Milanezi s Balkana
(02-22-2012, 06:45 PM)dejo Wrote: [quote='Mecong' pid='23606' dateline='1329931117']

Uvijek se trudim da budem arogantan, vulgarana i bezobrazan onoliko koliko je arogantan, vulgaran i bezobrazan moj sagovornik.

svašta....Confused

Dejo, zasto svasta? Ako je tebi svejedno kad ti neko ("pravi navijac") napise ovo: "JEBEM VAS GLUPE jer sa glupanima ne mozes drugačije..." jebiga meni nije. Nismo svi isti.

A ti Ensare picko poltronska koja se non stop uvlacis u guzicu pojedincima pocev od Leptira reagujes kad ja odgovorim vulgarno (nisam prvi poceo) ali ne reagujes na ono na sta sam odgovorio i zbog cega sam tako odgovorio.
Per aspera ad astra!
Reply
Dajte ljudi, stvarno nema potrebe za ovolikim psovkama i vrijedjanjem... Ja, koji nisam ucesnik ovih prepirki se osjecam neugodno dok citam ove postove...

Ko zeli da normalno pise i da se raspravlja neka to i radi, ko ne zeli nije mu mjesto ovdje!
Reply
(02-23-2012, 01:37 PM)Mecong Wrote:
(02-22-2012, 06:45 PM)dejo Wrote: [quote='Mecong' pid='23606' dateline='1329931117']

Uvijek se trudim da budem arogantan, vulgarana i bezobrazan onoliko koliko je arogantan, vulgaran i bezobrazan moj sagovornik.

svašta....Confused

Dejo, zasto svasta? Ako je tebi svejedno kad ti neko ("pravi navijac") napise ovo: "JEBEM VAS GLUPE jer sa glupanima ne mozes drugačije..." jebiga meni nije. Nismo svi isti.

A ti Ensare picko poltronska koja se non stop uvlacis u guzicu pojedincima pocev od Leptira reagujes kad ja odgovorim vulgarno (nisam prvi poceo) ali ne reagujes na ono na sta sam odgovorio i zbog cega sam tako odgovorio.

sve 5 Mecong. samo ti pisi, niko ti ne brani.
uzivaj
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Odbijena zalba Milana...Ibra NE igra protiv Juventusa definitivno !!!
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Kakva tisina pred tako vaznu tekmu...jebo vas svadje ....

ECCO I CONVOCATI DI MISTER ALLEGRI: Abbiati, Amelia, Abate, Antonini, Bonera, Ely, Mesbah, Mexes, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Emanuelson, Muntari, Nocerino, Van Bommel, El Shaarawy, Inzaghi, Pato, Robinho.
Out:Ibra, Maxi,Seedorf,Flamini,Gattuso,Cassano,Boateng,Aquillani

Vjerovatni prvi 11: Abbiati,Abate,Mexes,Silva,Mesbah,Bommel,Nocerini,Muntari,Urby,Pato,Binho

Znaci ocekujem presing po terenu citavo vrijeme tu imamo trkace i to se moze ostvariti...najveci problem sto nemamo igraca koji moze zadrzati loptu kod sebe i igrati ledjima golu kao Ibra i Max....
Reply
Ja se stvarno nadam da neće Pato igrat u 1. sastavu nego Sharawy,a zašto nema Maxia? Ozlijeđen ili nešto drugo? Propustio sam to
Reply
(02-24-2012, 06:22 PM)deejaysale Wrote: Ja se stvarno nadam da neće Pato igrat u 1. sastavu nego Sharawy,a zašto nema Maxia? Ozlijeđen ili nešto drugo? Propustio sam to

