Milanezi s Balkana
http://www.corrieredellosport.it/calcio/...+alla+Juve!

pa dobro je li ovo moguće??!! :-(
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
(03-30-2012, 01:56 AM)Red and black fan Wrote: Svaka čast Alegriju i igračima, desetkovana ekipa, nekoliko tek oporavljenih igrača a oni u punom sastavu i bez primljenog gola. Ne znam podatak tačno ali puno je prošlo otkako je Barsa bila bez datih golova u lš.

Nesta sa toliko godina i posle povrede odigra tako dobro i objasni Mesiju i ekipi, kakva igračina. Bonera posle nekoliko dobrih mečeva opet dobar, svaka čast. Antonini-kralj. Sprečio pa možda i 2 gola, pored toliko kvalitetnih igrača on je bio igrač utakmice po UEFI. Trči, bori se, uklizava, ma kakvi. Sjajna odbrana sve u svemu. Abiati naravno dobro branio, lepa obrana Mesiju.

Sedorf maestro, par lepih driblinga i onaj odličan pas Ibri. Ambro takodje, odličan u defanzivnim zadacima. Ostaje ipak žal za one dve prilike u prvom poluvremenu, Robi iako se tek vratio u igru mislim da je mogao bolje, preteruje sa tim zicerima. Ne trebaju se takve stvari promašivati protiv Barse. Imali su oni više prilika, medjutim mi bolje po meni.

Ibra solidan, mislim da je mogao bolje u nekim situacijama kao i pred Valdesom 1 na 1, ali valjda će u utorak razvaliti kako zna jer nam mnogo znači njegova igra. Boa se nekoliko puta lepo snašao i pametno reagovo. Može bolje ali tek se oporavio, u utorak će biti spremniji i nadamo se još jednoj dobroj partiji.

Mislim da smo mogli imati još koju dobru priliku da je bilo boljeg završetka akcije ali eto. Nije loš rezultat, jesu oni tamo veoma jaki ali smo i mi dobri gosti i bićemo još jači nego u prvom meču, vraća se Bomel i možda Abate. Možemo dalje, samo da odbrana bude opet na nivou a u napadu možda bolja realizacija i završni pas.

Da citas prethodne postove znao bi Smile
Nesta u Juventusu, sta? Ma nema sanse.
Reply
Hm, čitam ja, evo pogledah poslednjih par strana ne vidim taj podatak. Svejedno, svaka čast ekipi što ih je sprečila da daju gol Okmilan
Devilcool
Reply
pogledao sam reprizu na sport club i malo sam uzivao u onaj smesan komentator i njegove gafove.
evo sada i navivaci milana isvirkuvaju sove fudbalere jer su osam igrace izad lopte.
mezbah e stoper stigao proslo leto
ima jos mnogo toga ali da ne preteruem.

ima li neko info za nesta dal ce biti spreman za barsa.

dejo ne veruem da nesta ce ici u juventis , posto covek se jedvaj dvizi i mislim da ovo mu e zadna sezona, mozda da fati malo na zapad ili istok na lepoj mirovini.
pato se vraca u subota u nedela se priklucue ekipi i bice u sastav sa so barsa. sad sam procitao
Questi i 21 giocatori convocati da Massimiliano Allegri per la gara di domani:

Abbiati, Amelia, Piscitelli, Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mexes, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Gattuso, Merkel, Nocerino, El Shaarawy, Ibrahimovic, Maxi Lopez, Robinho.

znaci abate ce biti fit sa so barsa , merkel se vratio posle dva meseca out. konacno brojka od 20 igraca koj su od prvi tim.
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
(03-30-2012, 11:48 AM)Red and black fan Wrote: Hm, čitam ja, evo pogledah poslednjih par strana ne vidim taj podatak. Svejedno, svaka čast ekipi što ih je sprečila da daju gol Okmilan

Ponosim se sto sam navijac Milana. Kakva utakmica. Bez Cassana, Silve, Van Bomella, pa i Pata, sa poluozlijedjenim Nestom, Boatengom i Robinhom mi odigramo ovakvu utakmicu i nakon tri godine Barce je bez gola u gostima. Ma fantazija. Sretan sam kao da smo pobijedili. Stranica 431. Hahhahaha.
Reply
Na jednom Blogu pise:

Pato stiže sutra

Brazilski napadač Alexandre Pato sutra se vraća u Milano, nakon boravka u Atlantu, gde je posetio specijalizovanu kliniku doktora Fredericka Carricka.

Novinar "Sky Sporta", Luca Marchegiai napisao je: "Patov slučaj u potpunosti je rešen. Povreda je sada prošlost, i sve to zahvaljujući savremenoj tehnologiji doktora Carricka, koji je do sada uspevao da pomogne raznim sportistima da se oporave od teških povreda."

Pato će u nedelju trenirati sa timom, i veoma je moguće da će se naći na spisku pozvanih igrača sa meč sa Barcelonom u utorak.
Per aspera ad astra!
Reply
VALJDA su riješili Pata! On je brz a na Nou Campu nam treba brzi igrač za kontre...

Kako bi dobro bilo da PATO riješi Barcu tamo i da nakon očajne sezone odvede Milan u polufinale... Uh to bi bilo nešto posebno!
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=77034 hahahahh evo info sta e najzanimlivo e ova fotka kao Assassin e.
Forza il papero nadamo se da su te izlekli
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
(03-30-2012, 06:15 PM)mrki Wrote: VALJDA su riješili Pata! On je brz a na Nou Campu nam treba brzi igrač za kontre...

Kako bi dobro bilo da PATO riješi Barcu tamo i da nakon očajne sezone odvede Milan u polufinale... Uh to bi bilo nešto posebno!

Navodno je ovaj dr. čudotvorac, većinu ozljeda kod profesionalnih sportaša veže za psihu i mozak. Ima neke specijalne, dosad neviđene metode. Pato u nedelju i ponedjeljak će trenirati sa ekipom i 99% je na letu za Barcu.
Reply
Pato....VELIKI?????ALi nemoze odigrati losije nego Binho u srijedu..
Rossonero Per Sempre...
Reply