Milanezi s Balkana
Ovo pripisujem lošem danu cijele ekipe,njihovi golovi su došli kao plod direktnih grešaka naše obrane a onaj penal se i nije trebao svirati..uglavnom ako je već trebala doći ovako katastrofalna partija bolje da je došla danas jer nije rezultirala ispadanjem ekipe iz LP a sada mogu nastaviti sa dobrim igrama u prvenstvu
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Pogleda i ja snimku, hm, hvala Nebesima na ovom prolazu. Veceras iz ovoga mozemo izvuci veliku pouku. To famozno prvo poluvrijeme je proteklo u nasoj losoj igri i greskama u obrani, daleko od toga da je Arsenal bio spektakularan. Mi smo sebi sami krivi. Drugo poluvrijeme je bilo pravi odraz snaga i to je bila prava igra.

Abbiati Sunce moje znam da sam te prije kleo jer kiksao si non stop ali ovo sto radis u zadnje vrijeme je fantazija,brani ko blesav, ne znam sta mu je, svaka cast, ponovno si za mene golman broj jedan u klubu.

Konacno smo docekali da Silva skrivi gol ali i ja sam se pitao dokle ce on vise pruzati savrsene partije, tako da je ovo veceras ispalo super, pogrijesioje ali ta greska nije imala nikakav utjecaj na rezultat. Ali sve ostalo je bilo dosta dobro, bio je jak u duelima i skoku, ma prolazna ocjena jedino zal zbog tog gola.

Ostali koji su mene zadovoljili su Meces,svaka cast, Ibra je veceras bio jako dobar, morate samo pratiti malo bolje njegovu lakocu igranja i kako on gradi tu loptu i barata s njom, imao par opasnih suteva, ma odlicno, jedino sto nije zabio gol. Robinho nesto losije ali bio je medju najboljima u zadnje vrijeme pa mu ovo oprastamo. Ostale necu komentirati, netko losiji, netko malo bolji itd...

Ono sto je Nocerino profulao je nevjerovatno, kao i Van Persie, al dobro, opet mi prolazimo dalje da su to bili golovi. Ustvari kad malo bolje razmislimo, mi smo njih totalno zaustavili u drugom dijelu a gubili smo 0-3 i psiha je bila na njihovoj strani.E to znaci da smo velika ekipa i da mozemo sta pozelimo. Zato mi je nizmjerno drago zbog ekipe i igraca i kao sto vi kazete, tesko da mozemo ponoviti ovakvu losu predstavu.

I na kraju najsladje, jest da smo izgubili s velikih 3-0 ali prosli smo dalje, ali, mogu misliti kakva sad gorcina i nervoza vlada u uredima televizija, e pa smradovi jedni, vidite sta ste propustili. I nek vam je, dabogda vam se to ponovilo opet! Vela majstore, jel bilo ljepse gledat Benficu ili ovu epsku utakmicu? Hahahhaha, Nova tv je veceras pojela govno. I Ftv... Buahahahahahhaha...
Reply
Ma da, prvo i drugo poluvreme nebo i zemlja. Realno, bili smo bolji 3 poluvremena, oni jedno. Stvorili smo više prilika i zasluženo prošli dalje. Taj povratak jeste za pohvalu, kažu Alegri rekao samo da igraju ko da je 0-0 i bez kalkulisanja. Nije imao igrače i gotovo je morao 4-3-3, išao da damo gol rešimo, e sad, ne znam šta im bi da onako odigraju, baš slabo, ali važno da smo opet u drugom pokazali da smo bolji.

