03-28-2012, 10:59 PM
pljujes po nocerinu bezveze.....lik je placen pola milijuna eura..dao je 9 golova dosad a igra veznog igraca(vise u defenzivi)...sta ocekivat od njega protiv barce? da zabije 2 gola? smijesan si....
|
Milanezi s Balkana
|
|
03-28-2012, 10:59 PM
pljujes po nocerinu bezveze.....lik je placen pola milijuna eura..dao je 9 golova dosad a igra veznog igraca(vise u defenzivi)...sta ocekivat od njega protiv barce? da zabije 2 gola? smijesan si....
03-28-2012, 11:32 PM
Ono sto sam ja shvatio u ovoj utakmici, a mozda se vecina vas nece slozit sa mnom, da mi moramo vise sanse pruzat ovim igracima koji nemaju toliko minuta u LP....najbolji je prijmer Antonini, jer ja prvi nisam vjerovo u njeg a momak odigra najbolju utakmicu od svih iz zadnje nase linije, mislim da i El Sharawi moze dosta napredovat samo treba jakih utakmica, vec se vidi ta klasa kada je cini mi se maskeranu napravio tzv. sombrero lezerno, ali mi ko i vecina italijanskih ekipa imamo tu manu da ne pruzamo puno sansi mladim igracima...Ovi stariji se sjecaju nasih utakmica protiv Barce kada su Xavi i Iniesta bili neprimjetni na terenu ali sa svojih 22 ili 21 godinu i evo nakon 5-6 godina ti momci su okosnica realno najjace ekipe na svijetu. Dakle, zakljucak daj sansu Merkelu, Strasseru i ostalim...nek ispadnemo jednu ili dvije godine ali dobicemo igrace koji ce nas nosit narednih 10 godina. Sto se tice rezultata, po meni odlicna stvar, idemo u barcu rastreceno. Forza Milan
03-29-2012, 09:16 AM
Kako sam ponosan što sam navijač Milana. Sa svim problemima Allegri je izbalansirao ekipu i jučer skoro pobjeda samo da je bilo malo više sreće i pameti. Bonera i Antonini su bili sjajni,još pamtim onaj potez kako je Antonini stigao Sancheza..ufff...Milan je bio sjajan!!!
A što se tiče komentatora na našoj državnoj televiziji i sudačkih stručnjaka Marića i Beusana ni su jednostavno kreteni.Pa Zajec je u studiu skoro drkao kurac na Barcelonu..užaš...ali ko ih jebe da nesto vrijede u nogometu bili bi treneri, a ne komentatoriA sada pobjeda na Siciliji... FORZA MILAN!!! MILANO SIAMO NOI!!!!
03-29-2012, 09:33 AM
sinoc e duh Maldinia usao u antonini bravao anto odlicna partija. svi odigrali odlicno i ambro od koj sam se bojao, boateng e neverovatno agresivan kako e samo isutirao messia na par puta nek se vrete u forma i sa njega smo neuzastavlivi, noce e potfrlio nie niti jedan pas dodao, neznam dali ste zabelezali u 90 min noce e probao da doda kon ibra i lopta zavrsila u aut i ibra mu pokazue prst kao niti jedna lopta nisi dodao,
u glavno ok sad 0-0 i na nou kamp i onda penali. binho na leto na prodaju ako ga zeli neko :/ , sharafi mora da igra uzvrat ili samo sa ibra i kao pdrska boa i seedorf (03-28-2012, 10:59 PM)kalla1899 Wrote: pljujes po nocerinu bezveze.....lik je placen pola milijuna eura..dao je 9 golova dosad a igra veznog igraca(vise u defenzivi)...sta ocekivat od njega protiv barce? da zabije 2 gola? smijesan si.... Pljujem zato što sam rekao svaka mu čast za serie a ali da nije igračka klasa koja nama treba za velike trenutke? Sredi recenice u svojoj glavi prije nego ih komentiraš da ti ne budeš smiješan. I ovo "Što očekivati od njega protiv Barca?" Je dokaz kako ti vidiš Nocerina! I čak i dokaz onoga što sam ja rekao! Da on nije igrač za Milan - Barca. Ciao. POGLEDAJ DUCIN KOMENTAR: Noce nije ni jedan pas odigrao normalan. I IBra je zamračio na njega. --------------------------------------------------------------------------------------------- Već 4,5 utakica Bonera igra odlično, i stvarno nismo trebali sje... Silvu sada kad je najbitnije. NA sreću vratio se Sandro. Ne znam kakva će biti postava za Siciliju sada, ali vjerujem bez Neste jer ce odmarati. Nadam se sa Boatengom! Jer je i jucer pokazao koliko je jak igrač u biti. I da, Ibra je 3 klase jači od svih naših igrača + od svih stopera Barce skupa... Samo da mu pridruže jednu pravu špicu tamo to bi bilo ringišpil... (03-29-2012, 09:16 AM)dejo Wrote: i.Pa Zajec je u studiu skoro drkao kurac na Barcelonu..užaš...ali ko ih jebe da nesto vrijede u nogometu bili bi treneri, a ne komentatori E... brat i ja ti baš namjerno pratimo komentare Zajeca prije tih utakmica. To je živa lakrdija! TOČNO se sjećam finala Milan - Liverpool u Ateni, a su-komentator je bio Zajec. I čovjek oko 30. min kaže: "Ja bih vadio van Pippa Inzaghia, on više ne može niti ozbiljniji hakl igrati..." Naravno Pippo zabije 2 komada... Toliko o tome koliko Zajec čita utakmice. I jučer je promašio pa eto im svima. Falio je samo onaj sudac MArić da kaže: Živila Barcelona! Fuj... I ta "najveća svih vremena ekipa" bi od Milana 2003-2004-2005 jucer dobila 3,4 komada bez da se okrenu ( Maldini, Stam, NEsta, Sergio, Cafu, Pirlo, See, Kaka', Rui, Sheva, Kaka', Rino, Crespo, Pippo...).
