02-19-2012, 04:56 PM
Kako je bilo krenulo sa komentarima, utakmica je prošla i više nego dobro...odlično
|
Milanezi s Balkana
|
|
02-19-2012, 04:56 PM
Kako je bilo krenulo sa komentarima, utakmica je prošla i više nego dobro...odlično
mezbah polako ce izboriti startnu postavu ako vec nie
bonera asistirao na gol ceziini muntari iznenadio zaso abro izasao , samo nem sutra da kazu da odmara 4 nede. sharafi morao da pogodi zicer, i trebao da udze ranie 60' pipo nie trebao da prihvati da udze u igri maxi zamarao odbranu cezenu nista vise binho polako se dize Emanuelson ovo sam ocekivao od njega , prosao e jedna godina sa seedorf kao mentor i sad se isplati taj rad . na leto seedorf u penzii a Urby deseticu ![]() kako se samo ponasa alegri sa PIPO. nemam reci MORON jedan SENZA PIPO NOI SIAMO ALEGRI !!!
02-19-2012, 05:16 PM
Ma Dino brate izgleda da je Binho procitao onu pjesmicu na forumu gdje se i on spominje,pa rjesio da nam svima zacepi usta...
Alegriju jebem mamu.....Mogao je ubacit Pipa barem 15 minuta,svakako Maxi nije nista specialno napravio..Pipo je zasluzio vise,to se vidjelo i po reakcijama navijaca...
Rossonero Per Sempre...
02-19-2012, 05:17 PM
MILAN 1., PAPA IVAN PAVAO 2.,INTER 7.
![]() ![]()
02-19-2012, 05:22 PM
Slažem se za Pippa morao je ranije da ga ubaci, imali smo rezultat al jbg
02-19-2012, 05:24 PM
Najbolje da Pippu Inzaghiju Allegri omogući da igra svaku utakmicu zadnjih pola sata pa će onda svi naši forumaši biti sretni.cilj je pobjeđivati da se osvoji naslov prvaka Italije, a ne pobjeđivati da Pippo ulazi u 60. minuti.Realno on je 5. napadač ekipe i tako se treba tretirati, ako mu se ne sviđa mogao je prihvatiti ponudu Siene...šta tražite dlaku u jajetu samo da napišete nešto negativno...
MILANO SIAMO NOI!!!!
02-19-2012, 05:26 PM
(02-19-2012, 05:24 PM)dejo Wrote: Najbolje da Pippu Inzaghiju Allegri omogući da igra svaku utakmicu zadnjih pola sata pa će onda svi naši forumaši biti sretni.cilj je pobjeđivati da se osvoji naslov prvaka Italije, a ne pobjeđivati da Pippo ulazi u 60. minuti.Realno on je 5. napadač ekipe i tako se treba tretirati, ako mu se ne sviđa mogao je prihvatiti ponudu Siene...šta tražite dlaku u jajetu samo da napišete nešto negativno... apsolutno....jebo vas pippo....bivsi nogometas...shvatite to vise....
02-19-2012, 05:36 PM
ma morao e da ga pusti 75 ili 80. to e PIPO pustas ga u igru 91 pravis totalni klovn od jedna legenda kluba :/
ali aj ne krivim ja alegri sta slabo mu rabote motorike vodimo 1-3 i pusta sharafi u 76. a ambro vadi 55' a pri to nie se ni ozledio vodili smo 2- 0 i ta izmena ostace misterija. slabo radi svoe izmene sem ona sa udine kat e usao MAxi ali opet ne na vreme
02-19-2012, 05:45 PM
Ko je ovdje trazio da se PIPPU da sansa od 60 minute ? Mi smo rekli da bi bilo ok da ga je ubacio u 80 minuti recimo, jer imali smo rezultat nije škodilo da se UDOVOLJI Curvi Sud i da se ubaci Pippo... Nemojte da serete bezveze i ubacujete drugima riječi koje nisu rekli... Sve mi se više čini da je previse običnih tinejdzera drkadzija pred monitorom (na ovom forumu) pa nije ni čudo da slabo ko pise od starih članova...
02-19-2012, 06:31 PM
(02-19-2012, 05:45 PM)uvijek_rossoner Wrote: Ko je ovdje trazio da se PIPPU da sansa od 60 minute ? Mi smo rekli da bi bilo ok da ga je ubacio u 80 minuti recimo, jer imali smo rezultat nije škodilo da se UDOVOLJI Curvi Sud i da se ubaci Pippo... Nemojte da serete bezveze i ubacujete drugima riječi koje nisu rekli... Sve mi se više čini da je previse običnih tinejdzera drkadzija pred monitorom (na ovom forumu) pa nije ni čudo da slabo ko pise od starih članova... 60. minutu sam lupio bez veze...svejedno meni kao navijaču je dovoljno da mi Allegri udovolji lijepom i čvrstom igrom i pobjedom na terenu, pomirim se i s porazom ako je nesretan ili ako nismo bili u potpunosti nadigrani... šta bi sada trebali svi biti nesretni jer nam jadan Pippo nije dobio koju minuticu više...ma da ne bi..a to oko tinejdžera drkadžija neću komentirati jer takve nazive smatram isfuravanjem.uostalom pogledaj mi na profilu imam 23 godine,pa ako ti smeta jer sam možda mlađi od tebe,živo me zaboli ja sudim ljude po djelima, a ne po godinama... MILANO SIAMO NOI!!!!
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|