Milanezi s Balkana
ponosan sto sam rossonero i sto veceras izlazim iz kafane ponosnog ibraza, a ne ko ciganin koji moli sudije i UEFA-u za pomoc jer ne mogu zabit.
bravo ragazzi! hvala vam na ovoj sezoni, toliko sam ponosan sto volim crno crveno
sto se pata tice, jbg. desilo se...
a Allegri? svaka cast majstore! ovo veceras je bilo umjece sa ovim sastavom. jbg. ne mozes i sudije nadigrat. to je ipak visa sila
zbog Europa, ne zanimate me
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Ljudi ja vas uopste ne razumijem, gledate li vi fudbal????? Pa ono se nije 20 godina sviralo, a pogotov ne u Ligi prvaka! I kazete primili smo treci, pa zamislite da smo mi dobili 2 olaka penala, ja vam garantujem da bi im mi dali jos dva gola. Nismo mi uopste bili toliko losi, dok nas sudija nije poceo masakrirat. Bez razloga prozivate Alegrija!
Reply
(04-03-2012, 09:48 PM)huss Wrote: Ljudi ja vas uopste ne razumijem, gledate li vi fudbal????? Pa ono se nije 20 godina sviralo, a pogotov ne u Ligi prvaka! I kazete primili smo treci, pa zamislite da smo mi dobili 2 olaka penala, ja vam garantujem da bi im mi dali jos dva gola. Nismo mi uopste bili toliko losi, dok nas sudija nije poceo masakrirat. Bez razloga prozivate Alegrija!

allegri je glavni krivac sto veceras nije bilo silve u sastavu...i zbog allegrija smo veceras izgubili pata do kraja sezone....ovo drugo je mozda cak i dobro ispalo...
Reply
Ma daj Kalla uz svo postovanje ali seres, Pato je izgubljen slucaj, zaboravi na njega i samo pod pritiskom javnosti Alegri ga je uveo veceras...znaci njeg mozes prekrizit vec, a za Silvu opet nisi u pravu. Imali smo veoma bitnu tekmu s Romom i Silva je to moro igrat. Najlakse je sve prebaciti na sudiju, ali sto rece jedan trener ne mogu se sjetit koji, kad je reko "jedino da sam ja obuko dresi i istrco na teren" :ppp
Reply
Ljudi no sikiriki, 3-1 nije los poraz, bojao sam se da ne primimo 5 komada. Igrali smo lose, i kad smo se malo trgnuli, dali gol, sudac usere sve i misljenja sam da je taj drugi penal rijesio sve. Da je ostalo 1-1 do poluvremena tko zna sta bi bilo.

Ajmo ovako,: prvi gol primamo iz nase greske, drugi gol iz nepostojeceg penala, treci gol je cist ali opet odbijanje od nasih igraca i Iniesta sam pred golom i gotova prica, Zakljucujemo da smo sva tri gola primili sugavo i tu ostaje zal.

Totalno sam protiv pljuvanja Allegrija, prije meca htjeli ste Pata u mecu a sad udarate po Allegriju, ma vi pojma nemate o nogometu, ma sta vi znate? Sve vise sam uvjeren da trebam otici s ovog foruma, ovo postaje prestrasno. Jebeni Pato je bio zdrav, doktori su dali dozvolu za igru i on je bio na klupi, usao je i opet je pokazao koliko je staklen. Xavi je bio povrijedjen a odigrao je sat vremena. Sramota je da tako pljujete po nasem treneru. Za sve vam je on kriv. Zasto nitko ne spominje gresku kod prvog gola, zasto nitko ne spominje ozljede bitnih igraca, ma de, Allegri je konj, idiot, on je kriv.

Kalla, mislim da ti apsolutno pretjerujes, najavis prije utakmice da ce nas suci pokrasti, pokradu nas za penal a ti kazes da je bio penal, koji kurac? I ove tvoje uvrede prema treneu, ti imas problema decko, ja ne mogu vjerovat da mozes pisati takve nebuloze i prljavstine. Odvratno!!!

Jos jedna situacija sto se tice sudaca, onaj zicer Robinha, lopta uz tijelo, pogadja ga u trbuh pa u ruku i sudac to svira. Al Robinho je promasio pa nije toliko ni bitno, ali toliko da se zna.

