Milanezi s Balkana
silva se ozlijedio...hendikep na barcu je realan...samo da nas ne osramote u srijedu....
samo vi promasujte i dalje i ulazite u utakmicu preko kurca...jebo vam pas mater svima...od trenera do egipcanina....
Reply
Jebem ti zambrota majku glupu.....i alegriju kad te ubaci u igru....kurac od igre....
Rossonero Per Sempre...
Reply
znao sam da će se ovakvo prenemaganje osvetiti nekakvim bezveznim rominim golom...
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Ukljucio sam se u prijenos zadnjih 10min prvog dijela. Sta je bilo sa Silvom? Nemojte me plasiti da je nesta ozbiljno.

U ovih 10-tak minuta sto sam gledao vidio sam jednog abnormalno retardiranog zambrottu? Ljudi pa sta je to s tim igracem, on gleda ispred sebe i nekoliko puta dodaje protivniku loptu. Pa to je nevjerovatno, kao da igra pijan, i drugi nisu nista bolji, nonsalancija u obrani i losa izbijanja su nas kostala gola, Zambrotta je kriv za gol, imao je loptu na liniji i on doda njima, i u nastavku akcije primamo gol. Jebeni Antonini ne bi tako pogrijesio. Smile))

Ne znam kako je bilo prvih pola sata ali vidim pisete da smo se ispromasivali. U jednu ruku to je lijepo za cut jer to znaci da smo bili bolji a u drugu ruku nije dobro jer cemo biti kaznjeni zbog promasaja sto i na kraju jesmo. Ali valjda mozemo zabiti gol i uzet bod kod kuce. Izgleda da se tek sad vidi kako igramo na tri fronta i to ima posljedice.

A sta ce biti s Barcom? Ma nista, utakmica kao i svaka. Sta bude bude.
Reply
(03-24-2012, 06:57 PM)MEMO Wrote: Ukljucio sam se u prijenos zadnjih 10min prvog dijela. Sta je bilo sa Silvom? Nemojte me plasiti da je nesta ozbiljno.

U ovih 10-tak minuta sto sam gledao vidio sam jednog abnormalno retardiranog zambrottu? Ljudi pa sta je to s tim igracem, on gleda ispred sebe i nekoliko puta dodaje protivniku loptu. Pa to je nevjerovatno, kao da igra pijan, i drugi nisu nista bolji, nonsalancija u obrani i losa izbijanja su nas kostala gola, Zambrotta je kriv za gol, imao je loptu na liniji i on doda njima, i u nastavku akcije primamo gol. Jebeni Antonini ne bi tako pogrijesio. Smile))

Ne znam kako je bilo prvih pola sata ali vidim pisete da smo se ispromasivali. U jednu ruku to je lijepo za cut jer to znaci da smo bili bolji a u drugu ruku nije dobro jer cemo biti kaznjeni zbog promasaja sto i na kraju jesmo. Ali valjda mozemo zabiti gol i uzet bod kod kuce. Izgleda da se tek sad vidi kako igramo na tri fronta i to ima posljedice.

A sta ce biti s Barcom? Ma nista, utakmica kao i svaka. Sta bude bude.
sudeći po njegovom izrazu lica,nema ga protiv Barcelone
Reply
Strasnoooooooo, kakva snaga, kakav pregled igre, strasnoooooooo, Ibraaaaaaaaaaa, najjaci napadac na svijetu opet igra u Milanu.
Reply
(03-24-2012, 06:14 PM)kalla1899 Wrote: silva se ozlijedio...hendikep na barcu je realan...samo da nas ne osramote u srijedu....
samo vi promasujte i dalje i ulazite u utakmicu preko kurca...jebo vam pas mater svima...od trenera do egipcanina....

Kakav debilan komentar, stravično.. nemam riječi..

Reply
To je to uz sve hendikepe pobjeda je tu, 4. zaredom sada smo na +7 sa utakmicom više,samo da Inter uzme barem neriješeno sutra i 90% smo prvaci lige...nije trebalo očekivati veliku predstavu danas s obzirom na sve pizdarije koje se događaju s tim povredama...

FORZA MILAN!!!
Reply
(03-24-2012, 07:53 PM)Tiziano Crudelli Wrote:
(03-24-2012, 06:14 PM)kalla1899 Wrote: silva se ozlijedio...hendikep na barcu je realan...samo da nas ne osramote u srijedu....

Kakav debilan komentar, stravično.. nemam riječi..

iza svake rijeci stojim.....u utakmicu smo usli prepotentno i mlitavo....mislili lako cemo....oces kurac lako....i boban je to u studiu rekao...dakle boban sere isto? bolji si od bobana?....de bogati....

bitna je pobjeda...momcad je preumorna,(120 min protiv juvea).....to se najbolje vidilo od 70 min.........stvorili smo par odlicnih prilika a dali gol ni iz cega...

ne znam za vas, ali ja navijam sutra za inter...prvi put u zivotu....
Reply
hahaha meni neće biti prvi put ali svejedno forza inter sutra
Reply