Što se tiče Allegrija:
1. sezona:-scudetto,polufinale kupa osmina finala LP
2. sezona: trenutno vodeći u serie A,polufinale kupa, četvrtfinale LP
Što se tiče velikih momčadi (vezano za nakazne medije osobito Željka Velu):
Milan 1991/92 prvenstvo bez poraza
Milan 1992/93 58 utakmica bez poraza (to vrijedi i za prethodnu ekipu jer se niz prenio iz sezone u drugu)
Milan 1989/90 obranjen Kup prvaka zadnja ekipa kojoj je to uspjelo sa omjerom u finalima 5:0
-jedini put kada je Milan imao sreće je beogradska magla kada ih je svemir spasio od ispadanja...i gledam Milan u europskim nastupima i nikada nisam doživio da dolazim u školu ili na fakultet da se osjećam posramljeno jer je Milan nekoga pokrao...
Jučer sam gledao utakmicu i bio sam realan znao sam da je skoro pa nemoguća misija pobijediti Barcelonu na Camp Nou osobito sa nepotpunim i nedovoljno zaliječenim sastavom.
Prvi penal je bio i najgore došao je iz naše greške, sada prvi put čujem da je bilo zaleđe, priznajem da nisam vidio, drugi penal je jedan bezobrazluk, sviran je kada se farseloni stisnulo dupe nakon što je Milan izjednačio, 3. gol je regularan jbg. Ipak sudac je ako je već držao kriterij oko penala, mogao svirati i penal na Ibrahimoviću jer je bio jednak ako ne i gori start Mascherana na njemu, Milanovim igračima je sviran svaki sitniji prekršaj, Barceloninim nije skoro pa nijedan takav sviran.
Opet iz svakog zla treba izvuči nešto dobro...sada se Milan može potpuno posvetiti prvenstvu i kada ga uzme napit ću se kao zadnja prljava svinja jer toliko će mi značiti!!!
FORZA MILAN!!!!
 MILANO SIAMO NOI!!!!
04-04-2012, 08:57 AM
(This post was last modified: 04-04-2012, 09:00 AM by trinexx21.)
Barca je dosad pokrala 3 kluba (Milan Chelsea i Real) sad bi se moglo dogoditi da idu na sva 3 opet
barca: 0 golova iz akcija sinoć, sve plod naših grešaka, sudaca, odbijanaca, ali realno to je barca i da se to nije dogodilo vrlo je vjerovatno da bi dali gol na ovakav ili onakav način, jednostavno ova momčad milana nije toliko jaka da dobije barcu, pogotovo bez van bommela i thiaga silve, samo pogledajte ko su bili naši najbolji igrači, nesta seedorf i ambrosini... (35 godina)
ostvarili smo realan cilj, četvrtfinale (da smo dobili nekog od slabijih išli bi i do 1/2 ali jbg), ostaje nam ono najvažnije, a juve i uz pomoć svega i svačega je preslab da nas prati još 9 kola. sve ovisi o nama, u ned treba obavezno dobiti i to je to
Ibrahimović optužio UEFA-u za urotu, Guardiola vratio "šamar"
Kao što se moglo i očekivati, krenule su klasične priče kritiziranja/hvaljenja nizozemskog suca Bjorna Kuipersa koji je u utorak navečer sudio uzvratni susret četvrtfinala nogometne Lige prvaka između Barcelone i Milana...
Nizozemac je, naime, dosudio čak dva jedanaesterca za katalonski sastav u prvome poluvremenu, od kojih je drugi dosta upitan. Najdalje u svojim izjavama otišao je Zlatan Ibrahimović, razočarani centarfor Milana, a ujedno i bivši član Barcelone, koji je optužio UEFA-u za urotu.
- Ma kako je mogao dosuditi takav jedanaesterac? Ako je to svirao, onda je morao svirati i jedan na meni. Utakmica se ne igra zbog toga da sudac bude u centru pažnje. Čini se da UEFA želi dvije već određene momčadi u finalu Lige prvaka. Sada točno znam kako je Jose Mourinho osjeća – rekao je sarkastično Šveđanin.