Utakmicu sam gledao smireno skroz, sad u prvenstvo dati sve i uzeti Scudetto jer to nam je sve, to nam je ono sto je najbitnije!
Reply
(04-03-2012, 09:51 PM)kalla1899 Wrote:
(04-03-2012, 09:48 PM)huss Wrote: Ljudi ja vas uopste ne razumijem, gledate li vi fudbal????? Pa ono se nije 20 godina sviralo, a pogotov ne u Ligi prvaka! I kazete primili smo treci, pa zamislite da smo mi dobili 2 olaka penala, ja vam garantujem da bi im mi dali jos dva gola. Nismo mi uopste bili toliko losi, dok nas sudija nije poceo masakrirat. Bez razloga prozivate Alegrija!

allegri je glavni krivac sto veceras nije bilo silve u sastavu...i zbog allegrija smo veceras izgubili pata do kraja sezone....ovo drugo je mozda cak i dobro ispalo...

Hahaha.......a da je Allegri izostavio Silvu protiv Rome a Milan igrao nerijeseno opet bi ti Allegri bio kriv. Hahahaha........kako si ti smijesan. Znas li ti sta hoces?

Per aspera ad astra!
Reply
(04-03-2012, 09:57 PM)MEMO Wrote: Ljudi no sikiriki, 3-1 nije los poraz, bojao sam se da ne primimo 5 komada. Igrali smo lose, i kad smo se malo trgnuli, dali gol, sudac usere sve i misljenja sam da je taj drugi penal rijesio sve. Da je ostalo 1-1 do poluvremena tko zna sta bi bilo.

Ajmo ovako,: prvi gol primamo iz nase greske, drugi gol iz nepostojeceg penala, treci gol je cist ali opet odbijanje od nasih igraca i Iniesta sam pred golom i gotova prica, Zakljucujemo da smo sva tri gola primili sugavo i tu ostaje zal.

Totalno sam protiv pljuvanja Allegrija, prije meca htjeli ste Pata u mecu a sad udarate po Allegriju, ma vi pojma nemate o nogometu, ma sta vi znate? Sve vise sam uvjeren da trebam otici s ovog foruma, ovo postaje prestrasno. Jebeni Pato je bio zdrav, doktori su dali dozvolu za igru i on je bio na klupi, usao je i opet je pokazao koliko je staklen. Xavi je bio povrijedjen a odigrao je sat vremena. Sramota je da tako pljujete po nasem treneru. Za sve vam je on kriv. Zasto nitko ne spominje gresku kod prvog gola, zasto nitko ne spominje ozljede bitnih igraca, ma de, Allegri je konj, idiot, on je kriv.

Kalla, mislim da ti apsolutno pretjerujes, najavis prije utakmice da ce nas suci pokrasti, pokradu nas za penal a ti kazes da je bio penal, koji kurac? I ove tvoje uvrede prema treneu, ti imas problema decko, ja ne mogu vjerovat da mozes pisati takve nebuloze i prljavstine. Odvratno!!!

Jos jedna situacija sto se tice sudaca, onaj zicer Robinha, lopta uz tijelo, pogadja ga u trbuh pa u ruku i sudac to svira. Al Robinho je promasio pa nije toliko ni bitno, ali toliko da se zna.

Utakmicu sam gledao smireno skroz, sad u prvenstvo dati sve i uzeti Scudetto jer to nam je sve, to nam je ono sto je najbitnije!

memo znam po sebi kad ne treniram 10-dana...koliko mi treba da se vratim u kaku taku formu, ja mu zamjeram sto mu je sedorf igro i sto je pata ubacio, za ostalo krivim sudije..jbg nakon onakve greske izgubi se volja za igrom kad te neko onako pokrade, i to nije prvi put, nas u zadnje vrijeme momacki sudije zaje***...glavu gore idemo uzet skudeto....FORZA MILAN Smile)
Reply
Sudac nas je pokrao jer da smo završili 1-1 poluvrijeme to je 180 stupnjeva druga utakmica! Poludio sam! Ako je ono penal onda je svaki korner penal... Svasta. Bitno da glupane mediji pumpaju Barcom pa ih svi puše. Što kazu novine tako je.

