne odgovara!
a ko ti garantuje da cemo ih dobit tamo? To mislis da onakav Milan iz provg poluvremena protiv Napolia moze da zaustavi tehnicki jak i brz Juventus? Jos da napomenem da ne igraju sa 3 u odbrani vec 4 i to: Barzagli i Chiellini dobro poznati odbrambeni, a vamo Traore i Sorensen. A sredina: Melo, Aquilani (kojeg i Milan zeli kupit od Liverpoola), Marchisio i naravno brzi Krasic. A Bommel, Ringhio, Flamini su inace u stanju zaustavit brze veznjake.
Kao prvo mozemo zaboravit na ono nase trazenje posjeda lopte u sredini. Previse cemo ganjat njihove, a to je samoubistvo. I dalje ce se trazit duge lopte na Ibru, a Chiellini ga cuva. JA sam i sa bodom zadovoljan tamo, al vi slobodno sanjaj te o trici. Samo i dalje tvrdim da cemo imat uzasno umorne igrace u Londonu, i onda bas mozemo otpisat 1/4 finale. A taj prolaz, tj. ucestvovanje u 1/4 finalu bi nam osigurao oko 8-9 miliona (nagrada, tv prava, ulaznice, marketing) i sa tim parama bi se fino moglo dovuc jos neko prijeko potrebno pojacanje.
Uostalom, i Inter ce fasovat. Moraju i oni izgubit koju. Tako da necu bit uzasno ljut i razocaran ako izgubimo danas.
Sto neko napisa: Inter je kao onaj Coyote iz crtica, non stop trci i trci za pticom trkacicom, ali nikad da je stigne hahaha Ja kakav si ti strucnjak, jebo te. Sve znas. Sve je bilo kako si rek'o. Svaka ti cast.
(03-05-2011, 10:40 PM)ensar7 Wrote: Ma tooooo!!!
hehe
3 boda joj jest mi drago 
Juventus prelos. Ma nemaju oni pojma. Onaj Del Neri s pravom opravdao da je 0 od trenera. Tako da veceras moze pod ruku sa Van Gaalom na odmor 
Neda mi se sad ista komentarisat, presrtetan sam pobijedom. Odo slavit
E vai Milan!!!
A, i ovo ti je dobro. Al' se ipak pitam znasli ti sta pricas. Ozbiljno.
(03-06-2011, 12:24 PM)dejo Wrote: (03-06-2011, 11:27 AM)marcello-cro Wrote: Dobili smo taj glupi Juve s Marekom, sa 3 defenzivna vezna, bez Boatenga u 2.pol, ostali na +5... kakav je problem gdje Rino nosi traku?? To su neozbiljne stvari.
Samo da mi dobijemo sljedecu i ne izgubimo derbi i to je to kako je vidim stvari...
Ova momčad ima potencijala, uz 3 kvalitetna pojačanja u prvih 11 imat cemo vrhunsku ekipu, no i ovako se mozemo dovuci do scudetta, sto je za mene prvotni cilj i ja sam zadovoljan.
Odlicna partija Thiaga!, Neste 2.pol, Flamini, bommel, Rino... vrlo pametno... Marek bolji od antoninia, kao sto je uvijek i bio, Cassano spor i jos uvijek nespreman, Ibra borbeno, Robinho jadno nekako.
U Londonu treba napasti odmah i staviti boatenga u vezu + binho, pato, ibra, ko ih j...
Onda jedna mala, pa derbi da nagazimo Lea!
nasjeo si na priču sa trakom   
pa ja sam superzadovoljan pobjedom i koliko god to sada zvuči prepotentno ja u pobjedu nisam ni sumnjao kao što ne sumnjam u prolazak protiv tottenhama 
Mislim isto kao ti, mislim da to znas.
1 Milan 28 18 7 3 50 20 +30 61 2011–12 UEFA Champions League Group stage
2 Inter 28 17 5 6 54 31 +23 56
3 Napoli 28 16 5 7 41 25 +16 53
4 Lazio 28 15 6 7 35 23 +12 51 2011–12 UEFA Champions League Play-off round
5 Udinese 28 15 5 8 50 30 +20 50 2011–12 UEFA Europa League Play-off round
6 Roma 28 13 7 8 43 39 +4 46 2011–12 UEFA Europa League Third qualifying round
7 Juventus 28 11 8 9 41 35 +6 41
8 Palermo 28 12 4 12 44 45 −1 40
9 Cagliari 28 11 6 11 35 30 +5 39
10 Fiorentina 28 9 10 9 32 29 +3 37
11 Bologna 28 10 9 9 31 36 −5 36*
12 Genoa 28 9 8 11 27 32 −5 35
13 Chievo 28 7 11 10 28 30 −2 32
14 Sampdoria 28 7 10 11 25 32 −7 31
15 Parma 28 6 11 11 27 38 −11 29
16 Catania 28 7 8 13 24 38 −14 29
17 Cesena 28 7 7 14 23 38 −15 28
18 Lecce 28 7 7 14 31 50 −19 28 Relegation to the Serie B
19 Brescia 28 6 7 15 22 35 −13 25
20 Bari 28 3 7 18 15 42 −27 16
Updated to games played on 6 March 2011
Ensar-e, da li si ti u opste svijestan koliko si svojih govana pojeo od pocetka prvenstva? Ma, od prelaznog roka (Ibra-Dzeko). Nisi, naravno. Neces nikad ni biti.
