(03-15-2011, 12:40 PM)Rosson3r Wrote: (03-15-2011, 11:27 AM)dejo Wrote: Ganso se vratio nakon povrede,prva utakmica i odmah gol i asistencija....to je valjda znak da je na dobrom putu da se potpuno psihički oporavi od ozljede koljena....sljedeći mjeseci su ključni,treba pratiti njegove igre i odlučiti se na kupnju ili potražiti nekog drugog...
mala usporedba:Kaka je imao još težu ozljedu kada je se poskliznuo na skakačku dasku na bazenu i udario glavom.Tek nakon par dana kad ga bol nije prolazila išao je kod doktora koji mu je rekao da mu je napuknula kralješnica.Teška ozljeda,oporavak i velika karijera u Milanu.Nadam se da će Ganso,ako dođe,biti još i bolji....
navodno je bilo ili 2 gola i 3 asistencije, ili 3 gola i 2 asistencije...negdije sam cito ako je tako treba ga uzet pod svaku cjenu..
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=47653 čini se ipak gol i asistencija,u svakom slučaju dobar signal nakon duge stanke i operacije koljena...
 MILANO SIAMO NOI!!!!
(03-15-2011, 02:00 PM)dejo Wrote: (03-15-2011, 12:40 PM)Rosson3r Wrote: navodno je bilo ili 2 gola i 3 asistencije, ili 3 gola i 2 asistencije...negdije sam cito ako je tako treba ga uzet pod svaku cjenu..
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=47653 čini se ipak gol i asistencija,u svakom slučaju dobar signal nakon duge stanke i operacije koljena...
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=47390
nezz....nisam bas dobar sa talijanskim ali ovdije se spominje ono sto sam napisao gore...
03-15-2011, 02:32 PM
(This post was last modified: 03-15-2011, 02:33 PM by ensar7.)
Eki, sorry al sudija je odradio super svoj posao. Imas na Gazzetti svaki ponedeljak analiziraju greske sudije, i ovdje je sve regularno svirano, ruka, offside. Jedino kod penala na Patu, jest bilo kontakta i ispruzena ruka, ali Pato je htio penal i pustio se u stranu. Znaci moze se svirat, al ispravno je ne svirat jer nije faul za penala vec gradjenje. Iako i meni malo sumnjivo, odake gradjenje sa ispruzenom rukom??!!
A taj Ganso, eto sutra cu ga pogledat na myp2p.eu pa da vidim to "cudo" koje se slijedece godine vidi u Barci, Interu, Realu i Milanu.
Pardon, ispravka: koje sam sebe vidi u tim klubovima
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
(03-15-2011, 02:32 PM)ensar7 Wrote: Eki, sorry al sudija je odradio super svoj posao. Imas na Gazzetti svaki ponedeljak analiziraju greske sudije, i ovdje je sve regularno svirano, ruka, offside. Jedino kod penala na Patu, jest bilo kontakta i ispruzena ruka, ali Pato je htio penal i pustio se u stranu. Znaci moze se svirat, al ispravno je ne svirat jer nije faul za penala vec gradjenje. Iako i meni malo sumnjivo, odake gradjenje sa ispruzenom rukom??!!
A taj Ganso, eto sutra cu ga pogledat na myp2p.eu pa da vidim to "cudo" koje se slijedece godine vidi u Barci, Interu, Realu i Milanu.
Pardon, ispravka: koje sam sebe vidi u tim klubovima 
OK Ensare ti vidim citas Gazzettu, da li uopste znas ko je vlasnik tih novina...ja cu ti reci: konzorcijum koji je diretno povezan sa Pirelli-jem, to jest Massimo Moratti, stio znaci da nisu objektivni, isto kao sto nisu ni ovi iz Mediaset-a (Silvio je vlasnik) i Tuttosport (Agnelli).
A ako kazes da je sudija dobro sudio, zasto onda nisu koretno videli cak tri sumnjiva offsajda koji su makar za citav metar bili u igri, i na kraju zasto opet taj isti Marco Rossi, isti onaj Marco Rossi koji je takodje "nokautiran" od strane Chivu-a. Sta je sledece, da ga Matri ili Di Natale, ili Gilardino ponovo nokautiraju, jer covek se izpraksirao u provociranju protivnickih igraca...ili mozda treba pozvat Helsinski Komitet i WWF da zastite njega i njegova ljudska prava, jer ga mnogo biju na stadionima Serie A.
Gadi mi se kad vidim da se ovakve stvari dopustaju, Talijani na jednoj strani izigravaju neke pravicne sto se tice legalnosti utakmica i aplikacije pravila FIFE i UEFE a sa druge strane dopustaju da Sudije rade sta hoce, mozda ponovo se nadje neki Moggi da vuce konce!!!
Nije ni cudo sto ga Talijani popusise u Evropi i na Svetskom i Evropskom prvenstvu.
Ali ipak, ja i dalje ostajem naviijac Milana, i totalno podrzavama Ibru i coo.