Sale ja kako sam razumio izgleda da je prehlada i da ce ga pokusati osposobiti za Palermo, bas kao i Boatenga...
Ono sto je cudno da Aqua i Flamini vec 7 dana treniraju s ekipom ali izgleda da nisu 100% spremni...
Mislim da je sam Max najavio Pata od prvog min...iskreno i ja bi vise volio Pharaona vec im je zabio u kupu i zasluzio je priliku kolko god da je mlad, dok s druge strane Pato ama bas nikako nije zasluzio...
Njemu je sutra prekretnica ili ce izvuci nesto iz ove sez ili ce definitivno imati najgoru sez u karijeri pa ce sve vise spominjat njegov odlazak, jedino ga opet njegov Berlu moze sacuvati...
Reply
alllooo dek ste momci ajmo ....
boa i maxi napole,nisam se nadao da boa zaigra u derbi a maxi sta li ga njega snaslo cini mi se da on e isplatio svoi 1.5 mil. ptotiv udine. na leto nikao produzenje ali vidicemo mozda ce nam iprisionrati ko zna.
sutra ako nesta i mexes su fit zanima me na ko ce alegri staviti u startnu, mezbah mora da igra levo, Nockata MVB muntari
URBY i binho i IL PAPERO e sad da te vidimo stakleni ili zabi ili spremaj kufere evo mu prostor sada posto svi analiticari kazu da se guse kat igra sa ibra, isto i ja delim mislenje sa nima nadamo se da su upravu.

a juve ce se postaviti u linii i cekace na nasi greski tako da ne moramo po svaku cenu da igramo da pobede posto na kontru moze da nam lako zabiju.

a liga prvaka pricacemo drug put posto i tu ima sta da se prica posto polako smo prestigli realovci i barsa i sa blamiranjeto na celski i baern mi smo sad treci favoriti Big Grin

FORZA MILAN !!!
Sale dobar provod i pobedere te lopove....http://www.youtube.com/watch?v=e9KqeSAnS0s
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
Jbg...baš su me demantirali Urby, Muntari i ona vezna linija Smile Ali neka su nije mi žao naravno. Ipak i dalje ostajem pri tome da je Vezna linija od utakmice sa Cesenom nesto neprihvatljivo za jedan Milan.

Pa mi smo znali gledati tekme gdje su igrali Pirlo-Seedorf-Rino-Rui-Kaka' u prvih 11. SIMFONIJE za ovo tu.

Dobro bar smo trkacki jaki sto ce nam trebati protiv cigana ovih sutra. Jer Juve nas pretrci i tako su nas dobili zadnja 2 puta. E pa sad ne znamo ni mi igrati, ali mozemo trčati! DevilolOkmilan

NADAM se da će Pato odigrati najbolju tekmu sezone, ili barem jednu odlicnu, inace smo najebali...

Ne mogu sada nikakve analize raditi jer jednostavno samo želim da nabijemo ovaj odvratni Juventus, pogotovo zbog glumca Contea! ( koji sa suznim očima oplakuje nesuđene penale...jao jadni Antonio...ajmo ponistiti utakmicu...debil)

Allegri - Pippo: je Pippo kao gotov igrač, i treba igrati Shaarawya ispred njega, slazem se. Ali ponižavati legendu kluba iz osobnih razloga je NEPRIHVATLJIVO! I za to mu treba Galliani razvalit "šamarčinu" pa neka misli.

Pippo je bog! I sutra rješava derby Superpippo Wink Sagrin

FORZA GRANDE MILAN!
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Večeras očekujem jako dinamičnu i ofanzivnu tekmu, ono što mi ne smjemo pustiti Juvetu je teren i posjed lopte na našoj polovini.. U prve dvije tekme nikako nismo mogli protiv toga jer nam je vezi red bio nadjačan sada je ovo druga priča sa Muntariem, Urbyem i Nocerinom.. MVB je priča za sebe ali u pozitivnom smislu Smile

Conte će prema svemu sudeći krenuti vrlo-vrlo ofenzivno u nekom sistemu 3-4-3.. To može da bude mač sa dvije oštrice,isto tako oni imaju samo jednog ozljeđenog igrača, Marrone.. A mislim da svi znamo kakava je situacija u nas. Biće teško Juventusa stisnuti visoko ali ne mora to da bude ključ utakmice.

Pato je imao jako dobru proteklu sedmicu što se tiče treninga, za vikend je radio po posebnom programu na jačanju mišića i istezanju dok je poslije Allegriu dao pozitivne signale i M. je vec znao u srijedu da će on biti starter uz Robinha koji sam kaže da je u neviđenoj formi od kako je u Milanu.

Pato je u prednosti nad El Shaarawy iz jednostavnog razloga iako su visinski tu negdje (Pato je veći 2 cm), Patka je teži cijelih 8 kila i sigurno znažniji. Nemamo Ibru pa ni Lopeza on nam je taj koji se mora hrvati sa Chielliniem, to je po meni veoma bitno včrs. !

Reply