Dejo, legendo, idemo u nove pobjede.
Per aspera ad astra!
03-08-2011, 09:50 PM
(This post was last modified: 03-08-2011, 09:50 PM by josip.)
Ovaj mali Wilshire je zvjer od igraca. Da je kako dobacit nasoj upravi da ga malo prati, sigurno ne kosta previse a za par godina ce bit jedan od najboljih veznjaka a i to je bas vezni kakav nama treba. a i da ga se plati 20 miliona funti opet nije puno za takvog modernog veznjaka koji igra dobro i prema naprijed i prema nazad
Ajme meni,na kakve niske grane je talijanski nogomet pao. Ukrajinski rudari se rugaju s trecom ekipom po jakosti u italiji, zabivsi im sest golova u dvije utakmice. Za sad.
03-08-2011, 10:46 PM
(This post was last modified: 03-08-2011, 10:48 PM by ensar7.)
Mecong, ajde lijepo ODJ*BI!!!
Ne kontam koji ti je cilj. Ni jedan post nisi u stanju da napises, vec samo kopiras moje postove i nesto pametujes. Slusaj balavac, ako imas neki problem, reci mi to osobno pa da rijesimo. Jbg. nazalost daleko si mi, jer rado bi ti navratio...
Znaci, pusti se moji postova. Jer ti nemas sta da kazes. Ti nisi u stanju da cak prepricas vec analiziranu tekmu - jer i dalje ne kontas. Znaci tvoje shvatanje o fudbalu je 0. Ja na jednoj ruci ne mogu sabrat tvoje normalne postove gdje si ti nesto pokusao pametno reci. Zalostan si, i nazalost neces se nikad promjenit.
A sto se tice administratora, svaka vam cast. Bas ste vidim rigorozni. Izgleda samo znate opominjati, a to sto me covjek zove konju, da jedem govna i tako to, ma samo vi opominjite. Znaci eto pregledajte sve postove Meconga pa mi slobodno reci te kad je on to pokusao nesto rec, a ne samo kopirat tudje postove i kometnarisat: ti nemas pojma, tu se slazem, ti jedes govna, potpisujem, itd...
Leptir jest bio agresivan i psovao, ali barem je znao nesto napisat. Ti Mecong ne znas, jer nisi odavno bio na baustelskoj pivi pa da cujes neku novu pametnu od tog tvog "slavnog managera"
(03-08-2011, 10:38 PM)geoff Wrote: Ajme meni,na kakve niske grane je talijanski nogomet pao. Ukrajinski rudari se rugaju s trecom ekipom po jakosti u italiji, zabivsi im sest golova u dvije utakmice. Za sad.
ma sto je najgore imali su penal, i sudija im nije htio svirat crveni De Rossiu i Boriellu. Sramota 
al neka, od slijedece sezone su samo 3, pa nek se bore za to trece mjesto, sami su krivi.
(03-08-2011, 10:38 PM)geoff Wrote: Ajme meni,na kakve niske grane je talijanski nogomet pao. Ukrajinski rudari se rugaju s trecom ekipom po jakosti u italiji, zabivsi im sest golova u dvije utakmice. Za sad.
Stvarno uzas, koja bruka jbt
Valjda cemo mi sutra osvjetlati obraz Ital fudbalu
(03-08-2011, 09:50 PM)josip Wrote: Ovaj mali Wilshire je zvjer od igraca. Da je kako dobacit nasoj upravi da ga malo prati, sigurno ne kosta previse a za par godina ce bit jedan od najboljih veznjaka a i to je bas vezni kakav nama treba. a i da ga se plati 20 miliona funti opet nije puno za takvog modernog veznjaka koji igra dobro i prema naprijed i prema nazad
Nije moja tipa igraca. Previse je lagan za Italijanski nogomet, narocito za Milan. Dobit ga za 25 mil€ ne vjerujem. Wenger upravo gubi Persia radi Barce, znaci nece ga dat. A dat tolike pare za njega, je suludo. Ja bi radije se raspitao za Arshavina. Zna li neko zasto je na klupi? Povreda ili ne slaganje sa Wengerom? Jer ako je ovo drugo, Galliani bi se mogao fino raspitat za njega. On je za mene sjajan ofanzivni vezni, i puno bolji od izumrelog Rosickog
Ne bi bilo loše kada bi se malo obrazovanija elita prepirala na ovom forumu, diskutovala, sa nekim nivoom pismenosti 
Stari crew sa ovog foruma je ličio na nešto, sad su neka prepucavanja pametnjakovića i sl., ubuduće, čitam postove od Mirze,alberta,geoffa,Maji_tz,deje,deejay_sale..i ostala malo starija ekipa...
novajlije,"uneredili ste ovaj forum"....
toliko od mene po pitanju vašeg prepiranja
A što se tiče Milana, bojim se jednog, suđenja Milanu sutra,kao što je večeras Arsenalu bilo, pa pobogu, sudija je bio 12 igrač Barce, bilo je 12 na 10, žalosno Bgm....al mi sutra imamo šanse da prođemo, mi smo Italijani, ciganska ekipa( cigani al najlepši  ), zabijamo vazda pred kraj...nadam se sutra da cemo iščaprkat 1/4 finala
lijep pozdrav, vijerni milanisti
Paolo Maldini
|