Milanezi s Balkana
Pazite postavu za sutra: Ambrosini-Nocerino-Muntari-Emanuelson... i Robinho uz Ibru... Pa imamo li mi jos igrača osim prvih 11 + mozda 2???

Kazu da je Boa umoran! A gdje je Aquilani?? Taj nije spreman vec 3 mj mozda i vise! Bommel i dalje ozlijeđen? Seedorf ne moze vise od 90min pa 7 dana pauze. OK za Nestu, on je barem pokazao da je bog svih obrambenih igrača + pravi konstantno budalu od Messia "najboljeg igrača svih vremena", tako da je to zabavno za gledati Smile

Kakve mi vezne imamo to je ruglo nad ruglima... I sada citam da je Milan kao spreman za revoluciju u sredini i da ce doci MOntolivo, Keita i kao mozda jos netko. Pa kakvi su to igraci? 2 klasa eto kakvi...

KAko god., sutra idemo na pobjedu. Ne igra Montolivo.

I da: Maxi zaluzuje igrati ispred Binha a nije NITI JEDNOM dobio pravu priliku.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
(04-06-2012, 03:42 PM)mrki Wrote: Pazite postavu za sutra: Ambrosini-Nocerino-Muntari-Emanuelson... i Robinho uz Ibru... Pa imamo li mi jos igrača osim prvih 11 + mozda 2???

Kazu da je Boa umoran! A gdje je Aquilani?? Taj nije spreman vec 3 mj mozda i vise! Bommel i dalje ozlijeđen? Seedorf ne moze vise od 90min pa 7 dana pauze. OK za Nestu, on je barem pokazao da je bog svih obrambenih igrača + pravi konstantno budalu od Messia "najboljeg igrača svih vremena", tako da je to zabavno za gledati Smile

Kakve mi vezne imamo to je ruglo nad ruglima... I sada citam da je Milan kao spreman za revoluciju u sredini i da ce doci MOntolivo, Keita i kao mozda jos netko. Pa kakvi su to igraci? 2 klasa eto kakvi...

Sorry nisam skuzio jel zelis reći da su oni dva klasna igrača ili 2. (nižerazredna klasa) ?
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
boateng nie povikan navodno e umoren koj mu e kurac otkad e sa melisa celo vreme nie oporavjen ta melisa mora da e jaka nimfomanka sve ja to razumim ali nek ga ostave boateng i nek povika curva sud da je zadovoli Big Grin

sutra Cassano na klupi. FORZA FANTAANTONIO !!!
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
(04-06-2012, 06:48 PM)dejo Wrote:
(04-06-2012, 03:42 PM)mrki Wrote: Pazite postavu za sutra: Ambrosini-Nocerino-Muntari-Emanuelson... i Robinho uz Ibru... Pa imamo li mi jos igrača osim prvih 11 + mozda 2???

Sorry nisam skuzio jel zelis reći da su oni dva klasna igrača ili 2. (nižerazredna klasa) ?

Ma hoću reći da su to ok igrači ali da to nisu igrači koji će vratiti Milan na vrh. Nama trebaju igrački kao što su MAscherano, možda onaj mladi M'Vila ako ćemo ići na mlađe igrače, Bale, Hamsik, možda neki mladi iz Atl. Bilbao-a, možda Sahin ako mu ne ide tamo itd.

Keita je ok, ali nista posebno. A Montolivo isto tako. Bit ce koristan, ali nije najviša klasa igrača.

Nemam pojma kako Galliani namjerava zamijeniti Seedorfa, Bommela, Ambrosinia, Gattusa...
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Hahaha........Boateng umoran!? Odigrao u ovoj sezoni u prvenstvu 11 utakmica, dao 4 gola i jednom asistirao. U ovoj sezoni odigrao ukupno 17 utakmica. Veliki igrac, veliki profesionalac, bice jedan od najzasluznijih za osvajanje Scudetta. Jebiga, momak se umorio. Poredjenja radi Ibrahimovic je u prvenstvu odigrao 24 utakmice dao 22 gola i 9 puta asistirao a odigrao ukupno 36 utakmica dao 29 golova i 14 puta asistirao. I on nije umoran. O Aquilaniju sam vec pisao. Od njega Milan nema nikakve koristi niti ce imati. Jednostavno on nije za Milan.
Per aspera ad astra!
Reply
(04-06-2012, 09:12 PM)mrki Wrote:
(04-06-2012, 06:48 PM)dejo Wrote: Sorry nisam skuzio jel zelis reći da su oni dva klasna igrača ili 2. (nižerazredna klasa) ?

Ma hoću reći da su to ok igrači ali da to nisu igrači koji će vratiti Milan na vrh. Nama trebaju igrački kao što su MAscherano, možda onaj mladi M'Vila ako ćemo ići na mlađe igrače, Bale, Hamsik, možda neki mladi iz Atl. Bilbao-a, možda Sahin ako mu ne ide tamo itd.

Keita je ok, ali nista posebno. A Montolivo isto tako. Bit ce koristan, ali nije najviša klasa igrača.

