(03-19-2011, 11:27 PM)ensar7 Wrote: Hahahaha to kralju 
Majke mi smijem se od tuge. Jer ne mogu da verujem kako cemo glatko izgubit ovo prventstvo, i to samo radi one panchine di merda, koju ovdje neki su cak i nasli da brane. Milan Galaktikos protiv Napolia, Milan svemoguci protiv Juventusa, Magico Milan protiv Parme, ma ej, ubijamo...
Eh dragi moji FIFA playeri evo vam vas Milan Galacticos. Ovo vi nazivate sjajnim Milanom. Ovako izgleda 70% nasih zadnji utakmica. Ispravite me ako lazem
igramo ovako cijelu sezonu, a bodovi koje smo dobili, stvar su znanja pojedinaca i čiste sreće, mi timsku igru nemamo...
Paolo Maldini
(03-19-2011, 11:40 PM)Spaha Wrote: (03-19-2011, 11:27 PM)ensar7 Wrote: Hahahaha to kralju 
Majke mi smijem se od tuge. Jer ne mogu da verujem kako cemo glatko izgubit ovo prventstvo, i to samo radi one panchine di merda, koju ovdje neki su cak i nasli da brane. Milan Galaktikos protiv Napolia, Milan svemoguci protiv Juventusa, Magico Milan protiv Parme, ma ej, ubijamo...
Eh dragi moji FIFA playeri evo vam vas Milan Galacticos. Ovo vi nazivate sjajnim Milanom. Ovako izgleda 70% nasih zadnji utakmica. Ispravite me ako lazem

igramo ovako cijelu sezonu, a bodovi koje smo dobili, stvar su znanja pojedinaca i čiste sreće, mi timsku igru nemamo...
To je jedina istina,cijelu sezonu je ovako,samo pojedinačni potezi,svaku 10-tu tekmu smo igrali timski,a još i ozlijede s kojima nemamo nimalo sreće već drugu sezonu(mada je upitno koliko je to sreća,a koliko zasluga ''velikog'' Milan Laba) ,a kaže se da sreća prati hrabre pa nije ni čudo što je namamo,hrabri nismo već 5-6 godina,a Panchina je čista kopija Carletta,samo ziheraški,ništa hrabro pa nam se tako i vraća!!Uglavnom najebali smo
Staklene nogice Pato...Kaze jedva ceka da zapocne u napadu sa Casanom...Jadnik..Treba ga prodat dok se moze jos koji milion uzet za njega,ili ce za dvije sezone otici na posudbu u Ascoli...
I neko rece sve je u nasim rukama...To i jest najgore sto je u nasim rukama,mi smo ocajni pogotovo bez Zlatana,koji je usro jednim potezom sve sto je napravio do sad,Inter pobjedit bez Zlatana je nemoguca misija..Do prije 15 dana rekao bi da je X u derbiju protiv Intera neuspjeh,a sad bi potpiso X bez razmisljanja..Ali treba biti realan i reci da je Inter 10 Godina ispred nas,isto kosto smo mi bili godinama tako daleko od Intera...
Dok su igrali Straser i Merkel pobjedzivali smo,a kako su dosli Bomel i Emanuelson nemozemo ni Bari kuci dobit...
03-20-2011, 02:00 AM
(This post was last modified: 03-20-2011, 02:08 AM by Red and black fan.)
Ovo večeras je bilo smejurija, bezidejno šetanje lopte, i na kraju neki pokušaj nabacivanja, proturanja lopte nekako, ili šut u gol. Nema ko iz veznog da pošalje neki lepi pas, šutne nezgodno, troje defanzivnih, i Sedorf koji nije kao pre, i više ne može puno pružati. I onda se oslanjamo na napadače i njihov kvalitet, koji su večeras bili loši, i kako i dati gol, kad nemaš svemogućeg Ibru. Reče neko na forumu da kad se vrati može se desiti da Ibra tada odmoran ponovo pruža onakve magične partije sa svim onim maestralnim potezima, kamo sreće jer će nam trebati, pa čak i u prošlih par tekmi kada je bio malo ispod onoga na šta nas je navikao, i dalje je bio jedan od najboljih na terenu od koga smo dosta zavisili.
Dobro je što sad ide ova pauza, em da vidim šta će ovi naši uraditi u kvalifiikacijama, em da se ekipa malo presabere pred vrlo važan derbi, realno tu je i bod puna kapa, jer bi onda i dalje sve od nas zavisilo...
Koliko para toliko i muzike, mi vec nekoliko godina dovodimo samo slobodne igrace. Poredit nas i Inter je kao poredit BMW i Wartburg. Pa pogledajte koliko su oni potrosili zadnjih godina, a koliko mi?? I onda dodju ovi "strucnjaci" pa pljuju po treneru. Koga je mogo uvest?? Mozda da zovne Savicevica ili Van Bastena da ponovo istrce na teren? Kritikujete ga zbog sastava, ali covjek realno nema s kim igrat. Pa kad vidis s kakvom ekipom Inter raspolaze, mi izgledamo ko jebeni poluamateri sa debelim Casanom, presporim Seedorfom, i Gatusom koji je davno pogubio ono malo zivaca sto je imo... Odavno nam se vraca losa politika cuvanja igraca do kasnih 30-tih, jednostavno ne zele da se pomire sa cinjenicom da se takvom strategijom vise ne moze osvojit nijedna titula.
