Milanezi s Balkana
Handanovic golmancina hehe sto bi rekli, samo ne znam kolko ovi iz Udina traze za njeg, oni su sad navikli da skupo prodaju svoje igrace, a i treba tako...jebga ko je nama kriv sto ne dajemo sansu mladjim igracima.
Reply
Milan je zainteresiran za Dani Alvesa. Glasine ili istina? Vrijeme ce pokazati.
Reply
(05-03-2012, 04:21 PM)MEMO Wrote: Milan je zainteresiran za Dani Alvesa. Glasine ili istina? Vrijeme ce pokazati.

odma da ti kazem da ga necemo dovesti....
Reply
Ajde, odavno nismo bili zainteresirani za nekog skupog igrača!
Reply
(05-03-2012, 07:22 PM)trinexx21 Wrote: Ajde, odavno nismo bili zainteresirani za nekog skupog igrača!

odakle ti to da smo zainteresirani? rekao ti galliani?
Reply
hahaha, rekao mi MEMO
Reply
Ja vidio na Facebooku. Hahaha...
Reply
(05-03-2012, 04:21 PM)MEMO Wrote: Milan je zainteresiran za Dani Alvesa. Glasine ili istina? Vrijeme ce pokazati.

milan dovodi cristiana ronalda i lionela messija.....rekla mi baba vracara...

kad vec pisemo gluposti...da se i ja pridruzim
Reply
(05-04-2012, 05:40 PM)kalla1899 Wrote:

milan dovodi cristiana ronalda i lionela messija.....rekla mi baba vracara...

kad vec pisemo gluposti...da se i ja pridruzim

kalla ne zezaj bez veze, pisalo je na milannews-u za dani alvesa...
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Netko je spominjao da ako Juventus uzme naslov da mu ide treca zvjezdica. E ja sad postavljam pitanje: Kako to da oni sami sebi mogu postaviti zvjezdicu? Jer po njihovom to ce biti trideseti Scudetto jer oni sebi ubrajaju ona dva oduzeta, bas jadno i glupo od njih, kao nevini su, ma mrs tamo. Ali ono sto mene zanima, zar te zvjezdice ne daje talijanski nogometni savez? To mi nekako ima vise logike. A i totalno je glupo da oni sad sebi stave trecu zvjezdicu a imat ce "mozda" tek 28? Hahahha. Presmijesno.
Reply