Nemam pojma kako Galliani namjerava zamijeniti Seedorfa, Bommela, Ambrosinia, Gattusa...

sve svjetske klase....al prije 5 godina.....nece nam falit nimalo sljedece sezone...
Reply
(04-06-2012, 09:47 PM)Mecong Wrote: Hahaha........Boateng umoran!? Odigrao u ovoj sezoni u prvenstvu 11 utakmica, dao 4 gola i jednom asistirao. U ovoj sezoni odigrao ukupno 17 utakmica. Veliki igrac, veliki profesionalac, bice jedan od najzasluznijih za osvajanje Scudetta. Jebiga, momak se umorio. Poredjenja radi Ibrahimovic je u prvenstvu odigrao 24 utakmice dao 22 gola i 9 puta asistirao a odigrao ukupno 36 utakmica dao 29 golova i 14 puta asistirao. I on nije umoran. O Aquilaniju sam vec pisao. Od njega Milan nema nikakve koristi niti ce imati. Jednostavno on nije za Milan.

koja poražavajuća statistika....dokaz da taj nema veze sa pozicijom ofenzivnog veznog,rođen je za desnu stranu...
(04-06-2012, 10:44 PM)kalla1899 Wrote:
(04-06-2012, 09:12 PM)mrki Wrote: Ma hoću reći da su to ok igrači ali da to nisu igrači koji će vratiti Milan na vrh. Nama trebaju igrački kao što su MAscherano, možda onaj mladi M'Vila ako ćemo ići na mlađe igrače, Bale, Hamsik, možda neki mladi iz Atl. Bilbao-a, možda Sahin ako mu ne ide tamo itd.

sve svjetske klase....al prije 5 godina.....nece nam falit nimalo sljedece sezone...

Ma vam Bommel je još i dobar, ali ova trojica su pokretljiva kao stanari staračkog doma...Ambrosini kad god primi loptu ja zatvaram oči i okrećem se molitvi...
(04-06-2012, 09:12 PM)mrki Wrote:
(04-06-2012, 06:48 PM)dejo Wrote: Sorry nisam skuzio jel zelis reći da su oni dva klasna igrača ili 2. (nižerazredna klasa) ?

Meni se Montolivo sviđa kako igra,smatram ga korisnijim od Aquilanija u svakom slučaju,Keita bi se mogao pokazati isto kao kvalitetno pojačanje...čak mislim da je Montolivo već riješen transfer za iduću sezonu, a ne bi me iznenadilo ni da bude doveden baš Hamšik jer je Max u više navrata rekao kako mu se taj igrač jako dopada jer je već sada jako dobar i još ima prostora za napredak
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
montolivo jeste dobar tip igrac kao pirlo, nemogu da komentiram za njegovu klasu momentalno posto nisam ga gledao kao igra ovu sezonu mozda posto fiorentina nisu vise atraktivni pa ne gi prenose na TV, keita nema potreba od njega nek produze Muntaria , a hamsik e ovaa sezona nevidliv totalno podbacio u prvi deo sozoni igrao nes ,asistirao pogadzao klucni golove. mozda e i zrtva na formaciju koi igraju sa 3 ofanzivnih ili lavezzi e u zivotoj formi i zasenio sve ostale.
citam i ja to kao berlu ce praviti rekonstrukciju na leto ali ko ce dovesti sve koj su svetse klase su u barsa real shiti mi mozemo da kupimo samo talentirani decki ili da stvaramo svoi igrace, i ako se pruzi prilika za van persi , humels , hazard , eriksen , vertongen , ne treba da zalimo novac.
Allegri: "to get us spitting blood is beating us" zapocela mediumska vojna do sad nisu se prepucavali
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
Pa da, Hamsik ne igra nikako drugi dio godine a i općenito ove sezone, ali svejedno bi za nas bio i više nego pojačanje! Kažu da će Allegri možda igrati Montoliva kao zadnjeg veznog, nesto sto je igrao Pirlo s tim da Montolivo ima i malo fizičkih sposobnosti u obrani itd.

Igramo sada u 15h, ne zaboravite!

Forza Milan! 3 boda i idemo oporaviti Nestu, Thiaga i Bou i idemo po scudetto a onda tjeramo pola ekipe van! Big Grin
( Massimo Morratti )
Reply
cuj, kako ce zamjenit Seedorf, ambro, gattuso, bommel i zambro? pa fino, ko i svake godine. vidjet da nema mozda koji tim da ih hoce, a nece ih niko. pa posto ih ne mogu prodat, a ovi ne zele prekinut, zato ce im kao i svake godine produzit ugovor kao izgovor: to su sampioni i mozda nam zatrebaju.
Jedino je Nesta covjek, i zato i jest moj avatar, pa im fino rekao da nema produzavanja, vec prekida karieru. Dosta mu je vise, ima mladi igraca koji zele igrat i njegovo vrijeme je gotovo. jedino Seedorf jos misli da on moze da igra svi 30 tekmi u sezoni i da se ganja sa malcima. e zalosti... sad shvati slowdorfe da kod mene nikad neces ostat u pamcenju... jer si djubre koje je zeljno para
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply