Milanezi s Balkana
e moj sale, dosta vremena mi nismo vise doveli nesto kako treba. cast izuzetcima, al samo se pitam gdje nestaju oni silni klinci dovedeni kao buduce zvijezde? adiyou? gdje je on nestao, prozvan golgeterom, ludilo od igraca. gdje je onaj ubica iz trevisa, zigoni? onda onaj Didac, za kojeg se pricalo da je espanyol razmisljao vec o drugoj ligi kad su ga izgubili??? a da je spominjem sad ove nove brazilce sto su dovedeni, 21 im godina, znaci nista od primavere, a nema ih ni na klupi. sto se tice stvaranja igraca tu smo najgora ekipa. nemaju pojma koga dovest, kako iskoristit igrace, i sta kasnije snjima. katastrofa.
pusta se bonera da igra, a imamo de Sceglie u klubu? pa taj de secglie bi kod mourinha i wengera vec bio u kombinaciji za prvu, samo kod nas nemaju mladi mjesta. Ipak mi ovaj jedan prijatelj ima pravo: jedini uslov da bi potpisao i zaigrao u Milanu je da imas 30 godina, da si zvucno ime, i da ne trcis - da ne odskaces od ostale spore ekipe
zalosno
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Ensare sto prije prihvatis ovakvo stanje u klubu bice ti lakse. Zamaras se ovom nasom politikom kluba vec neko vrijeme i stalno to spominjes. Ma pusti, sve mi to znamo. Nesto je trulo u nasem klubu al kad tad ce tome doci kraj.

Jos jedna stvar za Hernanesa. On igra dobro s obje noge jel, ali mislim da mu je lijeva cak i jaca. Znate li vi koliko u svijetu ima ljevaka na toj poziciji a tako dobrih perspektivnih? Jako malo, oni su neprocjenjivo blago. Tako da je to jos jedan plus za njega. I budimo realni, ako Hernanes ne zavrsi kod nas, zavrsit ce ili u Interu, Juventusu ili nekom drugom klubu van italije.

Sto se tice sutrasnje utakmice pa sve je moguce. Ako pruzimo maksimum mozemo mi to ne izgubiti, Udinese nije nepobjediv. S njima se igra otvoren nogomet, ako mi zabijemo vise svojih prilika pobijedit cemo. I jako me zanima kako ce se ekipa ponasati bez Ibre.

Reply
Ma bice bolje ljudi...

Evo od mene jedna autobiografska Smile

Po meni za ovaj igrački pad,
najviše je zaslužan Alegri smrad,
Da Bog da bio selektor siromasne zamlje Čad.

Niko ga drugi ni htjeti neće,
Mozda samo Bolonja il sjebani Leće.

Svaku utakmicu ista je priča,
U prvoj postavi Sedorf i još poneki čiča.

Sa strane Ambrosini zagrijava se žurno,
U sprint od 5 na sat iz sve snage jurno!
I eto u igru već ulazi,
Da se ne povrijedi tog se jako pazi.
Jer treba da igra za nas još godina par,
Ima ih 35 i uopste nije star!

Bonera i Antonini su priča za sebe,
Bolje od njih niko ne moze utakmicu da sjebe.

A Flamini vec godina par,
Na tribini sjedi i živi ko car,
Zabole njega za Milan čmar.

I Zambrota i Gatuzo i prevare druge,
Ako ima pravde nek obole od kuge.
Pa nek više iz Milana idu,
Aj ne mora kuga, nek dobiju sidu Big Grin
Reply
Hehehehe... Fora.
Reply
Prejaka pjesmica,ja sam je malo prepravio,Ambro i Gattuso meni ne zaslužuju da budu u toj pjesmi,ali svatko ima svoje mišljenje ;-):
Uglavnom svaka čast na trudu i inspiraciji
Reply
Haha, svaka čast, zanimljivo štivo Big Grin
Devilcool
Reply
http://img687.imageshack.us/img687/9833/59110173.png

http://img683.imageshack.us/img683/1204/75269080.png

Reply
Hahh hvala, hvala, naišla inspiracija, pa reko da se odmorite malo od teških diskusija Smile
Reply
(02-10-2012, 10:52 PM)MilanezBL Wrote: Hahh hvala, hvala, naišla inspiracija, pa reko da se odmorite malo od teških diskusija Smile

Hehe...Koji si broj?...Sjedi, odlican !!!

Usput...Milan se opet zalio da se odgodit tekma danas, medjutim nista...ali zato Juventusu je odgodjena utakmica...a taman sam se nadao da nece izdrzati tempo srijeda-vikend...

Feb/12
Milan to recover players for Arsenal?
by Meytar Zeevi under Player Reports, The Match
IT APPEARS that a few injured players can be fit in time for the Champions League on Wednesday.

Milan take on Udinese tomorrow and they have 13 unavailable players – 11 via injuries – the injury crisis at Milan certainly has great effects over latest poor showings from Milan, who haven’t won this month.

However, some good news finally came from Milanello as the injured players are working their way to recovery and some players can already make it for the important Arsenal game coming up in 5 days’ time.

“[Alexandre] Pato, [Alessandro] Nesta and [Kevin-Prince] Boateng may be back for the game against Arsenal. Abbiati will be available,” Massimiliano Allegri told the press. In any case, all the three of them will be ready for the Cesena game next weekend. Sandro and Alex trained partly with the group on Friday.

Last week Allegri said no one will be back so these are good signs for Milan who’ve been struggling with all the injured players. Injury updates: Alberto Aquilani (2-3 weeks), Boateng (3-7 days), Mathieu Flamini (3-4 weeks), Alexander Merkel (6-7 weeks), Nesta (2-4 days), Pato (3-10 days), Strasser (4-5 weeks), Yepes (3 weeks). It is still not clear when Antonio Cassano and Gennaro Gattuso will be ready to play.

Milan still sit second in Serie A, one point off league leaders Juventus who have a game in hand, they will play the first leg of the UCL eightfinals against Arsenal on Wednesday and the Coppa Italia next month.

Be Sociable, Share!
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
juventus odgocena tekma ponovo. Sad treba da nekako dobiemo udine i da izbiemo sa plus 2 a juve ima parma i bologna na gosti kiksace bar jednu.
FiGS nisu prihvatili baranje da se odgoce sa udine.trebali smo da prijavimo jos 5 povredeni pa onda bi prihfatili.

Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply