Milanezi s Balkana
Zato je važno DANAS dobiti tekmu! Da nam se Juve ne približi i da mirnije igramo sve to.

Aquilani opet nije spreman za 90... bože...

Ne znam što je sa Abateom. Očekuje se da nece igrati protiv Juveta, ali nadajmo se da bi mogao biti ok za Barcu.

U jednoj utakmici na San Siru Milan moze svakoga dobiti, pa zasto ne i njih. Ali, da budemo realni, mi nikoga od velikih ekipa osim Arsenala ove sezone nismo dobili tako da... I uvijek smo padali poslije 65min.

Danas cemo vidjeti...pripremite se...

ZAMBROTTU HuhHuhHuh On još uvijek igra za rossonere!
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
(03-17-2012, 05:08 PM)mrki Wrote: Zato je važno DANAS dobiti tekmu! Da nam se Juve ne približi i da mirnije igramo sve to.

Aquilani opet nije spreman za 90... bože...

Ne znam što je sa Abateom. Očekuje se da nece igrati protiv Juveta, ali nadajmo se da bi mogao biti ok za Barcu.

U jednoj utakmici na San Siru Milan moze svakoga dobiti, pa zasto ne i njih. Ali, da budemo realni, mi nikoga od velikih ekipa osim Arsenala ove sezone nismo dobili tako da... I uvijek smo padali poslije 65min.

Danas cemo vidjeti...pripremite se...

ZAMBROTTU HuhHuhHuh On još uvijek igra za rossonere!

koga bi ti stavio na desni bek danas? inzaghija?
urby,urby...zabit zicer......
Reply
Emanuelson konje jedan de plasiraj tu loptu. Samo da nas ovi promasaji ne kostaju na kraju.
Reply
Kako me nerviraju kad ovako udju nervozno u utakmicu...Na sudijama je strasan pritisak...napravio je vec dvije greske na stetu Parme...
Penal je cist kao suza...ali sta je Urby profulao strasno...samo da nas ne kosta na kraju...
Ali nazad je lose skroz lose...tamo ona desna strana Nocerino Bonera i Zambrotta vrlo lose...toliko gresaka i nepovezanosti ....
Pola naseg veznog reda je Bommel...

Cist penal nije sviran na Ibri...eh eto sta je pritisak...
__________________________________________________________________________________________________________________
Kako ludo poluvrijeme....mogli smo zabiti 3 a mogli smo primiti isto tako 2...
Dosta nepovezanosti u igri i losih pasova...
Zadnja linija veoma nesigurna, a tako i vezni red u odbrani nista posebno ne radi...Lako nas prolaze pogotovo po toj desnoj strani...vrlo losa partija Nocerina...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
nije nam sudjen sad cisti penal...
Reply
Munteri ne moze loptu dodat na 5 m. Ocajno igramo ali vodimo protiv ocajnije Parme.

Antonini je komicar! Ma strasno... Poludio sam! Penal cist 100%.

Da ne spominjem da je Emanuelson 5 klasa ispod Boatenga i da Shaarawy ne igra dobro zadnjih 5 utakmica vec.

NEma veze, idemo dobiti i bez 15 ozlijeđenih igrača pa ćemo vidit sto ce biti dalje.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Trebalo je biti barem dva razlike za nas. Moramo zabiti drugi inace cu ispizditi do kraja utakmice.
Vidis Urby kako je lijepo kad plasiras loptu Smile))
Reply
evo...iskupio se urby
Reply
Nimalo laka pobjeda. Mi imali puno vise prilika ali i Parma imala dobrih, dvije su precke pogodili. Al zasluzena tri boda. 19 19 19 19 19.........IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!
Reply
jako zahtjevna utakmica...na kraju posjed lopte 50-50...pritisak je veceras na juvetu....
Reply