Milanezi s Balkana
Svi spavaju kao da je sezona zavrsena...
Rossonero Per Sempre...
Reply
inter pobedio napokon, sad nek prodze i marsej i onda sa nama u 1/4 final.

Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
Ja bi više volio Marseille u četvrtfinalu,ali osjećam Benficu ;-)
Reply
Kakav pritisak vrse ovi iz Torina pa to je strasno...volim sto Milan se nista ne oglasava, ne napada sudije...sto je Max prizno da nije bio penal protiv Bologne za nas, sto kad je par puta dobio crveni samo mirno izasao bez velike galame i pompe kroz medije, a ovi preko novinarcica i medija ne odustaju, reko sam vam ako sad ne uzmu ligu Bog zna kad ce...u to sam siguran da ovako sve rade zbog toga...Zasto?----Najvise su zaduzeni klub a kakva je ekipa?...da igraju Evropu bili bi 5-ti u ligi...napravili stadion od 40 hiljada...za najtrofejniji klub u Italiji pre pre presmjesno....Moggi je to sve davno dobro reko Smile
Pogledajte ovog....pa treba biti gospodin i kad ti ne ide ... cccc....cak mi je bio i simpatican na pocetku lige...

Conte starts media silence
By Football Italia staff

Antonio Conte is refusing to speak to the media after his “unjust” ban, so assistant manager Angelo Alessio insists Juventus “will double our efforts” against Genoa.

The Coach is suspended after his red card for dissent against Bologna on Wednesday evening and opted against holding today’s traditional press conference.

“Antonio always behaved correctly with referees and assistants, so the dismissal was unjust,” said Alessio.

“We were there and we know how things went. He’s very upset at this one-match ban and I hope in future a similar situation does not happen again.

“We will face Genoa the same way we did the other teams, with that determination and hunger to get a result. This side has a team spirit constructed through eight months of work and tomorrow we’ll be even angrier about this situation, so will double our efforts.”

Conte isn’t the only absentee at Marassi, as Andrea Barzagli and Giorgio Chiellini are injured with Leonardo Bonucci suspended, so the defence has to be completely revamped.

“We tested both Arturo Vidal and Luca Marrone at centre-back during the last training session. Antonio will make the decision. At this moment of difficulty, we will not change the system.

“We hope Chiellini can recover to face Fiorentina, but must be cautious, as with this type of injury you can’t risk a relapse.

“As for the forwards, the ones we choose will always be functional to the match in hand. There is no hierarchy.”
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
mecong jesi vidio kako izgleda kad zlatan igra sa jos dvojicom napadaca u prvih 11?
Reply
(03-10-2012, 01:52 AM)deejaysale Wrote: Ja bi više volio Marseille u četvrtfinalu,ali osjećam Benficu ;-)

meni smrdi Real. Osjetim da ce nam dat Real, a gubari iz Catalonie ce opet bit pomilovani sa APOEL-om.
jedino se bojim reala i barce, al ovi ostali su odlicni: benfica, apoel, italiani i nadam se basel Smile
al eto, u petak cemo znat. e sale, jel ono ovaj put se izvlaci i polufinale odma?
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
(03-10-2012, 03:17 PM)ensar7 Wrote:
(03-10-2012, 01:52 AM)deejaysale Wrote: Ja bi više volio Marseille u četvrtfinalu,ali osjećam Benficu ;-)

meni smrdi Real. Osjetim da ce nam dat Real, a gubari iz Catalonie ce opet bit pomilovani sa APOEL-om.
jedino se bojim reala i barce, al ovi ostali su odlicni: benfica, apoel, italiani i nadam se basel Smile
al eto, u petak cemo znat. e sale, jel ono ovaj put se izvlaci i polufinale odma?

ja ću ti odgovoriti na ovo.odmah se sve izvlači...a ja baš mislim da će parovi biti apoel-benfica i real-barca odmah u četvrtfinalu...
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
(03-10-2012, 02:34 PM)kalla1899 Wrote: mecong jesi vidio kako izgleda kad zlatan igra sa jos dvojicom napadaca u prvih 11?

Vidjeo sam, naravno, nije se znalo ni ko pije ni ko placa, ne ponovilo se. Znam zasto me pitas. Kad sam govorio o tome da bi mozda bilo dobro da Zlatan igra iza dva spica mislio sam na njegov fantastican pregled igre i na njegove fantasticne pasove i asistencije. U vise navrata je pokazao da odlicno igra iza napadaca i u Milanu i u reprezentaciji Svedske (Hrvatska-2 asistencije i gol iz penala dosudjenog poslije njegove fantasticne asistencije sa tridesetak metara). Protiv Arsenala Ibra nije igrao tu poziciju o kojoj ja pricam (igrao je u spicu napada) a mozda bi bolje bilo da jeste s obzirom da mi nemamo ofanzivnog veznog igraca. Da prima i zadrzava loptu (on to dobro radi) i gleda kako da ubaci u vatru Robinha ili Faraona ili da krene sam naprijed kad osjeti da moze sto on, takodje, cesto i dobro radi. Dobro, ovo o cemu ja pricam nije Ibrina prirodna pozicija. Ibra je jednostavno klasicni napadac. Ali, da mi u timu imamo Wesly Sneijdera, Fabregasa, Montoliva, Schweinsteigera..., ja o ovome i ovako ne bi pricao.

Per aspera ad astra!
Reply
Neće Dejo,UEFA je mafijaška organizacija i namjestit će da igraju Real i Barca tek u finalu,to je moje mišljenje,bilo bi super kad bi njih izbjegli do finala tj. da se oni moraju vec sada srest,ali sumnjam u to
Reply
(03-10-2012, 04:16 PM)deejaysale Wrote: Neće Dejo,UEFA je mafijaška organizacija i namjestit će da igraju Real i Barca tek u finalu,to je moje mišljenje,bilo bi super kad bi njih izbjegli do finala tj. da se oni moraju vec sada srest,ali sumnjam u to

Jesu mafijaši su nema tu spora,ali Platinijev mandat ovisi o malim glasačima, savezima izvan liga petice tako da će morat spojiti apoela sa benficom jer time je osiguran prolaz u polufinale ekipe koja ne raspolaže novcima kao jedan real i barca,i onda kada dođu izbori za predsjednika Platini moze pricati kako je tijekom njegovog mandata napravljeno mnogo toga za male ekipe...70% sam siguran da će se tako nesto dogoditi...
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply