Ni ja ne bih njega za trenera.
Radije neka Allegri ostane jer nakon 2 vjerojatna scudetta, nema smisla mijenjati! A sto se tice nacina igre za mene su cattenaccio i kontra napadi uvijek br.1!! Ne bih mijenjao pravu defanzivnu ekipu koja razvaljuje za 5 barcelona... Kada je Milan osvajao LP i sa Kakom i Pippom itd., i tad smo bili jaki na kontre.
Ovoj ekipi se doda bek, pravi špic i 2 vezna i razvaljujemo. Lijevi bek Valencie, Hamsik, Asamoah i Tevez. To je to
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
03-29-2012, 02:21 PM
(This post was last modified: 03-29-2012, 02:27 PM by dejo.)
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=76951 to je pretpostavljam članak sa milannewsa oko kojeg se digla galama...
Da mrki i ja bi volio vidjeti Hamsika i Asamoaha u Milanu...ali šta kad se naš predsjednik ljubaka sa Guardiolom i vrlo vjerojatno ga mami u klub...malo me razocarao presidente.. 
E a gdje nam je Ensar nestao?Ensare daj napiši nešto loše na forumu o Allegriju 
[/quote]
E... brat i ja ti baš namjerno pratimo komentare Zajeca prije tih utakmica. To je živa lakrdija! TOČNO se sjećam finala Milan - Liverpool u Ateni, a su-komentator je bio Zajec. I čovjek oko 30. min kaže: "Ja bih vadio van Pippa Inzaghia, on više ne može niti ozbiljniji hakl igrati..." Naravno Pippo zabije 2 komada... Toliko o tome koliko Zajec čita utakmice. I jučer je promašio pa eto im svima. Falio je samo onaj sudac MArić da kaže: Živila Barcelona! Fuj...
I ta "najveća svih vremena ekipa" bi od Milana 2003-2004-2005 jucer dobila 3,4 komada bez da se okrenu ( Maldini, Stam, NEsta, Sergio, Cafu, Pirlo, See, Kaka', Rui, Sheva, Kaka', Rino, Crespo, Pippo...).
[/quote]
Zajec je skakao sebi u usta više puta. Prvo je rekao kako se Milan samo brani bla bla bla..sve ono što je Milan dobro napravio nije ni spomenuo nego samo Barca Barca Barca...uglavnom Milan se samo branio i igrao je DEFANZIVNO. Na sljedeće pitanje hoće li biti golova u 2. poluvremenu rekao je da sigurno hoće jer OBJE ekipe igraju OFENZIVNO..
Pa mislim Zajec uozbilji se..komentiraš jedan Milan, a ne Novi Marof...
A Milan iz 2004 i 2005 bi pocijepao ovu Barcelonu hladno.Ma siguran sam bi i Juve iz tog vremena radio čuda ovoj Barceloni..smiješno..
 MILANO SIAMO NOI!!!!
Koji gvardiola.pa tom da se povrjedi mesi izgubio bi i od granade...lahko je biti trener kad imas takve igrace,na klupi mu fabregas od 40 mil..a kod nas igraju nocerino,luka,bonera,itd koji zajedno nevrjede 5 mil...nemoram dalje komentarisat...
Rossonero Per Sempre...
Da je Milan jucer imao Shevu ili Kaku, i samo jednog veznog malo jaceg na mjestu Nocerina, mi bi ih ubili na kraju.
Ovako ja sam i dalje pesimist sto se tiče prolaza.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
(03-29-2012, 06:56 PM)mrki Wrote: Da je Milan jucer imao Shevu ili Kaku, i samo jednog veznog malo jaceg na mjestu Nocerina, mi bi ih ubili na kraju.
Ovako ja sam i dalje pesimist sto se tiče prolaza.
naravno da cemo ispast..odnosno da smo i dalje autsajderi....ali manji nego nakon prve utakmice....tj. imamo vece sanse za prolaz nego prije prve tekme...
kako bre sme Milanista da kaze "naravno cemo ispast" alo ljudi pa ima da se ganjamo sa onim njihovim covpijima dok ne crknemo mi ili oni koje crno ispadanje vas je obuzelo
I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered.
Jos se govna zale na teren i sudzenje,a nisu spomenuli kako onaj opusak od mesija nije dobio zuti cist ko suza kao ni pujol i maskerano...koja govna majku im jebem...
Rossonero Per Sempre...
AC Milan IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
![[Image: gnk.png]](http://img213.imageshack.us/img213/1764/gnk.png)
(03-29-2012, 10:35 PM)senna_cro Wrote: http://www.goal.com/en/news/1717/editori...ions-after 
E dobro receno,zbog ovakvih stvari ih ja nikad nisam postovao i za mene ova ekipa nikad nece moci ni blizu onom Sacchijevom Milanu,zato sto su isto djeca jel im nesta nije na ruku odma pocnu plakati,zaliti se ovako onako....pa i nama je isti teren bio cak sta vise zamalo nas nije kostao primljenog gola kad se onaj nesretnik od Mesbaha okliznuo i Messiju Abbiati odlicno odbranio,kad ste zaboga taolik ojaki i najbolji onda je nebitno sve cak i da se igra na zgradi nekoj.
03-30-2012, 01:56 AM
(This post was last modified: 03-30-2012, 02:05 AM by Red and black fan.)
Svaka čast Alegriju i igračima, desetkovana ekipa, nekoliko tek oporavljenih igrača a oni u punom sastavu i bez primljenog gola. Ne znam podatak tačno ali puno je prošlo otkako je Barsa bila bez datih golova u lš.
Nesta sa toliko godina i posle povrede odigra tako dobro i objasni Mesiju i ekipi, kakva igračina. Bonera posle nekoliko dobrih mečeva opet dobar, svaka čast. Antonini-kralj. Sprečio pa možda i 2 gola, pored toliko kvalitetnih igrača on je bio igrač utakmice po UEFI. Trči, bori se, uklizava, ma kakvi. Sjajna odbrana sve u svemu. Abiati naravno dobro branio, lepa obrana Mesiju.
Sedorf maestro, par lepih driblinga i onaj odličan pas Ibri. Ambro takodje, odličan u defanzivnim zadacima. Ostaje ipak žal za one dve prilike u prvom poluvremenu, Robi iako se tek vratio u igru mislim da je mogao bolje, preteruje sa tim zicerima. Ne trebaju se takve stvari promašivati protiv Barse. Imali su oni više prilika, medjutim mi bolje po meni.
Ibra solidan, mislim da je mogao bolje u nekim situacijama kao i pred Valdesom 1 na 1, ali valjda će u utorak razvaliti kako zna jer nam mnogo znači njegova igra. Boa se nekoliko puta lepo snašao i pametno reagovo. Može bolje ali tek se oporavio, u utorak će biti spremniji i nadamo se još jednoj dobroj partiji.
Mislim da smo mogli imati još koju dobru priliku da je bilo boljeg završetka akcije ali eto. Nije loš rezultat, jesu oni tamo veoma jaki ali smo i mi dobri gosti i bićemo još jači nego u prvom meču, vraća se Bomel i možda Abate. Možemo dalje, samo da odbrana bude opet na nivou a u napadu možda bolja realizacija i završni pas.
|