04-03-2012, 11:06 PM
Ma naravno da ne bi bilo isto, ovo su vrhunski igraci i fudbal na vrhunskom nivou, detalji presudjuju i ako sudija samo malo (namjerno ili nenamjerno) pogrijesi cijela utakmica ide u drugom smjeru...
|
Milanezi s Balkana
|
|
04-03-2012, 11:06 PM
Ma naravno da ne bi bilo isto, ovo su vrhunski igraci i fudbal na vrhunskom nivou, detalji presudjuju i ako sudija samo malo (namjerno ili nenamjerno) pogrijesi cijela utakmica ide u drugom smjeru...
http://www.youtube.com/watch?v=O4_KUczbX...ce=message
jeli vam sve jasno ![]() ![]() ![]() ![]() p.s. imao sam simpatie kon bari ali sad sam madrista u dusi
04-03-2012, 11:24 PM
Radije bi si kurac odrezao nego bio navijač Barcelone!!!
04-03-2012, 11:31 PM
Kao i mnogi ovdje, ja se PONOSIM STO SAM NAVIJAC MILANA. Osvojili smo sve Lige prvaka zasluzeno, nista nam nije poklonjeno, a ovoj Barci su vec dvije Lige prvaka prakticki poklonjene. Znam da cu jednog pricati svojoj djeci kako sam gledao Barcu koja igra najljepsi nogomet ali da nije bilo sudackih gresaka oni bi i dalje bili na dvije osvojene Lige prvaka.
04-03-2012, 11:39 PM
Ma da, Alegriju treba samo čestitati šta radi pored toliko povreda. Rizikovao je sa Silvom i Patom i šta sad, bili su bitni mečevi a doktori kažu da mogu igrati.
A što se tiče meča, primimo gol posle glupe greške, vratimo se nekako uz sjajan pas Ibre i završetak Nocea i šta onda, poguraju Barsu. Kakav crni penal bre, nikom to ne bi sudili osim njima. I to pred kraj poluvremena, ko zna koliko je to uticalo ne samo na rezultat nego i na igrače i kakav bi bio nastavak meča da nije sudjen penal. Jebem ti ja takvu ekipu, kakav kvalitet imaju a ovako se provlače iz sezone u sezonu. Inače, ovog sudiju su i prošle sezone optuživali da sudi u njihovu korist. Al' šta sad, mi možemo biti zadovoljni našim partijama ove sezone i pohvaliti se da ne da nam sudije nisu pomagale već upravo suprotno. Opet smo bili u prvih 8 posle par godina i to je uspeh. Sad se usredsrediti na ligu, Kasanu su odobrili povratak na teren i nadam se da će nam pomoći koliko može.
04-03-2012, 11:44 PM
moramo i mi neku revoluciju na leto napraviti ne mozemo da se blamiramo jos sa seedorf. alaba glavna karika baernu a merkel ide u genovi mora da presecemo vise sa veteranima ...
![]() (04-03-2012, 11:24 PM)deejaysale Wrote: Radije bi si kurac odrezao nego bio navijač Barcelone!!! http://www.goal.com/en/news/1717/editori...nt-referee The game is not about the man in green. It's a disgrace. I couldn't believe he called a penalty when the ball wasn't in play. It seems like Uefa want a certain two teams in the Champions League final. Now I understand how Mourinho feels every time he comes to Camp Nou - Zlatan Ibrahimovic
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
04-04-2012, 12:38 AM
Jos jedna sitnica, pogledajte ponovno prvi penal, Messi iz debelog zaledja uzima loptu nasem igracu i biva fauliran. Jest da je lopta dosla od naseg igraca ali to nema veze jel, Messi je u zaledju i tu je se komotno moglo svirati zaledje. Joj joj.
Zakljucak ovog dvoboja: Barceloni nije sviran penal u Milanu, ali im je uzvratu poklonjen penal i dali su gol iz penala koji je nastao iz zaledja. Tu cak i svaka prica o kompenzaciji pada u vodu, mada je i apsurdno spominjati bilo kakvu kompenzaciju jer ovo je bila nova utakmica. Barcelona i Uefa sramite se!
04-04-2012, 12:59 AM
Jest nas krenulo ovih dana, sve sto je moglo bit dosudjeno protiv nas dosudjeno je...cak i mnogo vise. Da ne spoma injem ove povrede koje nas muce od samog starta sezone....ako osvojimo scudetto slavicu ga 3 dana...toliko je zasluzen kao nijedna titula prije toga.
04-04-2012, 01:23 AM
(This post was last modified: 04-04-2012, 01:26 AM by Milanista Mostar.)
Milan je pokraden večeras... al možda nam se večeras vratilo za sve "naše" krađe jer nismo ni mi anđeli a to pogotovo nisu ni Galliani ni Berlu. Malo je glupavo biti licemjeran.
U ovom svijetu puše mali - St. Pauli, AZ Alkmari, Atalante, Novare itd. Milan, Barca i ostali velikani su svi dio iste priče s manjim iznimkama. U današnjem svijetu kapitalizma si gore samo ako si loš i pokvaren a svi ovi velikani to jesu. Barcelona i Milan su nekada osnovani zbog, vjerujem, istinske ljubavi prema šutanju lopte. Sve što je ostalo od tih starih sportskih vrlina su nažalost samo imena klubova. Drugo vrijeme, druge vrijednosti. Novac pokreće sve, gore, na vrhu. Hvala njima što su nam omogućili kombinacije u kojima veliki talenti igraju skupa ili jedni protiv drugih, a za sve ostalo što rade u nogometu, nek se stide. Jesam navijač Milana i uvijek ću biti al licemjeran ipak ne želim biti. Mislim da nisam daleko od istine... FORZA NOGOMET!
I IBRAHIMOVIĆ JE ČOVJEK
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|