@dejo
Gattuso ima 5 utakmica kazne za odradit tako da sumnjam da ce veceras nastupit
Sto se tice veze,prema gazzeti su flamini i seedorf sigurni,ostaje dilema boateng koji svakako igra,ali se ne zna na kojoj poziciji. Ako je u vezi onda robinho igra,ako je poluspica onda robinho seli na klupu,a merkel ulazi u vezu.
03-09-2011, 12:57 PM
(This post was last modified: 03-09-2011, 01:00 PM by dejo.)
ensar-e procitaj bolan svoje komentare prije Napolia i prije Juventusa a i one ranije. Pa valjda i ti dodjes pameti. Ja sebe ne smatram strucnjakom i velikim poznavaocem fudbala kao ti sebe. A, kako vidim, pojma nemas o fudbalu. Ja nemam sta da palamudim i mnogo pricam dok je Milan na prvom mjestu. Svoje (malo opsirnije) misljenje cu dati kad se sezona zavrsi. Kritikovati i samo kritikovati Allegria (i ne samo njega) koji se nalazi na prvom mjestu sa +5 je krajnji bezobrazluk. Ti, bolan, do sada ni ucemu nisi bio u pravu. Pocev od Ibre, Cassana, Van Bommela, Didac-a,...Meni ne pada na pamet da glumim velikog poznavaoca fudbala i da vrsim nekakve analize koje su daleko od pameti kao ti. Rekoh, ne smatram se kompetentnim za tako nesto. Ja sam samo navijac i u dobru i u zlu. Veliki sam optimista i ne podnosim pesimizam koji ti ovdje unosis prije svake utakmice. Da li si ikad i da li ces ikad biti zadovoljan? Pa ne moze se, bolan, sve imati. Imas sta imas. Pruzi se koliko si dug. Navijaj, nadaj se, ocekuj,...
Per aspera ad astra!
Seedorf kapiten, i igra defanzivnog veznog. Flamini i Boateng vezni i trio magico naprijed. Pa mozda bi i mogli proc. Samo jedno je sigurno, moraju dat 120% od sebe, i bit lavovi na terenu. Nek nas procjenjuju, tad smo najjaci 
I malo ne vezano na vecerasnju tekmu, iz Spanie stize vijest da je Kaka na prodaju, tj. sad sigurno napusta Real na kraju sezone
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
03-09-2011, 02:51 PM
(This post was last modified: 03-09-2011, 02:52 PM by dejo.)
Ožujak je počeo, a s njime dolaze i razne transfer spekulacije...
Navodno je dogovoren transfer Marija Ballotellija u Milan,s time da bi Cassano išao u City....
Što se tiče Kake,ne vjerujem da će taj ići iz Madrida...novinari su danas čudo,temelje svoje članke na neprovjerenom senzacionalizmu,tako da svaki igrač koji malo lošije igra u novoj sredini je za novinare prava meta senzacionalizma...
To osobito vrijedi za Real koji puno kupuje ali još brže i prodaje,idealno da novinar napiše kako će Kaka van iz Reala,zatim se prisjeti slučaja Ševčenko i eto naslova "Kaka možda opet u Milanu"....dok ga ne vidim da se rukuje sa Gallianiem ne pušim priču o njegovom povratku....
a ako on dođe?tko će otići?Robinho?najgore bi bilo da Kaka bude prvi korak u realizaciji transfera Alexandrea Pata u Real Madrid...Balotelli?odličan igrač,ali koliko je on SADA potreban Milanu?realno gledano nije da nam fali napadača....ne treba mijenjati ekipu kojoj dobro ide u napadu...
nema sumnje da će naš ćelavac pojačati obranu i vezu igračima koji su nam zaista potrebni (dolazak Mexesa to potvrđuje), ali neki puta me novinarske spekulacije izbace iz takta tako da pišući ovaj post samog sebe uvjeravam u zdrav razum naše uprave...
Ako balonja dolazi,odlazak pata je sigurna stvar, tu uopce nema dileme...
Samo optimisticno , idemo po pobjedu od 2-0 i prolaz u 1/4 finala !
Allegri , samo hrabro , mogu to momci odraditi posteno !
Smrdi mi na izvandrednu predstavu Clarenca ! Odavno nije odigrao jednu od svojih ludih utakmica. Goo Clarence !
Ili pak da se pouzdamo u nase adute , obraduj nas Ibra ! Forza Zlatan !
FORZA MILAN !!!!
Veceras sam sebi obecao da se necu nervirati,
bitno mi je da momci odigraju zrelo i borbeno pa i ako ne prodju necu im nista prigovarati i jednako je bitno da se niko ne povrijedi, dzaba i prolaz ako ostanemo
bez nekog vaznog igraca.
Bice stvarno tesko pobijediti veceras ali ne i nemoguce,
znali smo mi dobiti i dosta jace ekipe kad je trebalo.
Slicna situacija je bila protiv Bayerna pa smo ih dobili u Minhenu ili u onom
polufinalu protiv Barce, gdje su nam sudije ukrale pobjedu na Nou Campu i sl.
Najvise bih volio kad bi Flamini zabio 93.min za 2-1,
Eng. mediji napali covjeka kao da je prvi igrac u historiji koji je uklizao nekom u noge,
a kakve stvari rade Rooney, Carragher a da ne spominjem Bartonove kucne carolije.
Pobjeda za Gattusa, za Ital fudbal
FORZA MILAN
(03-09-2011, 05:37 PM)adis Wrote: Veceras sam sebi obecao da se necu nervirati,
bitno mi je da momci odigraju zrelo i borbeno pa i ako ne prodju necu im nista prigovarati i jednako je bitno da se niko ne povrijedi, dzaba i prolaz ako ostanemo
bez nekog vaznog igraca.
Bice stvarno tesko pobijediti veceras ali ne i nemoguce,
znali smo mi dobiti i dosta jace ekipe kad je trebalo.
Slicna situacija je bila protiv Bayerna pa smo ih dobili u Minhenu ili u onom
polufinalu protiv Barce, gdje su nam sudije ukrale pobjedu na Nou Campu i sl.
Najvise bih volio kad bi Flamini zabio 93.min za 2-1,
Eng. mediji napali covjeka kao da je prvi igrac u historiji koji je uklizao nekom u noge,
a kakve stvari rade Rooney, Carragher a da ne spominjem Bartonove kucne carolije.
Pobjeda za Gattusa, za Ital fudbal
FORZA MILAN
ej istu stvar sam rekao danas prijatelju 
u pravu si kad kažeš da bi ovo bila velika pobjeda za talijanski nogomet...
 MILANO SIAMO NOI!!!!
|