Sučev sunarodnjak iz momčadi Milana, Clarence Seedorf, nije bio tako oštar u svojim izjavama nakon susreta.
- Sudac je svirao penale i to je to. Nisam vidio što se dogodilo kod drugog, ali u razgovoru sa sucem dobio sam osjećaj da misli da je pogriješio kada je pokazao na bijelu točku. Bio je to ključan trenutak cijelog susreta, ali nije to razlog zbog kojeg smo ispali. Barcelona je pokazala više od nas. Neka na tome ostane – zaključio je Seedorf.
Krivac za drugi jedanaesterac, Alessandro Nesta, nije se mogao složiti da je njegov duel s Puyolom odnosno Busquetsom bio za najstrožu kaznu.
- Povukao sam Puyola, ali tek nakon što je on mene blokirao u pokušaju da pratim Busquetsa. Nitko od igrača Barcelone nije protestirao kada se to dogodilo – rekao je 36-godišnji Talijan koji je nakon toga dao zaključiti da je najvjerojatnije odigrao posljednju utakmicu za Milan u Ligi prvaka.
- Odlazim uzdignute glave. Imam 36 godina i dao sam sve što sam mogao – zaključio je.
I dok "rossoneri" kritiziraju suca, Katalonci ga hvale.
- Mi se nismo žalili nakon nedosuđenih jedanaesterca u prvoj utakmici. Usporene snimke su u oba slučaja pokazale da je s pravom dosuđen kazneni udarac. Kada nekoga vučete za majicu u šesnaestercu, onda je to penal. Učili su me to od malih nogu – rekao je Guardiola.
- Ako gospodin Mourinho ili Ibrahimović misle da nismo zaslužili prolazak u polufinale i da smo tu samo zbog pomoći sudaca, onda im imam samo za poručiti da to činimo peti put zaredom. To, ustvari, nešto i znači – izjavio je trener Katalonaca.
Allegri: Drugi penal im je sudac poklonio
- Jedan penal smo Barceloni poklonili mi, a drugi im je poklonio sudac – komentirao je trener Milana Massimiliano Allegri nakon poraza 3-1 na stadionu Camp Nou…
Barcelona je do polufinala Lige prvaka stigla pobjedom u kojoj je Lionel Messi zabio dva gola iz penala. Prvi je sam iznudio, nakon što ga je u kaznenom prostoru srušio Antonini, a drugi je nizozemski sudac Kuipers dosudio jer je Nesta povlačio za dres Busquetsa nakon kornera. ''Rossoneri'' su puno prigovarali nakon te odluke, jer očito nisu navikli da suci dosljedno provode pravila, što često i ne čine…
- Šteta, taj drugi penal se dogodio u trenucima kada Barcelona i nije igrala posebno dobro, pred kraj prvog poluvremena. Oni su imali dva penala. Jedan smo im mi poklonili, a drugi sudac. Napravili smo dosta pogrešaka i imali puno netočnih dodavanja kada smo bili u situacijama utrčavanja u prazan prostor. Kod rezultata 1-1 osjetili smo svoju šansu za prolaz. Dakako, nakon što je Barcelona povela s 3-1, bilo joj je znatno lakše mirno privesti utakmicu kraju – izjavio je Allegri.
- Nije bilo lako otići na odmor nakon tog dubioznog penala. Još su imali i sreće kod trećeg pogotka, kako im se lopta odbila. Nakon toga se Barcelona opustila i protok lopte joj je bio puno bolji. Mi smo imali puno mogućnosti za stvaranje prilika, ali smo suviše griješili u dodavanjima i donosili neke pogrešne odluke – dodao je trener Milana.
Milanista budi covjek i nabroj te nase kradje. Prosvijetli nas i uvjeri nas da navijamo za pokvareni smrdljivi klub koji je poput Barcelone pola svojih Ligi prvaka osvojio uz pomoc sudaca.
