(02-15-2012, 10:49 PM)Maji_TZ Wrote: Da na kraju nije bilo sebicnih Urby-a i Pata...sad bi Ibra zabio bar jos jedan i Wenger sa djecurlijom svojom kuci s petardom...
I mnogo mi je drago sto Max onako reaguje...nije pokazao zadovoljstvo ni u jednom trenutku, na svaku sebicnost i glupost je galamio pored linije...tako to rade treneri !!!
I da ja sam bio za Pharaona kad se vec sve odlucilo
nema tu djece.....vise....oxlande 18, golman i ramsey 21 godina...walcott i gibbs 22..i song 24.....ostalo je sve preko 26...
Skoro savrsenstvo! Al takav sam covjek pa imam prigovor. Pato je smece od igraca i covjeka. Kakva bahatost i skrtost. Pljujte po meni jer ga vrijedjam al fuuuj. Tri situacije izgledne za gol je zeznuo u tih 10min. Pa jebeno odvratno. Mars iz Milana. Pohvaljujem sve ostale, maestralno. Ibra je cudo, kakva igra veceras, za udzbenike. Silva isto, jedno ili dva kriva dodavanja a sve ostalo bez greske, pojeo ih je. Bravo momci, bravooo!
Al ne treba se puno zanosit, u Londonu treba igrat ko da je 0:0  Vecina nas se sjeca onog bolnog poraza od Deportiva nakon 4:1 na San Siru, tamo je bilo 4:0...fudbal je zato tako zanimljiv sport sto nikad ne mozes biti 100% siguran. Ok, odlicna partija veceras ali treba hladne glave ici tamo i ne treba dozvolit da nas napanicare tamo u prvih15-20 minuta...
02-15-2012, 11:14 PM
(This post was last modified: 02-15-2012, 11:17 PM by ensar7.)
STRASNOOOOOOOOO!!!!
Svaka cast momcima, i Allegriju. Sjajna postava na terenu, zgazili smo ih, ostavili bez daha. Al imam manu: Pa bolan Allegri, jel vidis da ti kloc Seedorf ne treba?! Znaci kani se njega, spor i glup.
A govorio sam ovo i u novembru: sredina Bommel-Noce-Aquilani-Boateng, je prejaka. Mi stom sredinom mozemo daleko dogurat, ma mislim cak i do finala. Zasto? Brzi su, lrecu se, vrse presing, znaju sta treba radit, a naravno imaju kao ucitelje Bommel-Ambro-Seedorf i Ringhio kao pomocnik. Znaci pravi preduslov za ubitacni vezni. Jednostavno su danas sve zatvorili, a kad bi ko mozda i prosao odgovor bi imao: Thiago i Bommel. Mexes? Strasan! Puno bolji u ovom trenutku od Neste, brzi, trci, ima kondicije, uvijek sam vjerovao u njega, i sjajan je igrac. Antonini tekma godine, al bolji je Mesbah. Abiatti... hmmmm... Abbiatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ludiloooo!!! Pa gdje si bio nestao covjece?! To je moj golman. To je onaj golman sto je bio iza Dide a ja se pitao sto on ne brani. Sjajno i maestralno.
Ibra ko Ibra, IBRAKADABRA!!! Joj jest mi drago ga vidjet kako slavi sa navijacima. i to ne drugim, vec crveno-crnim! Sad se vidi da mu znace 
Binho? Bolji je Pato, puno opasniji. Ne krivim ga za ono. Kao sto je veceras Beckenbauer izjavio (aj stisni muda pa reci njegovim rijecima da grijesi) ako kao napad nisi egoista, onda nikad neces bit pravi i istinski napadac  ako to Kaiser kaze, onda oprastam onaj pokusaj Pata, jbg. mjesec i po, onakva prilika, morao je iskusit, a sad 4:0 ili 5:0 je nista. Komentator kaze, vec je sve odluceno, u Londonu se igra samo radi statistike hehe
i posebna nota ide: Dragi Max Allegri, svaka cast na sjajnoj motivaciji igraca. Skidam kapu do poda kako si ih "nabrijao" na vecerasnji mec, nalozio si ih do ludila, ginuli su na onom terenu. Hvala ti od sveg srca!
