Mene taj Allegri iritira na sve moguce nacine ali eto...
Boa je, svi kazu, i dalje normalno trenirao. Vjerojatno nije fit i zele da bude 100% spreman za Juve. Mexes je outt 3,4 dana. Pato ce biti isto spreman za Juve, iako mi to ne znaci puno jer je ocajan!
Danas vezna linija: Ambro-Noce-Urby-MUNTARI!
Ovo je vezna linija AC MILANA?????? To ne bi smjela bit vezna linija Milana ni da igras managera pa si blizu bankrota!!
Da barem imamo tog Boatenga i onog nesretnog Aquilania koji moze dat kakav takav pas... A mi Juvetu damo Pirla koji tamo igra sam i sam dobija tekme... bitno da je Seedorf tu.
NEma veze, Nadam se da cemo danas dobiti ovo, bilo kako! A onda za 7 dana preuzet vrh!
Forza Milan!
Da, taj mali interista je prejak bio

Bar ima smisla za humor i sportski je!
Da prokomentiram uz
Saleta:
Prvo, pozz Sale care, kako je? Neke okolnosti me spriječavaju da idem do Milana, i mislim da do ljeta necu niti moci, ali nadam se da cemo se uskoro vidjeti!
Slazem se s tim da je Antonini NA LOPTI komican. Nacin na koji on štopa loptu i sto s njom radi je nacin igrača TREĆE klase. On je igrač za Bari! Mozda nije ni za Bari ni Lecce jer je Besbah ocito jaci igrac od njega! A da ne spominjem igrace koje sam isto pljuvao, kao sto je bio MArek. MArek je za njega Paolo Maldini...
Robinho, iako ga ne volim jer je neodraslo polu dijete i sebičan je, je odigrao svjetsku tekmu i odradio je trkaci strasno. Svaka mu cast za tu tekmu moram reci.
Allegri? Nije dao sansu malom Shaarawyu da zaigru u LP a dao ju ozlijeđenom, očajnom, nonšalantnom Patu da se šeće i puca beze veze 10 min. SRAMOTA! Trebao mu je Ibra zavalit šamarčinu, ne šalim se. MOzda bi se Pato i rasplakao kakva je p...
Covjek uđe na 10 min ne moze potrcat za loptom 10mk! Moj boze...
Ova momcad mora uuzeti beka i jednog veznog HITNO. I da, kada je Clarence izasao, ekipa je dobila na dinamici i Urby igra vrlo dobro tog srednjeg veznog na obje srtrane, ali ne na polušpici. Što nije ducno, bio je uvijek dobar i u ajaxu.
Boa igra svjetski! KRALJ! Atipičnia polušpica. Ali napreduje, i ima bolestan šut i odlicnu tehniku te apsurdno puno energije.