Milanezi s Balkana
Bez obzira na dobro vodjenje ekipe u zadnje vrijeme i na dobre rezultate Allegri je za mene danas ispao smrad. Place mi se kad vidim kako uvodi Pippa u 90min pri rezu od 3-1 za nas. Pa zasto? To nije u redu. Pippo jest peti napadac i star je ali nije ovo zasluzio. Allegri je dobar trener ali covjek pojma nema o postovanju tradicije i legendi ovog kluba. Bonera mu igra citavu utakmicu a Pippo ne moze dobiti 10min. Ma fuj, nije posteno.
Reply
pippo uopce nije trebao uci u igru...i to je poanta svega....ako ga je mislio uvesti onda je trebao uci u 80. ovako sreca da nije karakter kao tevez...
Reply
(02-19-2012, 07:12 PM)MEMO Wrote: Bez obzira na dobro vodjenje ekipe u zadnje vrijeme i na dobre rezultate Allegri je za mene danas ispao smrad. Place mi se kad vidim kako uvodi Pippa u 90min pri rezu od 3-1 za nas. Pa zasto? To nije u redu. Pippo jest peti napadac i star je ali nije ovo zasluzio. Allegri je dobar trener ali covjek pojma nema o postovanju tradicije i legendi ovog kluba. Bonera mu igra citavu utakmicu a Pippo ne moze dobiti 10min. Ma fuj, nije posteno.

Molim te ajde kad već praviš usporedbu napravi je kako treba..Bonera je igrao danas jer nema tko drugi, a Pippo nije igrao jer ima četvorica koji su zdravi i sposobniji da igraju...

3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Ja stvarno neznam cemu prepirke i svade...da mi je docekat jednu tekmu gdje ce svi na forumu biti zadovoljni bez da bude ali trebo je ovo, trebo je ono..itd...
Reply
(02-19-2012, 07:34 PM)Rosson3r Wrote: Ja stvarno neznam cemu prepirke i svade...da mi je docekat jednu tekmu gdje ce svi na forumu biti zadovoljni bez da bude ali trebo je ovo, trebo je ono..itd...

bojim se da neces docekat..uvijek se nađe jedan kojem nesto smeta...Huh
Reply
Ajde ljudi, važno da smo dobili lagano i dobro igrali. Urbi napokon zabio, i to kakav gol, sve je bolji i bolji, Muntari solidan bio i zabio u svom debiju, Robi opet strelac, učestvuje u akcijama i neka nastavi tako.
Doduše, i meni malo bilo glupo kad sam video kako Pipo čeka loptu a ovi naši kod korner zastavice troše vreme, igrao svega 3-4 minuta, mogao je igrati možda desetak više ali eto...
Devilcool
Reply
Sharawi je trebao raniej dobiti priliku, a što se tiče legendi kluba, ja sam i dalje mišljenja, da su oni, ako su već legende, trebali na vrijeme se penzionisati, a ne zauzimati mjesto u timu (klupi) nekim mlađim igračima. Svaka čast Pippu, Ambru (kojeg nenormalno volim) ali brate, što je previše previše je
Reply
Vrlo vrijedna pobjeda...realizacija je opet mogla biti bolja bas kao i u srijedu...
Ono sto raduje da imamo i stvaramo vise prilika, to je odlicno...
Za Ibru se odlucuje u srijedu izgleda,za Bou ce se znati u utorak dali ce nastupati u subotu....
Mec u sub je veoma vazan i treba nam nabrijana ekipa i rastrcana bas kao protiv Arsenala i mislim da pobjeda nece doci u pitanje bez obzira na sve izostanke...
Samo kad pogledate koje sve danas falio pa to je strasno...
Ali evo Flamini i Aqua konacno se vracaju i treniraju s ekipom, fakticki samo su Gattuso,Seedorf i Cassano van sastava i veliki upitnik je iznad Boe i Pata...
Pato nam treba ali stari nabrijani Pato zeljan dokazivanja ali ne onakav koji potrci samo reda radi...takav na u sub ne treba...bolje da mali Pharaon dobije priliku ionako voli zabijati crno-bijelim....(danas je morao zabiti onu sansu)...
Sto se tice Muntaria za prvu utakmicu vrlo dobar nastup, krunisan zgoditkom i ono pokazivanje na grb kod proslave je veliki plus Smile ...
Kad kod imam tri igraca u veznom redu da trce to je odma druga ekipa...nema pritiska na odbranu i bekove...
Ambrosinia je dosta lakse i podnosljivije gledati na DM, nikako kao desnog veznog...
Sto se tice Urbya meni je drago da je zabio, ali tuzno je da kad tek zabije pocnu ga spominjat svi ovde na forumu...mali je igrao na razlicitim pozicijama i istina dugo se pronalazio i uvijek je imao taj potez viska...i sada kada igra najbolje od kako je dosao ima gresaka ali ocigledno neki od silne "mrznje" prema njemu samo vide i gledaju greske, a ne dobre poteze...da sad ne pricam u siroko njegovu igru...samo dvije situacije...protiv Udinesea kod drugog gola sjajno je izbacio Maxi-a, kod drugog gola protiv Arsenala sjajno je izbacio pasom Ibru...naravno mjesta za napredak uvijek ima...ali i kad smo najgore igrali on je nekako jedini igrac bio koji je mogao s loptom napraviti prednost neki proboj bez nabijanja lopte prema Ibri...

Do kraja prvenstva imamo par nezgodnih gostovanja...Palermo,Parma,Chievo,Catania,Siena...ovo prvo je najgore po meni protiv Palerma, tradicionalno lose igramo dole, a oni su strasno jaki kuci kad igraju evo Lazia na pol vode 3:0....Ta utakmica dolazi poslje Juventusa(7 dana)...i prije uzvratne protiv Arsenala...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Molim te ajde kad već praviš usporedbu napravi je kako treba..Bonera je igrao danas jer nema tko drugi, a Pippo nije igrao jer ima četvorica koji su zdravi i sposobniji da igraju...

Molim te ajde bar kad iznosis cinjenice reci onda istinite jer nije istina da Pippo nije igrao, vec se ovdje radi o tome da nije u redu prema njemu da ga se uvodi u 90min pri rezu 3-1 za nas.
Reply
(02-19-2012, 11:05 PM)MEMO Wrote: Molim te ajde kad već praviš usporedbu napravi je kako treba..Bonera je igrao danas jer nema tko drugi, a Pippo nije igrao jer ima četvorica koji su zdravi i sposobniji da igraju...

Molim te ajde bar kad iznosis cinjenice reci onda istinite jer nije istina da Pippo nije igrao, vec se ovdje radi o tome da nije u redu prema njemu da ga se uvodi u 90min pri rezu 3-1 za nas.

Ej nema problema, Allegri je kreten jer nije stavio Pippa barem 10 minuta..jednostavno baš je šupak od trenera...zaslužuje otkaz jer nije dao legendi kluba da igra malo više...
zamislimo scenarij u kojem su Pippo i Faraon zamijenili uloge...onda bi Allegri bio šupak jer nije malome dao više minuta...uglavnom Allegri je za pojedince uvijek okorjeli šupak i neznalica odnosno panchina di merda kako mu se tepa...

Rđavom kurcu svaka dlaka smeta...
Reply