(02-15-2012, 11:10 PM)huss Wrote: Al ne treba se puno zanosit, u Londonu treba igrat ko da je 0:0 Vecina nas se sjeca onog bolnog poraza od Deportiva nakon 4:1 na San Siru, tamo je bilo 4:0...fudbal je zato tako zanimljiv sport sto nikad ne mozes biti 100% siguran. Ok, odlicna partija veceras ali treba hladne glave ici tamo i ne treba dozvolit da nas napanicare tamo u prvih15-20 minuta...
samo da te napomenem da je taj tim vodio niko drugi vec nama poznati Carleto! Kreten teze vrste! Branit je bio njegov moto. Idiot nist dalje. Mi u Londonu sve sto moramo je ganjat 1 gol. To treba bit jedini cilj od pocetka. Samo zabit gol i zavrsit tekmu. 1 nas = 6 njihovi  prosta racunica hehhe
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Neka on njih nabrijava ovako za svaku tekmu a ne samo veceras...
Svaka čast momcima odigrali su perfektno... Velika pohvala ide Robinhu konačno je začepio usta mnogima na forumu 
Pato? zasluzuje šamarčinu od Ibre za ono NEdodavanje u 93 
U svakom slucaju supper vece  ))
(02-15-2012, 11:14 PM)ensar7 Wrote: STRASNOOOOOOOOO!!!!
Svaka cast momcima, i Allegriju. Sjajna postava na terenu, zgazili smo ih, ostavili bez daha. Al imam manu: Pa bolan Allegri, jel vidis da ti kloc Seedorf ne treba?! Znaci kani se njega, spor i glup.
A govorio sam ovo i u novembru: sredina Bommel-Noce-Aquilani-Boateng, je prejaka. Mi stom sredinom mozemo daleko dogurat, ma mislim cak i do finala. Zasto? Brzi su, lrecu se, vrse presing, znaju sta treba radit, a naravno imaju kao ucitelje Bommel-Ambro-Seedorf i Ringhio kao pomocnik. Znaci pravi preduslov za ubitacni vezni. Jednostavno su danas sve zatvorili, a kad bi ko mozda i prosao odgovor bi imao: Thiago i Bommel. Mexes? Strasan! Puno bolji u ovom trenutku od Neste, brzi, trci, ima kondicije, uvijek sam vjerovao u njega, i sjajan je igrac. Antonini tekma godine, al bolji je Mesbah. Abiatti... hmmmm... Abbiatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ludiloooo!!! Pa gdje si bio nestao covjece?! To je moj golman. To je onaj golman sto je bio iza Dide a ja se pitao sto on ne brani. Sjajno i maestralno.
Ibra ko Ibra, IBRAKADABRA!!! Joj jest mi drago ga vidjet kako slavi sa navijacima. i to ne drugim, vec crveno-crnim! Sad se vidi da mu znace 
Binho? Bolji je Pato, puno opasniji. Ne krivim ga za ono. Kao sto je veceras Beckenbauer izjavio (aj stisni muda pa reci njegovim rijecima da grijesi) ako kao napad nisi egoista, onda nikad neces bit pravi i istinski napadac ako to Kaiser kaze, onda oprastam onaj pokusaj Pata, jbg. mjesec i po, onakva prilika, morao je iskusit, a sad 4:0 ili 5:0 je nista. Komentator kaze, vec je sve odluceno, u Londonu se igra samo radi statistike hehe 
i posebna nota ide: Dragi Max Allegri, svaka cast na sjajnoj motivaciji igraca. Skidam kapu do poda kako si ih "nabrijao" na vecerasnji mec, nalozio si ih do ludila, ginuli su na onom terenu. Hvala ti od sveg srca!