(04-03-2012, 10:12 PM)kalla1899 Wrote: (04-03-2012, 10:00 PM)Mecong Wrote: Hahaha.......a da je Allegri izostavio Silvu protiv Rome a Milan igrao nerijeseno opet bi ti Allegri bio kriv. Hahahaha........kako si ti smijesan. Znas li ti sta hoces?
morone...mi smo protiv rome igrali od 10.minute bez silve....silva nista nije napravio protiv rome u tih 10 minuta...
ktm rossonero (alberto) je napisao: Nemojte srat bezze..Kao prvo Alegri neodlucuje dali igrac moze igrati,doktori pregledaju igraca i testiraju,nakon toga odlucuju dali je spreman ili ne.. .Da je nekim slucajem Silva ostao na klupi a igrao Bonera ili neko drugi,onda bi u slucaju poraza od Rome opet Alegri bio kriv..Serete,sa ovakvom ekipom(mislim prevashodno na vezni red i bokove)civjek izvlaci i vise od maximuma...
A ti mene nazivas moronom. Zasto to isto i njemu ne kazes? I zasto me opet vrijedjas kad te ja nicim, ali nicim, nisam uvrijedio. I sta meni ostaje da ti kazem? Pa, jebo ti moron mamu.
Per aspera ad astra!
(04-04-2012, 12:35 PM)Mecong Wrote: (04-03-2012, 10:12 PM)kalla1899 Wrote: morone...mi smo protiv rome igrali od 10.minute bez silve....silva nista nije napravio protiv rome u tih 10 minuta...
ktm rossonero (alberto) je napisao: Nemojte srat bezze..Kao prvo Alegri neodlucuje dali igrac moze igrati,doktori pregledaju igraca i testiraju,nakon toga odlucuju dali je spreman ili ne...Da je nekim slucajem Silva ostao na klupi a igrao Bonera ili neko drugi,onda bi u slucaju poraza od Rome opet Alegri bio kriv..Serete,sa ovakvom ekipom(mislim prevashodno na vezni red i bokove)civjek izvlaci i vise od maximuma...
A ti mene nazivas moronom. Zasto to isto i njemu ne kazes? I zasto me opet vrijedjas kad te ja nicim, ali nicim, nisam uvrijedio. I sta meni ostaje da ti kazem? Pa, jebo ti moron mamu.
krivo sam shvatio prosli post...ajmo zakopat sjekiru i iz pocetka....nije mi namjera svadjat se....iako je tako izgledalo...ovo ne vodi nigdje..
(04-04-2012, 02:37 PM)kalla1899 Wrote: (04-04-2012, 12:35 PM)Mecong Wrote:
ktm rossonero (alberto) je napisao: Nemojte srat bezze..Kao prvo Alegri neodlucuje dali igrac moze igrati,doktori pregledaju igraca i testiraju,nakon toga odlucuju dali je spreman ili ne...Da je nekim slucajem Silva ostao na klupi a igrao Bonera ili neko drugi,onda bi u slucaju poraza od Rome opet Alegri bio kriv..Serete,sa ovakvom ekipom(mislim prevashodno na vezni red i bokove)civjek izvlaci i vise od maximuma...
krivo sam shvatio prosli post...ajmo zakopat sjekiru i iz pocetka....nije mi namjera svadjat se....iako je tako izgledalo...ovo ne vodi nigdje..
Sto se mene tice nema problema, na protiv. Kao da nije bilo nista. Izvini zbog mojih reakcija. Brzo planem i reagujem nekontrolisano ali se brzo i gasim. Ziv bio.
Srdacan pozdrav iz vrelog Vijetnama.
Per aspera ad astra!
04-04-2012, 03:10 PM
(This post was last modified: 04-04-2012, 03:12 PM by mrki.)
Conte kaže da cemo morat pljuvat krv ako mislimo osvojiti scudetto... Pa dobro, bit ce ovo sladak scudetto onda mater ti demagošku!!!
Sad su dvije doma, Viola i Bologna mislim... To mora bit 6 bodova. Dosta sranja.
Boa, Aquilani, Cassano, Maxi, svi su tu. I Nesta ( = Zeus ) cak, pa da vidimo...
