Milanezi s Balkana
Je li neko gleda Sinea - Palermo, ohrabruje me pravo ovaj rezultat
Reply
(02-26-2012, 04:48 PM)MIRZA Wrote: Je li neko gleda Sinea - Palermo, ohrabruje me pravo ovaj rezultat

Ma Palermo nije ni upola ekipa kao prijašnjih godina.. Uopšte ih se ne bojim, ne treba ih podcjeniti ali mi smo ispred njih jako jako puno. Da se bojim ekipe u kojoj je budan broj 1 napadač Smile) nema šanse !!
Reply
ma ostajte palermo sta se desava sa Roma ova sezona toplo ladno potrosili 60 mil za nista,gledao sam malo odbrana katastrofa sredni red kao da nemat ,a onaj borini e otkrice za ova sezona, a ne ovaj nasi faraon.

cezena i novara zaostaju 10 i 9 bodovi od od leece ko e sovladao caglari u gosti to e bio dobra 2 a ja sam se bojao igrao sam X2. fiorenti zagrozeni za opstanok 4 boda iznad zone ako ne izvadu pozitivan rezul veceras bice frka i kod nih.
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
Malo citam njihove forume i njihove medije pa to je strasno....jednostavno na sve nacine pokusavaju se odbraniti ali bezuspjesno...evo jedan novinar blizak Juventusu prenjeo je kako je Max nakon tekme kao provocirao Matria....pogledajte video i na ovom linku i kolko je to sve smjesno majko moja...bolje da sute samo se sve dublje kopaju...
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=74393

Usput nisam siguran ali kazu da je Matri digao srednjak prema Curvi Sud kod proslave gola ne znam jeli to ko vidio ??? Takodjer Gazzeta je prenjela da je odnos Juventusa i Milana pao na skroz niske grane nakon svega jucer, a znate da su dobro suradjivali i imali sjajne odnose...cak smo im i pomagali kad su bili u govnima...ako se sjecate kad su dobili Abbiatia kad je Kaka slucajno povrjdio Buffona...A taj Gigi me tolko juce razocaro smatrao sam ga najvecim golmanom svih vremena ali tolko nesportsko ponasanje kod one situacije...kad su svi stali i cekali da se potvrdio gol on baca loptu u kontru i stvara sansu, dok svi nasi ganjaju sudiju...onda priznanje poslje tekme da nebi priznao sudiji da je gol i da je vidio da je presla lopta ...tuznooo
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Mrki care odigrali smo mi utakmicu protiv Napolija ako se ne varam, doma 0-0 bilo, tako da imamo laksi raspored od Đubrentusa. Ali ono sto me isto tjesi je to sto je Bologna u zadnje vrijeme odlicna i po tablici forme ona je jako visoko. Tako da sam misljenja da ce Đubrentus tamo izgubiti bodove, a mi necemo izgubiti kod nasih krvnika u Palermu jer kao sto neko rece, iz ovog se vracamo jos jaci. A vracaju se i Ibra i Prince tako da ima da ih zgazimo!
Reply
pato ponovo aut....svasta...
Rossonero Per Sempre...
Reply
(02-27-2012, 01:40 PM)ktm rossonero(alberto) Wrote: pato ponovo aut....svasta...

najbolja moguca vijest, nakon seedorfa ozlijedi se pato....ne moze bolje...

drago mi je da je arsenal demolirao tottenham jer su o arsenalu pricali da su katastrofa momcad nakon milana i da nije ni cudo sto ih je milan demolirao time omalovazavajuci pobjedu milana...
arsenal je jucer nastupio sa 10/11 igraca kao u dvoboju protiv milana.....a za tottenham su svi govorili prije 2 tjedna da su konkurenti za osvojit "najbolju" ligu svijeta....onda milan razbije arsenal,pa je arsenal eto los.....pa arsenal razbije tottenham,sad ce biti tottenham los...tako to ide....

sto se tice scudetta, mozemo se pomiriti da je juveov ma koliko god mi dobro igrali, a igramo stvarno dobro u zadnje vrijeme i svaka cast stozeru na tome...
muntari i nocerino su najisplativiji transferi u ovom tisucljecu....o montolivu necu ni pricati.....ALI mi se sa juveom ne mozemo nadmetati nakon subotnje utakmice u kojoj su nam pokazali kako se "osvaja" scudetto.....
dakle 2. mjesto nece biti upitno koje donosi izravan ulazak u LP...na kraju sezone jos pomladit momcad i bit ce to dobro...
Reply
Nema šanse da je njihov Scudetto, oni samo kad krenu padat dobro ce biti da budu i treci, zapamti sta sam rekao Big Grin Big Grin Big Grin Nije mi do onog kupa ali bi volio da ih mahnemo tamo više nego ista pa makar i izgubili u finalu Big Grin
Reply
(02-27-2012, 03:28 PM)uvijek_rossoner Wrote: Nema šanse da je njihov Scudetto, oni samo kad krenu padat dobro ce biti da budu i treci, zapamti sta sam rekao Big Grin Big Grin Big Grin Nije mi do onog kupa ali bi volio da ih mahnemo tamo više nego ista pa makar i izgubili u finalu Big Grin

i ja mislim da ce kiskati vise od nas mozda da zavrse bez poraz ali ipak da budu vtori
treba da igraju sa napoli,lazio i oni sta se bore za opstanok izvadice nula sa nima kat igraju bologna ili kievo, fiorentina mora da sobere neki bod makar protiv juve i genova bice teski protivnik a sve ce se srusiti za nih kat ce roma izvuci nula a mi pobedimo to kolo i 4 utaknici do kraj pobegnemo neki 6 ili 7 boda.

pocela e istraga mexes mozda bude kaznet 3 utak. zaradi udaranja borielo, vidal 2 , pirlo i van bomel ce se razgledati , lihstainer borecki zafat nad muntari , ambro sa kielini , i Alegri 3 utaknici za navredata nad Matri kat ga e potkacio malo u hodnik ali se nasalio nie bio nista ozbilno :/. i conte i galijani bicu kazneti.
puno rabota za FIGS. mozda sam ispustio nesto :\

u kup treba da izadzemo sa najaci sastav i da ih poderemo.
zaboravio sam vest dana : Bonera se ozledio ovo e OK ali pogresni covek trebalo e Antonini Sad
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
jedva cekam sljedecu sezonu i vezni red: muntari(valjda cemo potpisat s njim),montolivo,nocerino i boateng.....
Reply