03-24-2012, 06:14 PM
(This post was last modified: 03-24-2012, 06:49 PM by kalla1899.)
silva se ozlijedio...hendikep na barcu je realan...samo da nas ne osramote u srijedu....
samo vi promasujte i dalje i ulazite u utakmicu preko kurca...jebo vam pas mater svima...od trenera do egipcanina....
Jebem ti zambrota majku glupu.....i alegriju kad te ubaci u igru....kurac od igre....
Rossonero Per Sempre...
znao sam da će se ovakvo prenemaganje osvetiti nekakvim bezveznim rominim golom...
 MILANO SIAMO NOI!!!!
Ukljucio sam se u prijenos zadnjih 10min prvog dijela. Sta je bilo sa Silvom? Nemojte me plasiti da je nesta ozbiljno.
U ovih 10-tak minuta sto sam gledao vidio sam jednog abnormalno retardiranog zambrottu? Ljudi pa sta je to s tim igracem, on gleda ispred sebe i nekoliko puta dodaje protivniku loptu. Pa to je nevjerovatno, kao da igra pijan, i drugi nisu nista bolji, nonsalancija u obrani i losa izbijanja su nas kostala gola, Zambrotta je kriv za gol, imao je loptu na liniji i on doda njima, i u nastavku akcije primamo gol. Jebeni Antonini ne bi tako pogrijesio.  ))
Ne znam kako je bilo prvih pola sata ali vidim pisete da smo se ispromasivali. U jednu ruku to je lijepo za cut jer to znaci da smo bili bolji a u drugu ruku nije dobro jer cemo biti kaznjeni zbog promasaja sto i na kraju jesmo. Ali valjda mozemo zabiti gol i uzet bod kod kuce. Izgleda da se tek sad vidi kako igramo na tri fronta i to ima posljedice.
A sta ce biti s Barcom? Ma nista, utakmica kao i svaka. Sta bude bude.
(03-24-2012, 06:57 PM)MEMO Wrote: Ukljucio sam se u prijenos zadnjih 10min prvog dijela. Sta je bilo sa Silvom? Nemojte me plasiti da je nesta ozbiljno.
U ovih 10-tak minuta sto sam gledao vidio sam jednog abnormalno retardiranog zambrottu? Ljudi pa sta je to s tim igracem, on gleda ispred sebe i nekoliko puta dodaje protivniku loptu. Pa to je nevjerovatno, kao da igra pijan, i drugi nisu nista bolji, nonsalancija u obrani i losa izbijanja su nas kostala gola, Zambrotta je kriv za gol, imao je loptu na liniji i on doda njima, i u nastavku akcije primamo gol. Jebeni Antonini ne bi tako pogrijesio. ))
Ne znam kako je bilo prvih pola sata ali vidim pisete da smo se ispromasivali. U jednu ruku to je lijepo za cut jer to znaci da smo bili bolji a u drugu ruku nije dobro jer cemo biti kaznjeni zbog promasaja sto i na kraju jesmo. Ali valjda mozemo zabiti gol i uzet bod kod kuce. Izgleda da se tek sad vidi kako igramo na tri fronta i to ima posljedice.
A sta ce biti s Barcom? Ma nista, utakmica kao i svaka. Sta bude bude. sudeći po njegovom izrazu lica,nema ga protiv Barcelone
 MILANO SIAMO NOI!!!!
Strasnoooooooo, kakva snaga, kakav pregled igre, strasnoooooooo, Ibraaaaaaaaaaa, najjaci napadac na svijetu opet igra u Milanu.
(03-24-2012, 06:14 PM)kalla1899 Wrote: silva se ozlijedio...hendikep na barcu je realan...samo da nas ne osramote u srijedu....
samo vi promasujte i dalje i ulazite u utakmicu preko kurca...jebo vam pas mater svima...od trenera do egipcanina....
Kakav debilan komentar, stravično.. nemam riječi..
To je to uz sve hendikepe pobjeda je tu, 4. zaredom sada smo na +7 sa utakmicom više,samo da Inter uzme barem neriješeno sutra i 90% smo prvaci lige...nije trebalo očekivati veliku predstavu danas s obzirom na sve pizdarije koje se događaju s tim povredama...
FORZA MILAN!!!
 MILANO SIAMO NOI!!!!
03-24-2012, 08:03 PM
(This post was last modified: 03-24-2012, 08:03 PM by kalla1899.)
(03-24-2012, 07:53 PM)Tiziano Crudelli Wrote: (03-24-2012, 06:14 PM)kalla1899 Wrote: silva se ozlijedio...hendikep na barcu je realan...samo da nas ne osramote u srijedu....
Kakav debilan komentar, stravično.. nemam riječi..
iza svake rijeci stojim.....u utakmicu smo usli prepotentno i mlitavo....mislili lako cemo....oces kurac lako....i boban je to u studiu rekao...dakle boban sere isto? bolji si od bobana?....de bogati....
bitna je pobjeda...momcad je preumorna,(120 min protiv juvea).....to se najbolje vidilo od 70 min.........stvorili smo par odlicnih prilika a dali gol ni iz cega...
ne znam za vas, ali ja navijam sutra za inter...prvi put u zivotu....
hahaha meni neće biti prvi put ali svejedno forza inter sutra
|