03-30-2012, 09:08 AM
MILANO SIAMO NOI!!!!
|
Milanezi s Balkana
|
|
03-30-2012, 09:08 AM
MILANO SIAMO NOI!!!!
(03-30-2012, 01:56 AM)Red and black fan Wrote: Svaka čast Alegriju i igračima, desetkovana ekipa, nekoliko tek oporavljenih igrača a oni u punom sastavu i bez primljenog gola. Ne znam podatak tačno ali puno je prošlo otkako je Barsa bila bez datih golova u lš. Da citas prethodne postove znao bi ![]() Nesta u Juventusu, sta? Ma nema sanse.
03-30-2012, 11:48 AM
Hm, čitam ja, evo pogledah poslednjih par strana ne vidim taj podatak. Svejedno, svaka čast ekipi što ih je sprečila da daju gol
pogledao sam reprizu na sport club i malo sam uzivao u onaj smesan komentator i njegove gafove.
evo sada i navivaci milana isvirkuvaju sove fudbalere jer su osam igrace izad lopte. mezbah e stoper stigao proslo leto ima jos mnogo toga ali da ne preteruem. ima li neko info za nesta dal ce biti spreman za barsa. dejo ne veruem da nesta ce ici u juventis , posto covek se jedvaj dvizi i mislim da ovo mu e zadna sezona, mozda da fati malo na zapad ili istok na lepoj mirovini. pato se vraca u subota u nedela se priklucue ekipi i bice u sastav sa so barsa. sad sam procitao Questi i 21 giocatori convocati da Massimiliano Allegri per la gara di domani: Abbiati, Amelia, Piscitelli, Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mexes, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Gattuso, Merkel, Nocerino, El Shaarawy, Ibrahimovic, Maxi Lopez, Robinho. znaci abate ce biti fit sa so barsa , merkel se vratio posle dva meseca out. konacno brojka od 20 igraca koj su od prvi tim.
03-30-2012, 01:24 PM
(03-30-2012, 11:48 AM)Red and black fan Wrote: Hm, čitam ja, evo pogledah poslednjih par strana ne vidim taj podatak. Svejedno, svaka čast ekipi što ih je sprečila da daju gol Ponosim se sto sam navijac Milana. Kakva utakmica. Bez Cassana, Silve, Van Bomella, pa i Pata, sa poluozlijedjenim Nestom, Boatengom i Robinhom mi odigramo ovakvu utakmicu i nakon tri godine Barce je bez gola u gostima. Ma fantazija. Sretan sam kao da smo pobijedili. Stranica 431. Hahhahaha.
03-30-2012, 05:42 PM
Na jednom Blogu pise:
Pato stiže sutra Brazilski napadač Alexandre Pato sutra se vraća u Milano, nakon boravka u Atlantu, gde je posetio specijalizovanu kliniku doktora Fredericka Carricka. Novinar "Sky Sporta", Luca Marchegiai napisao je: "Patov slučaj u potpunosti je rešen. Povreda je sada prošlost, i sve to zahvaljujući savremenoj tehnologiji doktora Carricka, koji je do sada uspevao da pomogne raznim sportistima da se oporave od teških povreda." Pato će u nedelju trenirati sa timom, i veoma je moguće da će se naći na spisku pozvanih igrača sa meč sa Barcelonom u utorak.
Per aspera ad astra!
03-30-2012, 06:15 PM
VALJDA su riješili Pata! On je brz a na Nou Campu nam treba brzi igrač za kontre...
Kako bi dobro bilo da PATO riješi Barcu tamo i da nakon očajne sezone odvede Milan u polufinale... Uh to bi bilo nešto posebno!
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti )
03-30-2012, 06:23 PM
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=77034 hahahahh evo info sta e najzanimlivo e ova fotka kao Assassin e.
Forza il papero nadamo se da su te izlekli
03-30-2012, 08:20 PM
(03-30-2012, 06:15 PM)mrki Wrote: VALJDA su riješili Pata! On je brz a na Nou Campu nam treba brzi igrač za kontre... Navodno je ovaj dr. čudotvorac, većinu ozljeda kod profesionalnih sportaša veže za psihu i mozak. Ima neke specijalne, dosad neviđene metode. Pato u nedelju i ponedjeljak će trenirati sa ekipom i 99% je na letu za Barcu.
03-30-2012, 10:55 PM
Pato....VELIKI?????ALi nemoze odigrati losije nego Binho u srijedu..
Rossonero Per Sempre...
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|