05-07-2012, 04:16 PM
(This post was last modified: 05-07-2012, 04:17 PM by dejo.)
Ensar kako to misliš "što je Pirlo trebao napraviti?" pa on je jednako šetao kao i Seedorf, a obojica su počela sa usranim partijama nakon osvojene LP 2007, prošle godine bez obzira na osvojen scudetto trebali su svi igrači over 30 (ali oni koji ne valjaju) biti potjerani. Pa ako je on imalo profesionalac odnosno ako vec glumi veceg profesionalca od Seedorfa onda ga je trebao zasjeniti na terenu a ne podvuci rep i otići. Pirlo je ispao zadnje govno pema klubu koji ga je lansirao prema slavi. Zašto?vrlo jednostavno...njemu se više nije dalo igrati, a lova je i dalje kapala na njegov račun, i kada je klubu dopizdilo i kada je poslan u kurac (trebao je s njime ići i Seedorf) onda se on odjednom našao motiviranim da igra. To je njegova izjava od danas ili jučer: kaže trebala mu je motivacija, pa što onda odmah nisi rekao smeće jedno da te prodaju za neke pare a ne ko pička čekao da ti ugovor istekne pa da odeš u Juventus. E pa ne dao mu Bog da se negdje povrijedi pa da dođe na liječenje kod Peharca u Pulu najebat ću mu se keve.
Ima Ibrahimović pravo i da sam na njegovom mjestu i ja bi otišao. Čovjek je u najboljim godinama i sigurno neće dati da ga vuku za nos sa nekakvim Traoreima, Mudingayevima, Bonerama ili Patoima...možda je lud, ali sigurno nije glup...
I nije Braida, a ni Galliani kriv za skautiranje igrača,riba smrdi od glave a to je naš bunga bunga predsjednik koji je u poznim godinama pa mislim da sa Muntarijem možeš igrati kao Barcelona. Njega držim najodgovornijim za slučaj Tevez jer je ta pizda mogla prodati Pata i mi bi imali napadača više na rosteru.
I memo pa naravno da treba smanjiti žrtvu...pa kad se sjetim koliko sam puta odjebao frendove da gledam ovaj proljev na televiziji, ma nema više toga neću biti više glup. 31.8. ću pogledati Milanov sastav, ako nema nekog igrača koji je obilježio ovu sezonu ili EURO neću gledati nijednu jedinu utakmicu. Tko ih jebe.Jer mogu shvatit kad je netko loš, ali ne mogu shvatiti kad netko lupa istu priču da se nema para, a težak je 6 milijardi eura. FUCK OFF
 MILANO SIAMO NOI!!!!
(05-07-2012, 04:16 PM)dejo Wrote: Ensar kako to misliš "što je Pirlo trebao napraviti?" pa on je jednako šetao kao i Seedorf, a obojica su počela sa usranim partijama nakon osvojene LP 2007, prošle godine bez obzira na osvojen scudetto trebali su svi igrači over 30 (ali oni koji ne valjaju) biti potjerani. Pa ako je on imalo profesionalac odnosno ako vec glumi veceg profesionalca od Seedorfa onda ga je trebao zasjeniti na terenu a ne podvuci rep i otići. Pirlo je ispao zadnje govno pema klubu koji ga je lansirao prema slavi. Zašto?vrlo jednostavno...njemu se više nije dalo igrati, a lova je i dalje kapala na njegov račun, i kada je klubu dopizdilo i kada je poslan u kurac (trebao je s njime ići i Seedorf) onda se on odjednom našao motiviranim da igra. To je njegova izjava od danas ili jučer: kaže trebala mu je motivacija, pa što onda odmah nisi rekao smeće jedno da te prodaju za neke pare a ne ko pička čekao da ti ugovor istekne pa da odeš u Juventus. E pa ne dao mu Bog da se negdje povrijedi pa da dođe na liječenje kod Peharca u Pulu najebat ću mu se keve.
Ima Ibrahimović pravo i da sam na njegovom mjestu i ja bi otišao. Čovjek je u najboljim godinama i sigurno neće dati da ga vuku za nos sa nekakvim Traoreima, Mudingayevima, Bonerama ili Patoima...možda je lud, ali sigurno nije glup...
I nije Braida, a ni Galliani kriv za skautiranje igrača,riba smrdi od glave a to je naš bunga bunga predsjednik koji je u poznim godinama pa mislim da sa Muntarijem možeš igrati kao Barcelona. Njega držim najodgovornijim za slučaj Tevez jer je ta pizda mogla prodati Pata i mi bi imali napadača više na rosteru.