I moram reci da mi Maxi izgleda odlicno ( kao igrač, da se ne razumijemo krivo  ) svaki puta kada uđe. Zasluzio je mozda i pokoju priliku ispred Binha koji igra nikako...realno.
(04-04-2012, 01:23 AM)Milanista Mostar Wrote: Milan je pokraden večeras... al možda nam se večeras vratilo za sve "naše" krađe jer nismo ni mi anđeli a to pogotovo nisu ni Galliani ni Berlu. Malo je glupavo biti licemjeran.
U ovom svijetu puše mali - St. Pauli, AZ Alkmari, Atalante, Novare itd. Milan, Barca i ostali velikani su svi dio iste priče s manjim iznimkama. U današnjem svijetu kapitalizma si gore samo ako si loš i pokvaren a svi ovi velikani to jesu. Barcelona i Milan su nekada osnovani zbog, vjerujem, istinske ljubavi prema šutanju lopte. Sve što je ostalo od tih starih sportskih vrlina su nažalost samo imena klubova. Drugo vrijeme, druge vrijednosti. Novac pokreće sve, gore, na vrhu. Hvala njima što su nam omogućili kombinacije u kojima veliki talenti igraju skupa ili jedni protiv drugih, a za sve ostalo što rade u nogometu, nek se stide.
Jesam navijač Milana i uvijek ću biti al licemjeran ipak ne želim biti. Mislim da nisam daleko od istine...
FORZA NOGOMET!
U biti ti si 100% u pravu, svi to moraju znati. Ali ovo sto Platini radi sa Barcelonom i Kinezima koji gledaju TV je previse...
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
04-04-2012, 03:19 PM
(This post was last modified: 04-04-2012, 04:58 PM by Maji_TZ.)
Nakon prespavane noci...malo je lakse...danas citam izjave...svi se slazu da je penal onaj prelomio utakmicu...nebitno je vise...to ide Barci na sramotu i Pepu koji i dalje tvrdi da je penal cist kao suza...vjerovatno jedini...2006: Shevchenko goal disallowed 2009: Chelsea 2010: Thiago Motta red card 2011: Van Persie red card 2012: Milan 2013: ???
Sa tri fronta spali smo na jedan...njega smo vec uzeli prosle god i MORAMO odbraniti...jednostavno moramo...boli me kurac za povrede, za ovo za ono...Mi ako ne osvojimo Scudetto ja sam prvi za da ide Max i jos 6-7 igraca odma za njim...Milan ima takvu ekipu da jednu titulu jednostavno mora osvojiti....ako nista samo da nerviramo Contea i one picke iz Torina ... pogledajte njegov motivacijski govor ....on je opsjednut Milanom...jednostavno KOMPLEKS !!!
The Italian media are speculating on exactly what Antonio Conte said to his Juventus troops during a 12-minute motivational speech.
The tactician spoke at length to his entire squad on Tuesday in a bid to fire them up ahead of the last eight games of the campaign.
“Milan will have to spit blood until the very end to win the championship,” the former midfielder allegedly stated.
“People are flooding us with praise right now, but that sends shivers through me. Why? Because I have fear, I have fear, I have fear that someone here will start to relax.
“There is applause and a consensus, but what is the reality? The reality is the pitch, the reality is sweat, the reality is sacrifice.
“That is what has led us to this point of the championship and we still haven’t done anything yet…
“Let’s look at who we have in front of us now because we are mature enough to fight until the very end.
“As I said before, they will have to spit blood until the last game.”
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Ne mogu vjerovat da sam propustio spomenuti jednu stvar sa sinocnje utakmice. Nesta kad ode u mirovinu bice to dan zalosti za sve nas navijace. Gledam ga sinoc i divim se njegovoj igri, njegovom postavljanju, tehnici i pregledu igre. Nesta hvala za sve. I samo da znas, imas mjesto u prvih 11 moga dream teama u ovih mojih 27god zivota. Duboki naklon i jos jednom hvala za sve. GRANDE ALLESANDRO NESTA.
Ekipa jedno pitanje. Na kraju prvenstva se gleda gol-razlika? Ili medjusobni susret?
|