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti )
03-29-2012, 12:05 PM
Danas je Marca inače novine sklonije Realu opalila po švedskom sucu koji po njima pokrao Barcelonu jer im nije svirao penal na Sanchezu i na Puyolu. Koji licemjeri!!! Onaj Sanchez je krenuo padati tijelom prije nego ga je Abbiati uopće dirnuo, a onakva povlačenja Mesbaha na Puyolu se događaju skoro svaki korner. E kako bi Beusan rekao:"To je sve stvar sudačke procjene" E pa jebi se Mateo i ti si katalonski cigan. Penali nisu bili. Ali stislo se dupe Španjolcima, zaboravili su da su došli u goste uspavalom europskom divu koji se polako budi iz svog sna. Nije ovo Bate Borisov ili Bayer Leverkusen pa da dođeš misleći da ćeš uvaliti 3 komada ko od šale. Ovo je Milan!!!!
MILANO SIAMO NOI!!!!
03-29-2012, 01:16 PM
Ovaj naš Silvio nije normalan. On nije zadovoljan i kaze kako nema komentara itd. Imao je neki razgovor sa Guardiolom kao i Guardiola je rekao kako je to sto su pricali između njih dvojice. Berlusconi navodno zeli da Milan igra napadački nogomet i bio je iznerviran načinom na koji smo se branili ili sto ja znam...
Mi imamo 9, 10 utakmica do kraja prvenstva a on pravi budalu od našeg trenera. Kojeg ne volim pretjerano ali jucer je izvukao sto se moglo... Guardiola je na kraju godine slobodan trener mislim... moglo bi nam se dogoditi da se prebaci kod nas, nemojte se zacuditi.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti )
03-29-2012, 01:22 PM
(03-29-2012, 01:16 PM)mrki Wrote: Ovaj naš Silvio nije normalan. On nije zadovoljan i kaze kako nema komentara itd. Imao je neki razgovor sa Guardiolom kao i Guardiola je rekao kako je to sto su pricali između njih dvojice. Berlusconi navodno zeli da Milan igra napadački nogomet i bio je iznerviran načinom na koji smo se branili ili sto ja znam... A vala i Silvio melje bezveze,bolje mu je da ulozi koji euro u kojeg klasnog igraca na beku i veznom redu,a ne da prica kako smo se lose branili vako nako... Max je imao kikseva al sinoc je odlicno postavio ekipu s obzirom na ono sta smo imali na raspolaganju,a vjeruj svasta kad je Silvio u pitanju nista nije iskljuceno da Pep osvane kod nas na ljeto. I da misljenja sam da je veeeeelika sreca sto Mesbah nije ranije usao hhahahaahha
03-29-2012, 02:00 PM
nedao bog da nam pep dodje na ljeto...to bi znacilo da bi ostali bez zlatana.....to je nerealno ocekivati...pep je po meni nula od trenera koji moze samo trenirati barcelonu...ista stvar je bila sa rijkaardom...nakon barce ga nema nigdje...
03-29-2012, 02:18 PM
Silvio bi mogao manje srat i više dat para. a ako mu se više ne da jer ima 70 i kusur godina neka prebaci klub na Piersilvia i ode karat Marokanke...
Allegri je sinoć taktički zaustavio Barcu, koliko su samo paseva unazad dali ili samo s jedne na drugu stranu, jako malo toga je išlo u dubinu prema Sanchezu. Ako Silvio ovako nastavi mene ne bi začudilo da Max sam ode iz kluba kao pobjednik i pošalje našu upravu k vragu. MILANO SIAMO NOI!!!!
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|