Milanezi s Balkana
(04-14-2012, 05:46 PM)MEMO Wrote: Ova odgoda ide nama na ruku. Vratit ce nam se neki ozlijedjeni igraci, a raspored ce biti zgusnut, a Juventus ima jos utakmicu u kupu pa mozda tu bude nekog umora kod njih pa kiksaju.

R.I.P.

malo ovo ironicno so si pisao ide nama u ruku Confused a posle si pisao R.I.P.

u englesku muamba e preziveo ovaj momak nie uspeo nazalost, to previse utaknici cak 44 u seria B plus copa italia a te klubove jedvaj imaju 16 igraca koj mogu da igraju na visoko nivo, a ostali su na hemiju koju klubski doktori im prepisavaju.
http://www.tuttomercatoweb.com/milan/?ac...tmw=345219
koliko sam sfatio izmedzu redova . aqva treba da odigra tocno 25 utaknici sta kao starter sta kao rezerva fali mu jos 2.5 utaknica \, mozda objasnenje zasto ne igra.
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
(04-14-2012, 06:36 PM)DUCO Wrote:
(04-14-2012, 05:46 PM)MEMO Wrote: Ova odgoda ide nama na ruku. Vratit ce nam se neki ozlijedjeni igraci, a raspored ce biti zgusnut, a Juventus ima jos utakmicu u kupu pa mozda tu bude nekog umora kod njih pa kiksaju.

R.I.P.

malo ovo ironicno so si pisao ide nama u ruku Confused a posle si pisao R.I.P.

u englesku muamba e preziveo ovaj momak nie uspeo nazalost, to previse utaknici cak 44 u seria B plus copa italia a te klubove jedvaj imaju 16 igraca koj mogu da igraju na visoko nivo, a ostali su na hemiju koju klubski doktori im prepisavaju.
http://www.tuttomercatoweb.com/milan/?ac...tmw=345219
koliko sam sfatio izmedzu redova . aqva treba da odigra tocno 25 utaknici sta kao starter sta kao rezerva fali mu jos 2.5 utaknica \, mozda objasnenje zasto ne igra.

Ne vidim nikakvu ironiju ovdje. Prvo sam napisao sta ova odgoda znaci za nas a onda da mi je zao decka. Neki uopce nisu izjavili zaljenje. Ajd sad njih prozivaj.
Reply
No al calcio moderno!!!

Neka ti je laka zemlja Piermario
Reply
resta in pace Moro

steta, uzas je bilo gledat onaj momenat na terenu kad covjek pada, pa opet hoce da ustane al srce mu neda... covjece tek sad vidis uzivo sta se desi osobama koje dozive srcani Sad
ovo nije uredu. pa prije mjesec dana onaj u engleskoj, sad ovaj. pa onaj iz seville. pa ljudi dosta vise stim steroidima i paljenja igraca. pa slijedece sezone bi moglo biti 4 slucaja. zalosno...

Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Eh, a dečko je i ovako imao težak život...

R.I.P.
Devilcool
Reply
Ako stavimo nejgovu smrt sa strane na tren, i gledamo čisto nogometno, Milanu je ovo ok jer ce nam se pridruziti Silva, Abate, Ambro, Bommel biti ok, Ibra odmoriti itd. Nesta također... Žao mi je dečka svakako.

Samo da vas obavijestim da je Max jucer Shaarawya strpao na tribinu Big Grin Kakav kreten.

NEke vijesti kazu da je Kolarov na izlazu iz Citya, i kako smo poslali BRaidu da radi na tome. Ako je to istina ja bih bio super zadovoljan jer je on taman bek kakvog Milan treba!

"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Христос воскресна !!! sreken praznik svim pravoslavnima
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
Prema nekim najavama ovo odgodjeno kolo se igra sljedeci vikend 21. i 22., a kolo koje je predvidjeno za taj vikend se pomjera u srijedu 25. aprila.
Reply
Nepriznat gol Sulija Muntarija protiv "Stare torinske dame" ne da mira Masimalijanu Alegriju. Juventus je osvojio bod na "San Siru" (1:1), a "fantomski" gol je postignut pri rezultatu 1:0 za Milan.

Bivši fudbaler Milana Paolo Mladini smatra da je izlišno osvratanje na stvari iz prošlosti.

"To je bila gruba greška sudija, ali je to već istorija. Da biste se dobro fokusirali na svoj posao to morate da ostavite za sobom. Posledice su neminosvne i u poslednjih 20 dana Milan je kapitulirao na dva od tri fronta. Samo je još odbrana Skudeta aktivna.

Šanse sa osvajanje titule su podjednake. Dajem 50% šansi i Milanu i Juveu." izjavio je Maldini.

Upitan da prokomentariše odlazak Pirla u redove "Bjankonera", kao i mogućnost da Nesta ode u istom pravcu , Maldini je rekao da je nije njegova stvar i dodao da ne veruje u Nestin odlazak u Torino.
Reply
Христос васкрсе и срећан празник ономе ко слави!
Devilcool
Reply