Najbolji Mekses, par puta odlično reagovo i sprečio da udju u dobre prilike, i Abiati naravno, kako je branio svaka mu čast, i u prvoj je imao dobre odbrane. Akva bio solidan, par puta bezveze kretao ka našem golu, ali kod one prilike prvo lepo petom dodao, ubacio se i na nogu Nocerinu dao loptu. Dobro je što se napokon vratio.
Ibra u drugom dosta bolje i par dobrih šuteva, šteta što nisu ušle one dve lopte, bili bi lepi golovi.
Silva solidan, eto i on pogrešio pa sad opet bez greške neko vreme Big Grin
Šaravi nije podneo pritisak ali je u ligi odličan za sad i biće za neko vreme spreman i za velike utakmice.
Za 10 dana žreb, ima tu par ekipa koje bi nam dobro došle, možemo čak i dobiti lakšeg protivnika od ovog za polufinale.
Sad se okrenuti ligi, lepo stanje na tabeli, uskoro se vraća dosta igrača i treba samo nastaviti sa dobrim partijama ne računajući prvo poluvreme ove utakmice i biće dobro.
Devilcool
Reply
http://www.youtube.com/watch?v=JCpdNZoDs...r_embedded#!

Sinoc nakon pogledane reprize utakmice na miru moglo se vidjeti u 1 poluvremenu da smo poziciono jako loše stajali, odbrana i vezni red bez kohezije (što je i Allegri rekao da je prevelika udaljenost bila između odbrane i sredine i to je davalo prostor Arsenalovim igračima da udju dublje na našu polovinu i ne dopuste nam iznošenje lopte prema naprijed.) Kasnije se to ispravilo jer je MVB bio dosta odlučniji i hrabriji kao, mislim da nam je mnogo pomogao ulazak Aguamena jer je imao par odličnih dodavanja i kontrolisanja lopte čak je i trlači bio jako dobar što nisam očekivao nakon ovlike pauze.

U ovakvoj utakmici iskreno jako-jako puno nedostaju igrači poput Neste,Ambrosinia pa i Seedorfa i Gattusa! Neste pogotovo jer on je komadant zadnje linije i mislim da se nikada nebi dogodio 1 gol na onakav način da je kirurg bio u dobrani.

Mi smo samljeli Arsenala na San Siru i bili su sretni šta su prošli sa 4 komada. Sjetite se samo Patovih i Binhovih promasaja pred kraj tekme. To niko ne spominje, pa mi smo imali 3 100% prilike na Wembleyu inicijativu zadnjih pola sata.. Apsolutno zaslužen prolaz i ovo nam je jedna velika lekcija i ne vjerujem da možemo više ponoviti ovako loše poluvrijeme.

Gattuso dobio zeleno svjetlo da se vraća treningu sa timom, Boa sutra trenira, Flamini je tu, Aquilani konačno opravljen, Maxi takodjer..
Reply
Sinoc dok sam gledao snimku, primijetio sam nesto. Nijedno zaledje, bilo Arsenalovo ili nase nije ponovljeno i provjereno. A dao bi ruku u vatru da od svih onih nasih zaledja bar dva nisu bila. Mi smo imali vise zaledja i meni je skoro svako izgledalo sumnjivo. Ja ne znam tko je redatelj tog prijenosa ali prijenos je bio ocajan. Ne shvacam kako se takvi propusti mogu dogadjati u Ligi prvaka.
Reply
(03-07-2012, 01:02 PM)MEMO Wrote: Sinoc dok sam gledao snimku, primijetio sam nesto. Nijedno zaledje, bilo Arsenalovo ili nase nije ponovljeno i provjereno. A dao bi ruku u vatru da od svih onih nasih zaledja bar dva nisu bila. Mi smo imali vise zaledja i meni je skoro svako izgledalo sumnjivo. Ja ne znam tko je redatelj tog prijenosa ali prijenos je bio ocajan. Ne shvacam kako se takvi propusti mogu dogadjati u Ligi prvaka.
Haha Juve koje ruglo, ocito su poceli padati... Bologna vodi potpuno zasluzeno i igra dosta agresivno i oprezno tako da juve nije stvorio nista...
Reply
O da, Marco Di Vaio.
Reply
Sad će penal za Juve
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/.../120307193

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/.../120307176
Reply
Neznam da li sam ikad to napisao ovdje,ali grupa na facebooku od našeg kluba navijača gdje je dosta zanimljivo i aktivno pa ko je na facebooku nek a se učlani,tamo ionako pišemo sve bitnije podatke o sastancima i putovanjima pa.....

http://www.facebook.com/groups/154518361982/

Reply
Bologna 1-1Juventus
Opet na vrhu Devilcool
Devilcool
Reply