02-08-2012, 11:39 PM
Don Fabio....
Rossonero Per Sempre...
|
Milanezi s Balkana
|
|
02-08-2012, 11:52 PM
(02-08-2012, 11:14 PM)dejo Wrote:(02-08-2012, 11:09 PM)Maji_TZ Wrote: Capello je podnjeo ostavku na mjestu selektora Engleske reprezentacije. DAAA !!!.... Molim se za Don Fabia...ne smijem ni zamisliti ga sa ovom ekipom...sta bi radio ... Ajde svi da se udruzimo da se molimo za Capella
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
02-08-2012, 11:54 PM
pa zar ne znate za to sa Capellom?
Pa jutros su se rastali on i FA. Razlog je bio disciplina. Oni nisu htijeli da se kazni Terry, a Capello zeli disciplinu. Upravo ono sto nam treba. Po mom misljenju: Odma dajte nogu ovoj panchini di merda, i dovedite pravog covjeka na pravo mjesto. Ako je uspio onoliko daleko dovuc englesku, onda ce Milana dovuc do finala Ch. Lige hehe, malo sale, ali moguce... uz malo srece. A moze li mi neko rec gdje su nestali oni silni brazilci koje je Milan doveo sad u januaru? Kolko se sjecam bila su tu 3 nova imena, a ja ne vidim ni jednog od njih. I Allegri kretencino jedna: kad ces vise priznat svoju gresku????? Pa covjece, ovo je isti konj kao i Alan Prost, sve bi on razloge naveo, ma do najmanjeg uzroka, ali NIKAD nece priznat da je on kriv. Ma idi nosi se i ti i tvoji "sve je bajno, mozemo mi. Izvut cemo pouku iz ovog" Izvlacis ti meni svaki zivac, amateru jedan. Nemas ti pojma o fudbalu, ni kao igrac to nisi znao igrat, a kamoli sad kao trener. Papak, nista vise
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
U sub od 18:00...igra se susret sa Udineseom u Udinama...
Situacija je sljedece...Van Bommel i Ibra su kaznjeni...Pato i Boa se nisu jos oporavili od povrede kao i Aqua...Nesta takodjer nije spreman cuvaju ga za srijedu, sto se tice Silve dobro ce promisliti hocel ga stavljati u sastav ili cuvati za CL... Znaci za ovu tekmu nema: Yepesa,Neste,Gattusa,Flaminia,Van Bommela,Aquilania,Botenga,Merkela,Cassana,Ibre i Pata...nadam se da nisam jos nekog zaboravio.. Muntari ce biti spreman za sljedeci vikend da konkurise u sastavu... Pratio sam malo analize strucnjaka za igru Milana i vodjenje s klupe Max... Svi se slazu da "neozbiljno" pristupa jacim tekmama, tj. istu formaciju i nacin igre je protiv npr. Novare i protiv Napolia... Izvrsene su male usporedbe s proslom sezonom...tada smo sve vece konkurente redom pobjedjivali...i oni se svi slazu da je tada Max studirao igru protivnika znao kako treba da postavi svoje igrace, a danas oni imaju jednu formaciju i tako stoje... Primjer, prosle god protiv Napolia i Intera u drugom dijelu sezone bile su nase najvaznije dvije tekme i obje smo dobili sa po 3:0, plus o obje tekme protivnicke ekipe su nam zajedno uputile tek 2 suta u okvir gola...i svi novinari se slazu da je to radi formacije i nacina igre Milana... Ali ove sezone pustamo jacim ekipama dosta prostora za kontra napad, imaju dosta sansi i daju na dosta golova... Jednostavno cim napravimo i jednu jedinu greski, pogresno dodavanje na sredini terena odma sljedi kontra i velike nevolje... Juce je su bila dva cista dokaza...kod prvog izgubljena lopta, kod drugog takodjer plus jadno izbijanje glavom Ambrosinia... Max jos nije priznao da je kriza u igri, kao ni Galliani ali novinari blizu Milana i Berlusconia kazu da ima 20 dana tj do kraja feb da sve popravi...
02-09-2012, 12:06 PM
Uopce se ne zivciram zbog kupa, uostalom nije jos sve gotovo, mozemo ih zgaziti u Torinu ili primiti tri komada. Sve je moguce.
