Milanezi s Balkana
1-1 u p.m
povukli se i brane se ko da igramo protiv barse a ne catanie
Reply
Valjda ih ovaj gol razbudi, prerano su se povukli
Reply
Abiato ko kurac stoji na liniji..A golmana i kurca..I ovaj pomocni nije normalan..Uzasss...
Rossonero Per Sempre...
Reply
ma dobro je ovo imaju i oni sutra tesku utakmicu protiv napolia Smile
Reply
Sramota. Fuj. Onog pomocnog bi objesio. U 60 i 62min dvije izgledne prilike i dva ofsajda svirana a nijedan nije bio. Riga mi se od sudaca. Sve se navlaci da nas Juventus stigne.
Reply
Ma nije dobro ne treba da ovisimo o rez Juventusa, plus nemoj zaboraviti da ce nam najmanje jos 3 utakmice faliti Silva...trebali smo vise stisnuti u drugom i ovo dobiti...cak mislim da je opet lopta presla gol liniju (kod suta Robinha),plus ona dva offside.... ali realno ni Catania nije zasluzila poraz kako su igrali u drugom pol...Steta stvarno steta ako nista da docekamo u sto boljoj atmosferi utakmicu sa Barcom...
Opet s druge strane puno povreda i zutih tako da realno nemamo ekipu trenutno za dva fronta pa je ovaj rezultat i najrealniji...
Ali definitivno nam ne ide u prilog pogotovo ako sutra Juve dobije Napoli...Mi jesmo blizi Scudettu ali uz sve te povrede i ligu prvaka ja bi najvise volio da se mi sto prije odljepimo od Juventusa na nekih +7....da budemo mirniji...iako Juve ima tezi raspored ali uglavnom sve teze utakmice igraju kuci Napoli,Roma,Lazio...jedino teze gostovanje im je Palermo....
Ajde valjda nam pomogne Napoli...red je vise u pm...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
nije presla liniju lopta...tocno nasred crte je bila...nismo imali srece....
Reply
(03-31-2012, 07:26 PM)kalla1899 Wrote: nije presla liniju lopta...tocno nasred crte je bila...nismo imali srece....

Rijetko pisem ovdje, ali ne mogu da ne kazem da nisi u pravu. Lopta je prosla mnogo vise od polovine cak mozda i cijela. Bice jos diskusije o tome pa ce mo vidjeti. Skoro, (kazem skoro) sam siguran da je cijela lopta presla liniju. Ali i bez toga milan nije zasluzio pobijedu.

Per aspera ad astra!
Reply
jbg izgubismo bodove idemo dalje...sudija nas je ostetio za siguran go kad je svirao opsajd za Ibrahimovica da nije 2 nasa igraca bila bi sama pred golmanom...sto se tice ovog jel lopta presla ili ne diskutabilno 2/3 sigurno jest ali 100% nisam siguran jel ili nije...
Reply
Bicu kratak jer nemam volje i zelje da komentarisem igru svih igraca. Ali, ne mogu a da ne kazem da su 2 najlosija igraca Milana Aquilani i Nocerino (ne samo na danasnjoj utakmici). Aquilani do sada nije odigrao ni jednu dobru utakmicu u dresu Milana, niti ce. Nocerino nesto malo bolji. Slucajno je dao te golove koje je dao zahvaljujuci Ibri i ostalima. Flamini je izmislio fudbal i za jednog i za drugog. Radije bih gledao Seedorfa pa i Merkela nego ovu dvojicu.

I jos nesto. Boateng bas i ne pruza koliko se od njega ocekuje. Da ga, mozda, niste precijenili? Ja sigurno nisam. Bljesne, pa se ugasi. On nikad nije pravio razliku niti ce. Jebo i takvog igraca.
Per aspera ad astra!
Reply