Milanezi s Balkana
Allegri's Milan two-point average
By Football Italia staff

Milan have been the most productive team in Serie A since Massimiliano Allegri took charge of the Rossoneri, say the statistics.

The Diavolo have taken control of this season’s championship and the Corriere dello Sport has pointed out their supremacy since Allegri replaced Leonardo in the summer of 2010.

In the 65 League games since the former playmaker took charge, his side have totalled 139 points in the League at an average of 2.14 points a game.

During that time, they have won 41 games, drawn 16 and lost just eight. To put that into some perspective, Juve have drawn 14 of their 27 games this term.

Milan have thus collected 23 more points than Inter and Napoli, as well as 28 more than the Old Lady of Italian football.
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Ja priželjkujem scenario da u predzadnjem kolu pobjedom protiv Merde osiguravamo naslov i slavimo ga pred 60 000 merdista,nas će biti samo 6 tamo i nema većeg gušta ih tući kao gost,a još slavit naslov,jaooooo
Reply
JA bi vise volio da se Scudeto osigura ranije...MAnje zivaca ce se potrositi...
Rossonero Per Sempre...
Reply
Da, sad je idealna prilika da se odlepimo od njih...
Devilcool
Reply
sta biva da navivamo za intera ili ne ja sam za :/ Alegri izjavio da moramo da podrzimo intera
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
(03-13-2012, 06:23 PM)DUCO Wrote: sta biva da navivamo za intera ili ne ja sam za :/ Alegri izjavio da moramo da podrzimo intera

ma mozemo mi navijat za Inter kolko hoces (radi koeficienta) ali to nista ne pomaze kad imaju kretencinu na klupi koji nema blage veze o taktici. Tesko da Inter moze proc, tesko...
A Bayern gazi Basel
60' jos 30 minuta Gomezu da zabije jos 2 gola.
Hajde Gomez molim te, samo da skines onog balavca. Puna mi je vise kapa hvalisanja Barcelone i Messia
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Interista diventi pazzo !!!
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
joj daj nam marseilll Smile
Molim te Boze smiluj se, i daj nam Marseil. Pa oni pojma nemaju, jos Mandanda nece bit na golu hehe Big Grin
A Barci daj Reala ili Bayerna Wink
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
a je mi drago sto je inter ispao....uff
Reply
Sta nas briga za te koeficijente? Smijesno. Valjda smo mi sad razina iznad u Italiji i ne bi se trebali opterecivati koeficijentima. Sta je ekipa, bojite se za plasman u Ligu prvaka naredne godine, ili za dvije ha? Ma nemate brige, dok je Ibre nama a to je iduce dvije godine sigurno, mi se ne moramo bojati za Scudetto, ili barem prva dva mjesta u prvenstvu, trece necu ni spominjati jer je to ravno znanstvenoj fantastici da mi budemo gori od tog s obzirom kakvu ekipu imamo. Dobro jutro svima! Smile))
Reply