Capellu svaka cast za njegov potez. Zelio je biti samo trener i nista vise. Zna se trenerov posao. A bahati englezi se nasli pametovati i donosit odluke umjesto njega. Aaaaaa, nemate pojma koliko mi je bilo drago sto ih je zajebao i dao ostavku i odrekao se svih tih silnih para jer nije htio ispasti vodonosa. Capello legendo svaka cast, narastaao si mi u ocima maksimalno. RESPECT! Ali, hehehe, vi zaista mislite da bi on preporodio nas klub, pa bi ali za godinu dvije. I to samo ako bi imao odrijesene ruke sa transferima i sastavljanju ekipe jer budimo realni, ne moze on s ovom ekipom doci do finala Lige prvaka, mozda moze osvojiti prvenstvo i to je sve. Sta da on uradi ako mu se pola ekipe ozlijedi ili ako ima sukob interesa unutar ekipe, ne moze nista, moze ih staviti da igraju pa gdje pukne ili ih moze sve poslati na klupu a sta onda? Poznavajuci njegov karakter on bi Ibru za ovu bahatost i skrtost na terenu poslao na hladjenje par utakmica pa da vidimo tko je gazda. Slazem se s tim, al kako cemo mi bez Ibre. Nemamo mi klasu poput njega u ekipi. Da, i ja navijam i molim se Bogu da Capello ponovno preuzme Milan, al ne ocekujem nikakve rezultate (u Europi) unutar godinu-dvije. I jos jedna stvar, ja ne znam sto se tocno dogadja u klubu i medju igracima u zadnje vrijeme, ali ovakvo medjusobno neuvazavanje i toliku kolicinu sebicnosti ja nikad nisam dozivio gledajuci nas voljeni klub. U zadnjih tjedan, tri situacije u kojima igrac s loptom treba samo dodati na stranu suigracu i to je cisti gol ali ne, sva tri puta zavrsavaju soliranjem ili gubitkom lopte. Zasto??? U cemu je problem decki, Ibra dva puta i Sharawy jednom. Ne znam, mozda je bilo jos situacija ali nisam ih vidio, jer nisam gledao sve tri utakmice u potpunosti. Ali ljudi moji dajte uozbiljite se i igrajte srcem i mozgom inace smo najebali, inace cu i ja poceti kao ovaj nas pesimist Kalla poceti govoriti "idemo osigurat 2. mjesto u ligi...."..... Jest da smo malo u krizi ali daj brate malo optimizma, sta bi sad trebali, pomirit se sa gubitkom prvog mjesta? Mislim da je prerano za to.
02-09-2012, 12:18 PM
polako svaka ekipa ima lošije razdoblje (kao što smo imali na početku sezone), kao što ih mi imamo (a imati će ih i juventus). doći će stvari na svoje, sad je pa i prvenstveno zbog ozljeda nemoguće očekivati neke vrhunske rezultate
a capello vrlo vjerovatno jedva dočekao da pobjegne da mu se ne priredi novi debakl kao na SP 2010. ili ima ponudu iz anžija ili tako nekoga.
Ja sam uvjeren da će Milan biti prvak lige,Juventus neće ostati neporažen u cijeloj ligi NEMA ŠANSE. Svaka čast Conteu što ih je toliko digao, ali ja sam i dalje skeptičan u snagu te ekipe,osobito jer su u potpunosti koncentrirani na prvenstvo i igrači im se ne troše na Ligu prvaka. Dobro je rekao Memo za Capella, pitanje je koliko bi on digao klub,jer uz to što Allegri ove sezone ne može sastaviti normalnu igru protiv jačih protivnika (a ni ozljede mu u tome ne pomažu), Capello bi naslijedio sa igračima iste probleme kakve ima Allegri. Ipak, siguran sam da je i Gallianiju i Berlusconiju prošla na barem tri sekunde pomisao da bi ga mogli zamijeniti sa don Fabiom ako pukne derbi 25.2. To je Allegrijev biti ili ne biti,igrače ima,ako izgubi trebao bi letjeti,tako je bilo u Milanu u više navrata. Sjetite se samo Fatiha Terima i Zaccheronija.
Da ne ispadnem kontradiktoran,vjerujem da će Milan biti prvak jer vjerujem da ima jače pojedince u odnosu na Juventus pa bi neke utakmice mogli dobiti na bljesak kvalitete,ali sam malo izgubio povjerenje u Allegrija... MILANO SIAMO NOI!!!!
