Milanezi s Balkana
Veceras po pobjedu, da konacno neko nanese Juventusu prvi poraz...Bice tesko nema skoro nikako veznog reda i Noce je suspendovan
Vjerovatni sastav:Amelia,Abate,Mexes,Nesta,Mesbah,Bommel,Ambro,Urby,Seedorf,Shaarawy,Ibra...

Ghana je upravo ispala iz Africkog cupa nacija...tako da bi Muntari mogao vec za sub konkurisati u sastavu...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
(02-08-2012, 06:59 PM)Maji_TZ Wrote: Ghana je upravo ispala iz Africkog cupa nacija...tako da bi Muntari mogao vec za sub konkurisati u sastavu...

Sagrin da bog da da bude uspjesan..al gdje smo mi stigli..da se radujemo na to da je Gana ispala pa da nam Muntari konkurira za prvi tim..
No ho visto Superman volare, ma ho visto Super Pippo segnare. I supereroi esistono davvero.
Reply
Po pobedu nego šta, steći samopouzdanje pred ligu i Arsenal, naneti Juveu prvi poraz i na kraju ipak je to kup, mada neće biti uopšte lako.

Pošto je sjeban celi vezni red biće opet ovih 30+ al šta ćeš, ako je taj sastav opet će morati da Sedorf bude kreativac a ako odigra kao i prošlu teško nama, opet će se Ibra vraćati i trošiti... Bilo bi lepo da Urbi odigra dobro, pored ostalih veznih igrača jedini je brz i može se stalno kretati i zna sa loptom tako da to treba da iskoristi.

I da, samo da prokomentarišem onaj Ibrin potez. Vidi se lepo kako prvo Aronika vata za vrat Noćerina a onda Ibra njega "udara" u lice, ovaj posle udara Noćea. Ajde za Ibru, ne pravdam ga, ali je i Aronika zaslužio nekakvu kaznu.

Trenutno nam je kreativnost jedan od najvećih, ako ne i najveći problem, tako da je vrlo bitno da se Akva što pre vrati, naravno i Boa, čini mi se da su rekli da će trajati kraće povrede nego što traju, al' ko da Milan lab jako pouzdan. Umesto da Robinjo, Sedorf pa i Urbi zamene Akvu oni to slabo urade, pogotovo ovaj prvi od kog se i najviše očekuje.
Ako je tačna vest za Montoliva onda super, trebaju nam takvi igrači, al' to je tek na leto, treba se snaći do tad.
Forza Milan!
Devilcool
Reply
(02-08-2012, 07:09 PM)Kastriot Wrote:
(02-08-2012, 06:59 PM)Maji_TZ Wrote: Ghana je upravo ispala iz Africkog cupa nacija...tako da bi Muntari mogao vec za sub konkurisati u sastavu...

Sagrin da bog da da bude uspjesan..al gdje smo mi stigli..da se radujemo na to da je Gana ispala pa da nam Muntari konkurira za prvi tim..

hahahaha Big Grin zalosno Sad
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
(02-08-2012, 07:35 PM)ensar7 Wrote:
(02-08-2012, 07:09 PM)Kastriot Wrote: Sagrin da bog da da bude uspjesan..al gdje smo mi stigli..da se radujemo na to da je Gana ispala pa da nam Muntari konkurira za prvi tim..

hahahaha Big Grin zalosno Sad

Pa upravo to...nazalost puno povrjedjenih bas u veznom redu i losa selekcija igraca
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
(02-08-2012, 06:59 PM)Maji_TZ Wrote: Veceras po pobjedu, da konacno neko nanese Juventusu prvi poraz...Bice tesko nema skoro nikako veznog reda i Noce je suspendovan
Vjerovatni sastav:Amelia,Abate,Mexes,Nesta,Mesbah,Bommel,Ambro,Urby,Seedorf,Shaarawy,Ibra...

Ghana je upravo ispala iz Africkog cupa nacija...tako da bi Muntari mogao vec za sub konkurisati u sastavu...

MILAN: Amelia, Bonera, Mexes, Thiago Silva, Antonini, Emanuelson, Van Bommel, Ambrosini, Seedorf, Ibrahimovic, El Shaarawy.
JUVENTUS: Storari, Caceres, Bonucci, Barzagli, Chiellini, Padoin, Pirlo, Giaccherini, Estigarribia, Borriello, Del Piero.
Reply
Bravo Sharawi, nek mu nisi dao loptu. Nek mu vrati za ono u rimu. Sta si si umislio Ibra, da svako mora igrat za tebe, a ti ces da seres po terenu kako ti je volja. Sorry, al puna mi je vise kapa Ibrinog glupiranja na terenu. Idi psihijatru, konju jedan agresivni
Reply
(02-08-2012, 09:08 PM)ensar7 Wrote: Bravo Sharawi, nek mu nisi dao loptu. Nek mu vrati za ono u rimu. Sta si si umislio Ibra, da svako mora igrat za tebe, a ti ces da seres po terenu kako ti je volja. Sorry, al puna mi je vise kapa Ibrinog glupiranja na terenu. Idi psihijatru, konju jedan agresivni

evo i ja da se nakon duuugo vremena složim s tobom...
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
(02-08-2012, 09:09 PM)dejo Wrote:
(02-08-2012, 09:08 PM)ensar7 Wrote: Bravo Sharawi, nek mu nisi dao loptu. Nek mu vrati za ono u rimu. Sta si si umislio Ibra, da svako mora igrat za tebe, a ti ces da seres po terenu kako ti je volja. Sorry, al puna mi je vise kapa Ibrinog glupiranja na terenu. Idi psihijatru, konju jedan agresivni

evo i ja da se nakon duuugo vremena složim s tobom...

hehe Big Grin
ajde onda da nazdravim ovom uspijehu hehe Big Grin
thiago zapeo od travu, i istegao misic. hmmm, jel zna neko mozda statistiku, gdje su nasi igraci povrijedjeni? Jer nesto kontam, cini mi se da je vecina na San Siru, i to bez uticaja protivnika, vec pogresnog koraka na travnjaku. Sto znaci, da nam je teren uzasan za igru. Pa svi imaju iste povrede: istezanje misica, ili nesto sa zglobom ili koljenom. Sve povrede od pogresnog koraka. A upravo svi, kako Merda tako i Milan, se zale na uzasno stanje travnjaka. Pretvrd teren - stvoren za povrede (narocito kad non stop igras na njemu)
Reply
Nije tuzno sto smo mi losi tuzno je to sto je juve u ovakvom sastavu bolji od nas...
Bonera slomi nogu majke ti i ti i Luka...
Jedini koji igra u nasem timu je Bomel...Sranje...
Rossonero Per Sempre...
Reply