Odigrali smo solidno i pokazali da smo u fazi obrane majstori. Iako se dogodilo ono sto nas je kad-tad čekalo a to je:

1) Mexes je kikser od uvijek i ovo nije cudno
2) Antonini je u odlicnoj formi ali on je Antonini i uvijek ce s vremena na vrijeme raditi ovakve startove koji je apsurdno nepotrebni.
3) Allegri je razjebo Silvu jer je kukavica i da je igrao Silva mi bi imali puno, puno vece sanse. Pogotovo danas. A da ne govorim s Cataniom i u daljnjem toku prvenstva.
4) Robinho je drkadžija. Nije dobio ni jedan duel sa Alvesom. Odigrao jednu dobru akciju u 90 min.
5) Allegri je napravio ocajan potez i OPET dopkazao da nije velik trener: Ostavio spremnog i u formi Shaarawia koji ZASLUZUJE da igra na tribini, a uveo Pata koji nije trenirao pola godine posteno i jucer odradio prvi trening...
6) Mi nemamo nikakve uigrane akcije za kontra napade... i naše izvođenje prekida je nedopustivo!

OStalima nemam zamjerke nego samo pohvale. Posebno Ambrosiniu, Abateu, Seedorfu koliko je mogao... Ibra i Boa kako tako... Boa i dalje nije fit!! PA KAKO???

NESTA JE FENOMEN! Messia je nadigrao, unistio, nadmudrio i u svemu pokazao da je klasa povijesnih razmjera! BRAVO NESTA! Uzitak je gledati tako nesto!

P.S.

MEMO - zato sto je Allegri kriv za ozlijedu Thiaga. To je ucinio i prosle godine na isti nacin. I neka je Pato zdrav sto puta, covjek nije trenirao mjesec dana... Allegri je ok trener ali neke stvari kod njega nisu na nivou.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Nemojte srat bezze..Kao prvo Alegri neodlucuje dali igrac moze igrati,doktori pregledaju igraca i testiraju,nakon toga odlucuju dali je spreman ili ne...Da je nekim slucajem Silva ostao na klupi a igrao Bonera ili neko drugi,onda bi u slucaju poraza od Rome opet Alegri bio kriv..Serete,sa ovakvom ekipom(mislim prevashodno na vezni red i bokove)civjek izvlaci i vise od maximuma...
veceras...
Mexes totalni kricac za prvi penal,malo i Luka ali to je neiskustvo...
Drugi netreba komentarisat,vec je sve vidzeno i receno...Svi strucnjaci su slozni da je penal smjesan..
Treci go odbitak,sreca...
Boateng je u pojedinim trenutcima bio odlican dok je u pojedinim bio totalno nevidljiv..
Nocerino borac,ali daleko od kvaliteta koji treba da posjeduje igrac Milana..
Ambro CAPITANO...nemam rjeci...
Nesta je ipak Nesta...
Abate blijed...
Sedorf jedini smiren igrac Milana,ali godine ga pritiscu,mene je zadovoljio....
Ibra strasan,ali nemoze sam izmedzu 5 igraca...
Binho katastrofa,dno dna....
Aqvioani tu i tamo pokaze da posjeduje kvalitet...
Pato???
Ali moram reci da me MAxi odusevio za 7-8 min koliko je igrao,mislim da decko zasluzuje mjesto uz Ibru...
Abiatija netreba komentarisat..Snandaran...
Eto na kraju jos samo GRAZIE RAGAZZI..Forza Grande ACMILAN...
Rossonero Per Sempre...
Reply
(04-03-2012, 10:00 PM)Mecong Wrote:
(04-03-2012, 09:51 PM)kalla1899 Wrote: allegri je glavni krivac sto veceras nije bilo silve u sastavu...i zbog allegrija smo veceras izgubili pata do kraja sezone....ovo drugo je mozda cak i dobro ispalo...

Hahaha.......a da je Allegri izostavio Silvu protiv Rome a Milan igrao nerijeseno opet bi ti Allegri bio kriv. Hahahaha........kako si ti smijesan. Znas li ti sta hoces?

morone...mi smo protiv rome igrali od 10.minute bez silve....silva nista nije napravio protiv rome u tih 10 minuta...
Reply