02-09-2012, 03:02 PM
(02-09-2012, 01:39 PM)dejo Wrote: Ja sam uvjeren da će Milan biti prvak lige,Juventus neće ostati neporažen u cijeloj ligi NEMA ŠANSE. Svaka čast Conteu što ih je toliko digao, ali ja sam i dalje skeptičan u snagu te ekipe,osobito jer su u potpunosti koncentrirani na prvenstvo i igrači im se ne troše na Ligu prvaka. Dobro je rekao Memo za Capella, pitanje je koliko bi on digao klub,jer uz to što Allegri ove sezone ne može sastaviti normalnu igru protiv jačih protivnika (a ni ozljede mu u tome ne pomažu), Capello bi naslijedio sa igračima iste probleme kakve ima Allegri. Ipak, siguran sam da je i Gallianiju i Berlusconiju prošla na barem tri sekunde pomisao da bi ga mogli zamijeniti sa don Fabiom ako pukne derbi 25.2. To je Allegrijev biti ili ne biti,igrače ima,ako izgubi trebao bi letjeti,tako je bilo u Milanu u više navrata. Sjetite se samo Fatiha Terima i Zaccheronija. Problem je sto su ti pojedinci o kojima pricas povrjedzeni....svi osim Ibre i Silve... Mislim da u cjeloj serijiA nema smjesnijeg bocnog dvoca od naseg sinosnjeg Bonera-Antonini...Vezni red Bomel-Ambro-Sedorf-Urbi...uzasan takodze,ni jedan od njih(osim mozda Bomela)nije za prve postave niti bi igrao da su drugi zdravi...Tu lezi veliki problem....
Rossonero Per Sempre...
(02-09-2012, 03:02 PM)ktm rossonero(alberto) Wrote:(02-09-2012, 01:39 PM)dejo Wrote: Ja sam uvjeren da će Milan biti prvak lige,Juventus neće ostati neporažen u cijeloj ligi NEMA ŠANSE. Svaka čast Conteu što ih je toliko digao, ali ja sam i dalje skeptičan u snagu te ekipe,osobito jer su u potpunosti koncentrirani na prvenstvo i igrači im se ne troše na Ligu prvaka. Dobro je rekao Memo za Capella, pitanje je koliko bi on digao klub,jer uz to što Allegri ove sezone ne može sastaviti normalnu igru protiv jačih protivnika (a ni ozljede mu u tome ne pomažu), Capello bi naslijedio sa igračima iste probleme kakve ima Allegri. Ipak, siguran sam da je i Gallianiju i Berlusconiju prošla na barem tri sekunde pomisao da bi ga mogli zamijeniti sa don Fabiom ako pukne derbi 25.2. To je Allegrijev biti ili ne biti,igrače ima,ako izgubi trebao bi letjeti,tako je bilo u Milanu u više navrata. Sjetite se samo Fatiha Terima i Zaccheronija. Da to je apsolutno točno. Zašto Mezbah nije igrao,pa čovjek je bio bek najlošije ekipe u ligi, a zasjenio je sve naše bekove, a opet ne igra. Ambro i Seedorf su završili sa nogometom još 2008. A istina je da su povrede unazadile ekipu.Zato čekam da vidim hoće li fizikalac Muntari koji je kod Mourinha imao mjesta barem malo pokriti izostanke povrijeđenih igrača. I koliko je točan podatak da je Montolivo dogovorio sve sa Milanom??? dajem pata u psg za ovog http://www.youtube.com/watch?v=68xcS1a9Lsk MILANO SIAMO NOI!!!!
02-09-2012, 04:52 PM
Kazu ne treba sada na Maxa uperit prstom u ovo najgore vrijeme...vec mu dati podrsku...slazem se...
Ali svi navijaci cekaju odg Milana evo vec 10 dana, a njega jos nema igra nam je uzasna ... Jednostavno nema onog elana, zeljom za pobjedu, nema timskog duha i timskog rada...To kad bi vidio makar i gubili od veliki ekipa nebi ni A rekao kontra Maxa... Ja iskreno vjerujem da ce to se preokrenuti, ako ne moze trener,onda bar igraci sami od sebe... Evo jedan motivaciski video ....http://www.youtube.com/watch?v=TgJgNMjdIyU Nema predaje!!!
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|