Mene ne interesira kako će koja talijanska ekipa proći u ligi prvaka osim Milana. Ne zanimaju me koeficijenti, Milan je unazad 10 godina sam dizao koeficijente talijanskom prvenstvu. Presretan sam što je Inter ispao, i još mi je draže što je ispao nakon što je Brandao napravio faul na Luciu i zabio gol, nema ništa ljepše nego kad netko naguzi Merdazzure. Isto tako ću večeras svim srcem navijati za Chelsea, prvo jer mi se jug Italije nikad nije sviđao, a drugo je prvenstvo 1990. kada je mafija pomogla Maradoni da sa Napolijem osvoji naslov. Milanu su u odlučujućoj utakmici protiv Verone bili isključeni i Baresi i Van basten(nisam siguran za njega, ali bila su dva crvena sigurno) i izgubili su 2-1 i ostali bez naslova. Zato se nadam da će Chelsea poslati Napoli nazad na Vezuv na jednu finu pečenku.
 MILANO SIAMO NOI!!!!
A ja navijam svim srcem za Napoli, jer ne mogu smislit, ma najezim se kad pomislim na onu djubrad Englesku. Manchester, Arsenal, Chelsea, City, ili fuj Liverpool, ma sve bi dao da im svake godine ekipe ispadaju u Champions League. Prezirem onaj otok, i ulizice u supak Amerike. Napio sam se onu noc kad su ispala oba Manchestera, jos onda Milan sutne topnike, i sad samo fali i Napoli da zgazi Chelsea i tako se pometu engleska govna iz Europe. Mrsss na otok, stoko...
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
(03-14-2012, 07:11 PM)ensar7 Wrote: A ja navijam svim srcem za Napoli, jer ne mogu smislit, ma najezim se kad pomislim na onu djubrad Englesku. Manchester, Arsenal, Chelsea, City, ili fuj Liverpool, ma sve bi dao da im svake godine ekipe ispadaju u Champions League. Prezirem onaj otok, i ulizice u supak Amerike. Napio sam se onu noc kad su ispala oba Manchestera, jos onda Milan sutne topnike, i sad samo fali i Napoli da zgazi Chelsea i tako se pometu engleska govna iz Europe. Mrsss na otok, stoko...
Ne znam baš ulizuju li se Britanci Amerima...uglavnom je područje s kojega mi dolazimo sklono ulizivanju svjetskom policajcu...
ma ensare nemoj me shvatiti krivo ne volim ni ja Engleze, ali manje volim Napoli...
 MILANO SIAMO NOI!!!!
dobro si, nije ovo mjesto za politiku  hehe
Ma prijatelju ja ti u Europi navijam za sve Italijanske ekipe, sem Juventus, Roma i Udinese (supci koji non stop si uvale guzicu u Ch. Ligu i ispadnu u playoff za ulazak u grupe). Tako i veceras navijam za Napoli. A engleze ne mogu nikako. Ne volim ono njihovo uzdizanje, i jedva cekam da im veceras ispadne i Chelsea, pa da se otok usuti u posvete se samo FA kupu i njihovoj Premier ligi.
A u Serie A, naravno da ne navijam za njih. Tu se slazem sa ovim tvojim gornjim postom oko 1990.
Napoli - puno bolja ekipa od Chelseaja ali puno neiskusnija. Zato su ispali. Kakva steta.
Kakava igračina je Drogba! A bitno da ga je naš Carletto godinu i pol držao na klupi dok su ispadali gdje su stigli... 
Sada bi bio red da Milan jednom u 5 godina dobije neki lakši ždrijeb i da nam smjeste recimo HApoel, Benficu ili MArseille... Iako se ne bojim ni Chelsea ni Bayerna. Jer Chelsea nije ništa posebno toliko, a Bayern nema obranu uopće.
Slj. nam je Parma vani. Nesta još nije fit, NI BOATENG. BINHO SE OZLIJEDIO! Sto ovi naši rade s tim igračima to ni bog ne zna sigurno... nevjerojatno nešto!!!
NAdam se da će početi Aquilani jer nam treba igrač koji zna dati pas napokon.
Ovo je strašno bitna utakmica, jer sam siguran da u sljedeće dvije ako ih dobijemo osiguravamo 50% scudetta. Juve ima Violu vani i Merdu kod kuce tako da bi trebali ispustiti barem 2 boda!
Ovu moramo dobiti, bilo kako! A onda nam se za Romu vraćaju Boa, NEsta, MExes itd.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
hocu celski dajte nam engleze i ja ih mrzim ali ne toliko kao sta ste vi gore izveli pogotovo ensar 
i mislim da su imali strasu podrsku od sudije celzi a vrhunac e bio kraj sviran u 31 i 45 sek a produzetak e bio dve min.
Veoma pristrasno sudzenje za Chelsi veceras...Smjesno...Jebem mater i Platiniju i Uefi citavoj ..Poserem se i na njih i na Engleze...
Rossonero Per Sempre...
ne kontam. za mene je ono sinoc nilo sudjenje za 10+
bez greske je svirao. nadam se da ce sudit finale. penal cist, ama sve odlicno odradio, cak je i pustio kontrolisanu. grubu igru, nema padanja. ali Drogba je zasluzio opomenu radi one glume kad je lezao...
e sad zelim ovo:
prva grupa: barca - chelsea, real - bayern.
a mi: apoel - milan, benfica - marseill
daj da se i nama sreca nasmijesi
(03-15-2012, 10:10 AM)ensar7 Wrote: ne kontam. za mene je ono sinoc nilo sudjenje za 10+
bez greske je svirao. nadam se da ce sudit finale. penal cist, ama sve odlicno odradio, cak je i pustio kontrolisanu. grubu igru, nema padanja. ali Drogba je zasluzio opomenu radi one glume kad je lezao...
e sad zelim ovo:
prva grupa: barca - chelsea, real - bayern.
a mi: apoel - milan, benfica - marseill
daj da se i nama sreca nasmijesi
Oism sta sam bio totalno impresioniran sa Inlerom, bio sam totalno impresioniram sa sudiojom..
No ho visto Superman volare, ma ho visto Super Pippo segnare. I supereroi esistono davvero.
|