Mislim da smo realno izgubili ssve sanse za titulu. Cudno je zato sto imamo jos dva boda prednosti, ali do kraja ce biti makar +5 za Inter...
03-20-2011, 07:22 AM
(This post was last modified: 03-20-2011, 07:26 AM by ensar7.)
Nemamo koga uvest? Ma zar ti i dalje mislis da su svi oni toliko povrijedjeni? Boateng na klupi jer je povrijedjen? Kad je usao u teren ja nisam uopce vidio da je ikad bio povrijedjen.
Nema igraca? Merkel, Strasser, Emanuelson, Boateng i Cassano na klupi da bi igrao Seedorf. Isti slucaj da bi igrao trio magico Ambro - Pirlo - Seedorf. Mi gubimo, treba nam rezultat on uvede Jankulovskog mjesto Ringhia. Pa ko je ovdje lud? Seedorf non stop igra, non stop.
Sta ce protiv brzog Palerma Ringhio - Bommel u sredini i Seedorf kao trequartista? Halo ba, pa jel ovaj igra Managera ili Fife dole, pa skinuo taktiku s interneta skojom sve pobjedjuje? Pa nemoj te me zajebavat, ovo ni Ibrakovic nebi stavio na teren. Dobro neko rece, Zeljo bi njima uvalio gol. Sto nije igrao Boateng od prve s Ringhoo / Bommel i Flaminiem, a u napadu Cass Binh i Pato? Sta, moze kad Ibra igra, a ne kad njega nema? Iskreno, nije on ni A od Arigo Sacchi a kamoli S
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
dobro jutro.malo su se slegli dojmovi.bar kod mene.a dojam je taj da nam se palermo nudio kao na tekucoj vrpci a mi smo zasrali.nije nas palermo dobio.mi smo sebe sami pobijedili.jad i tuga je sad u nasim ocima.imali smo sve u svojim rukama a sad cemo strahovati.da,bezidejni smo,da,ruku na srcu igramo ocajno i na prvom smo mjestu zahvaljujuci losoj jeseni intera pa i udinesea i napolija cak.i naravno zahvaljujuci ibrahimovicu.sve nam je palo u vodu u zadnje vrijeme ali ljudi ja jos ne dajem scudetto.imamo prednost i ako iz derbija izadjemo neporazeni imamo vise sansi od intera.jer onda nam se vraca ibra i pirlo i to je odmah druga prica.ucemo u finis sa vecim fondom igraca i onda ne smijemo kiksati.moramo dobiti bolognu i bresciu a u ostale derbije uci krvnicki i pokazati tko je gazda i buduci prvak.ako smo mi mogli kiksati protiv 20-tog barija onda moze i umorni inter protiv 18-og leccea danas.
(03-20-2011, 08:07 AM)MEMO Wrote: dobro jutro.malo su se slegli dojmovi.bar kod mene.a dojam je taj da nam se palermo nudio kao na tekucoj vrpci a mi smo zasrali.nije nas palermo dobio.mi smo sebe sami pobijedili.jad i tuga je sad u nasim ocima.imali smo sve u svojim rukama a sad cemo strahovati.da,bezidejni smo,da,ruku na srcu igramo ocajno i na prvom smo mjestu zahvaljujuci losoj jeseni intera pa i udinesea i napolija cak.i naravno zahvaljujuci ibrahimovicu.sve nam je palo u vodu u zadnje vrijeme ali ljudi ja jos ne dajem scudetto.imamo prednost i ako iz derbija izadjemo neporazeni imamo vise sansi od intera.jer onda nam se vraca ibra i pirlo i to je odmah druga prica.ucemo u finis sa vecim fondom igraca i onda ne smijemo kiksati.moramo dobiti bolognu i bresciu a u ostale derbije uci krvnicki i pokazati tko je gazda i buduci prvak.ako smo mi mogli kiksati protiv 20-tog barija onda moze i umorni inter protiv 18-og leccea danas.
Daj Boze,al cisto sumnjam.Inter ce danas glat dobit i onda je pritisak na nama...
Ja danas jedino što očekujem od Intera je da Eto dobije žuti pa da ga nema u Derbiju,mislim da bi nam to dosta pomoglo,čisto sumnjam da će kiksat,ali nada umire posljednja
(03-20-2011, 07:22 AM)ensar7 Wrote: Nemamo koga uvest? Ma zar ti i dalje mislis da su svi oni toliko povrijedjeni? Boateng na klupi jer je povrijedjen? Kad je usao u teren ja nisam uopce vidio da je ikad bio povrijedjen... pa je li se Boateng tek prekjucer oporavio, tj. pisalo je da ce ipak putovati s ekipom na siciliju... vjerojatno nije spreman za 90min, to sta se mozda nije vidilo da je ozlijedjen ne znaci da je mogao cijelu utakmicu igrati... A i otkad je on usao, mi nismo stvorili prilike za gol, tako da za pobjedu treba puno vise od Boatenga.
Meni bi isto on igrao prije Seedorfa, bez razmisljanja, ali mi ne znamo tko je koliko spreman. Prvenstva ne osvajaju uvijek najkvalitetnije momcadi, pogledajte Bayern u Njemackoj itd... Inter će do kraja izgubit bodova, kao i mi, nama je samo bitno da izgubimo maksimalno jedan bod vise od njih
|