FORZA MILAN
(03-15-2011, 02:19 PM)Rosson3r Wrote: (03-15-2011, 02:00 PM)dejo Wrote: http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=47653 čini se ipak gol i asistencija,u svakom slučaju dobar signal nakon duge stanke i operacije koljena...
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=47390
nezz....nisam bas dobar sa talijanskim ali ovdije se spominje ono sto sam napisao gore...
e sada nisam pametan,jer ja sam našao članak gdje piše kako je Ganso asistirao Ze Eduardu i kasnije sam zabio u jednoj utakmici.Tvoj članak govori o trening utakmici.U svakom slučaju dečko izgleda još uvijek zna znanje.
Ensar koju utakmicu ćeš gledati? daj neki link
 MILANO SIAMO NOI!!!!
(03-15-2011, 03:28 PM)dejo Wrote: (03-15-2011, 02:19 PM)Rosson3r Wrote: http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=47390
e sada nisam pametan,jer ja sam našao članak gdje piše kako je Ganso asistirao Ze Eduardu i kasnije sam zabio u jednoj utakmici.Tvoj članak govori o trening utakmici.U svakom slučaju dečko izgleda još uvijek zna znanje.
Ensar koju utakmicu ćeš gledati? daj neki link evo sad sam ga preveo na google transalateu...zahrdo sam sa talijanskim pravo, ovo je treing bio uoci utakmice koju si spomenuo..nadam se da ce zavrsit u Milanu.
03-15-2011, 08:37 PM
(This post was last modified: 03-15-2011, 08:45 PM by ensar7.)
(03-15-2011, 03:28 PM)dejo Wrote: (03-15-2011, 02:19 PM)Rosson3r Wrote: http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=47390
Ensar koju utakmicu ćeš gledati? daj neki link
Intera. hehe 
Da ne bi mozda one Manchesterske smradove gledo. Zgadi mi se zivot kad vidim onog kocku. Instalisi sopcast, (google > sopcast) i odes na myp2p.eu, live sports, football, kliknes na (ekran) live pored zeljene utakmice, i otvori ti se novi prozor sa listama medija koji ce prenosti, nadjes najbolju brzinu, i samo klikni i uzivaj 
cim kliknes na link, pokrenut ce ti se sopcast (naravno lijevo od linka mora pisat Sopcast, jer Veetle je nesto drugo, al i on je dobar
eki, upravo Gazzetta je po meni najnormalnija. Ti pricas da brane Inter? JA ih jos ni jednom nisam vidio da su to ucinili. Kad je Eto zabio gol iz offside, kad su prije par sedmica isto tako zabili iz cistog offside, napali su sudiju jer je ne moguce da se to ne vidi. Eto ti si vidio offside, kako ih ja nisam vidio? Skocio sam na golu Binha, ali kad sam pogledao ponovo vidi se da je stopalom ispred odbrambenog.
I sta Rossi ima sa crvenim? Sta trebo sudija kaznit Rossia sto je psovao? hahahaha pa bolan eki, psuje se na svakom terenu, na svakoj utakmici. Pa eto Ibra je prije pola godine govorio o tome kako ga udaraju, docekaju na lakat, psuju mu, prozivaju ga raznima nazivima, al on mora preci preko toga. Nema tu sudija nista s tim. Jedino ako on tacno ne cuje, e onda ima pravo da ga iskljuci. Uostalom, meni se ono cini da je IBra uradio iz ljutnje sto nije mogao doci do lopte. tj. skocio je i ovaj Rossi se pusti da padne, i Ibra iz ljutnje jer ga nece lopta udari tj. silom ga htio sklonit sa sebe, crveni cist. Znaci nemoj te izmisljat, korektna utakmica od strane sudije. Jbg. zao mi je sto ovako korektno ne sviraju Interu. Ali eto,bilo je u petak i onaj Caraciolo profula penal koji moron
dejo:
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=10...art=sports
treci na listi: Navip HD [RU] klikni na play i uzivaj
Najbolja slika
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Kad bi Inter odigrao barem upola lose protiv nas kao veceras bilo bi 3-0 za nas...ovo sto rade odbrambeni igraci je van pameti..a i sreca im je izgleda okrenula ledza,daj Boze da se nastavi i u seriji A..
03-15-2011, 09:50 PM
(This post was last modified: 03-15-2011, 10:39 PM by Rosson3r.)
(03-15-2011, 09:40 PM)ktm rossonero(alberto) Wrote: Kad bi Inter odigrao barem upola lose protiv nas kao veceras bilo bi 3-0 za nas...ovo sto rade odbrambeni igraci je van pameti..a i sreca im je izgleda okrenula ledza,daj Boze da se nastavi i u seriji A..
lose igraju ba pravo skoro svaka im je utakmica ovakva...pratim ih par kola uvijek isto SRECA.
I opet prodose govna prvo zabise gol iz ofsada, ovaj Bajern je fulio sve sto se moze fulit pa u pm izasli du 5 puta 1 na 1 sa golmanom i nista nisu uspijeli utrpat...
|