(02-15-2012, 11:10 PM)huss Wrote: Al ne treba se puno zanosit, u Londonu treba igrat ko da je 0:0 Vecina nas se sjeca onog bolnog poraza od Deportiva nakon 4:1 na San Siru, tamo je bilo 4:0...fudbal je zato tako zanimljiv sport sto nikad ne mozes biti 100% siguran. Ok, odlicna partija veceras ali treba hladne glave ici tamo i ne treba dozvolit da nas napanicare tamo u prvih15-20 minuta...
samo da te napomenem da je taj tim vodio niko drugi vec nama poznati Carleto! Kreten teze vrste! Branit je bio njegov moto. Idiot nist dalje. Mi u Londonu sve sto moramo je ganjat 1 gol. To treba bit jedini cilj od pocetka. Samo zabit gol i zavrsit tekmu. 1 nas = 6 njihovi prosta racunica hehhe
Nekad zaista znas provaliti. Stvarno ne razumijem. Al zaista. Igrac koji udje zadnjih 10min ti sjebe tri prilike jer je jednom bio skrt, drugi put je izgubio kontrolu nad loptom i jos jednom ne znam ni ja sta, i ti ga branis, e pa stvarno. Da je to bio npr. Seedorf ti bi sad napisao esej o tome kako je Seedorf skrt i spor i kako gubi lopte i sta ja znam...pih...
E da, Abbiati konacno extra na golu, svaka cast, dvije velike obrane, ujedno su to bile i jedine dvije Arsenalove prilike, i priznajmo, ono je bio cisti penal na Van Persieju, ista situacija kako kod Ibrinog penala. Al i da su zabili iz tog penala mislim da to ne bi nista bitno promijenilo.
nevjerojatno je da neko moze pata braniti....
Pre svega čestitle Alegriju i celoj ekipi na sjajnoj igri i potpunom rasturanju Arsenala, jedne od najjačih ekipa sa ostrva, i hvala na najboljem meču sezone, gde smo svih 90 minuta bili daleko bolji od protivnika.
Pre svega, odbrana je bila sjajna. Pričalo se dosta o njihovim krilima i našim bekovima, međutim oba su sjajno odigrala, uz pomoć brzih veznih igrača i na kraju smo mi bili bolji u napadu preko krila nego oni. Silva i Mekses sjajni, Silva je takav car da je to čudo. Kako dodaje smireno loptu i započinje napade, i bez greške u odbrani. Dalje, u veznom redu je naravno presudila ta naša brzina. Napokon smo igrali sa brzim igračima, pretrčali približno kao protivnik i to se isplatilo. Boateng je bio jedan od najvažnijih igrača, iako ne treba izdvajati. Kako se ubacivao, trčao, i onaj gol. Čoveku je svaki drugi gol za divljenje, lepo reče jedan trener, kod onog gola golman je mogao samo jedno, da mu čestita. I konačno napad, Ibra odigrao odlično, svaku loptu koja je išla na njega je zadržao, stalno se vraćao a drugi se ubacivali, slao pasove i razigravao igrače... Ma idi. Robinjo takodje odličan, ne da nije mašio zicere već je svaki iskoristio. Svaka čast!
Na kraju, taj presing koji smo vršili i terali ih da stalno greše i da im golman daje lopte našim igračima pri čemu smo stalno imali kontre je bio od velikog značaja. U napadu u potpunosti timski, niko na terenu nije bio statičan i rezultat je tu. Sada tamo odigrati bez gluposti i to je to.
Naravno, čestitke Abijatiju, kakve odbrane, a realno branio je on i pre dobro, pravio neke glupe greške pa nije bio u centru pažnje, sad je odigrao čitavu utakmicu bez greške.
I svaka čast Alegriju na motivaciji igrača i sjajnoj taktici, i naravno smirenosti kod golova i stalnoj kritici.
Pobeda!
I dogodilo se ono sto sam prognozirao. Tko iskoristi svoje prilike dobiva. Mi od 15 dali 4 a oni od 2 dali NULAAAAA! Uzalud im je i veci posjed lopte i vise dodavanja. Posramili smo konacno engleze. A nije nam to prvi put, 2007. je MU dobio tri komada. Fantazija!
Hehe, evo sad čitam Djoković bio u svlačionici tima. Nema šta, najbolji sportista na svetu navija za najbolji tim na svetu i donosi mu sreću.
Pogodite ko je dobio Ibrin dres???
Forza Djoković! Forza Milan!
|