I memo pa naravno da treba smanjiti žrtvu...pa kad se sjetim koliko sam puta odjebao frendove da gledam ovaj proljev na televiziji, ma nema više toga neću biti više glup. 31.8. ću pogledati Milanov sastav, ako nema nekog igrača koji je obilježio ovu sezonu ili EURO neću gledati nijednu jedinu utakmicu. Tko ih jebe.Jer mogu shvatit kad je netko loš, ali ne mogu shvatiti kad netko lupa istu priču da se nema para, a težak je 6 milijardi eura. FUCK OFF 
hehehe to dejooo 
dobar post, slazem se sa svim. samo kazem ti, i dalje cijenim pirla. ima tu jos nesto sto mi ne znamo. on se uvijek trudio, i to pokazuju njegove tekme u repki dok je jos igrao kod nas. znaci u azzuro dresu trci, dodaje, kreira igru, i trudi se, a kod nas ga nista nece. jednostavno vidilo se da vise nije motivisan. al mislim da se to kod njega nakupilo. jer kazem ti, covjek je sigurno shvatio da ga jebu u zdrav mozak. trudio se ili ne, uvijek je isto. dok par njegovi suigraca zaboli ih ona stvar za ovaj klub, glume face, i uprava se prema njima isto ponasa kao i prema Pirlu. Zasto? Pa gdje je nestalo ono cijenjenje truda? Sta treba igrac da napusti teren bez i jednog pozdrava, ljutito, da bi ste vi skontali da ga posaljete van stadiona? A zato igracima koji se bore i trude, al nisu nesto poznati, njih mozete poslat na tribine i zajebavat ih cijelo vrijeme. Maxi Lopez onakav igrac, bolji je od Binha sto puta, trener i uprava ga prave budalom. nedaju mu igrat, a vec dva puta odlucio utakmicu. Znaci tu nesto smrdi u upravi, i zbog toga je Pirlo i napustio. Kazem ti, ovaj klub napustaju samo pametni. Dok placenini koje niko ne zeli, hvalisu ovaj klub i samo zele da ostanu. Dokaz ti je Nesta i Bommel. Toliko ih zelimo dalje u klubu, a ljudi ne zele da produze. Jer vide da nema smisla. Al zato bi Seedorf lizao dupe Aleggriju i Silviu da mu se produzi ugovor. E to je ono sto mi smeta, i sto sam siguran da je smetalo Pirlu, a i upravo je zasmetalo i Zlatanu: ne cijene se igraci, pravi se cirkus, pa na kraju ti kao igrac vise i ne znas sta da ocekujes i sta klub od tebe uopce i zeli.
I dalje mislim da ce nas Zlatan napustit ako stvari ostanu ovakve kakve jesu. Nije ovo za njega, i dalo se to primjetit protiv Bologne, na kraju utakmice kad je kleknuo pred golom i sigurno se zapitao, "sta sad?"
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Ensare u pravu si za neke stvari recene za Pirla ali covjece on je otisao u Juventus, namjerno je tamo otisao i sad im je donijeo Scudetto. Da je ikad volio Milan ne bi nikad otisao u Juventus. Zar mu nije dosta sto je onakav mlad otisao iz Intera kod nas? Morao je opet napraviti isto ali ima jedna velika razlika. Onda je bio mlad i neafirmiran a sad je svjetska klasa bio, mi smo mu sve dali a on ode u naseg najveceg rivala. Ponavljam, to mozes ocekivati od Ibre i njemu slicnima ali od Pirla? Igrac koji je nas dres poljubio 100 puta? Ma jadno. I sta sad ako on tako bude igrao iducih par godina? Pa jebat ce nas Juve stalno, mozemo sanjati drugu zvjezdicu ako ne bude nekih drasticnih promjena u klubu, pritom mislim na pojacanja. A najjace pojacanje je ostanak Ibre i Silve. Ali kao sto kazete, pitanje je da li ce oni ostati ako nagodinu ne bude veliki Milan kao sto ga Ibra ocekuje i kao sto mu je obecano.
Ovako..Po meni ako veliki klub kao Milan nista ne osvoji u sezoni slijedi smjena trenera sto je logicki potez...Ali sa druge strane sa ovoliko povrjedzenih igraca u toku sezone,i sa ovako mizernim pojacanjima i ovo je uspjeh...Sad ako ce umjesto MAxa doci onaj klovn od Gvardiole onda bolje da Max ostane,jer je bolji trener 70 puta od njega,a i dolazak Pepa znacio bi kraj za Ibru...
Ako mozemo priustiti Kapela ili Lipia tj.vrhunske strucnjake onda treba smjeniti Maxa,ali ako ce doci neko slican njemu onda bolje da ostane...Trebaju nam 4-5 kvalitetnih igraca,lijevi bocni obavezno,kao i jedan napadac extra klase,stoper,eto dolazi Montolivo koji je dobar igrac,ali uz Boatenga treba nam jos jedan igrac tipa Kake,koji bi cini mi se mogao ponovo nazad kod nas...
Jednostavno ni po koju cjenu netreba pustiti Ibru i Silvu,kao ni Boatenga,ostali mogu komotno sto se mene tice kupit prnje...
Rossonero Per Sempre...
a sta je trebao memo? da prekine karijeru? sta, on ce prekinut karieru, a produzit ce se ugovor Seedorfu? Pa nije covjek kreten. Da mi je rodjena mater, ako se tako ponasas prema meni, e pa mogu ja bit jos gori. Znaci cijenio nas je ko niko. Nikad nije zelio otic iz kluba. Dobro se sjecam pretproslog ljeta, kad su ga uhvatili na aerodromu kad ga je Chelsea trazio a Galliani htio prodat, Pirlo fino rece: "ja sam igrac Milan, i budite sigurni da cu i slijedece godine igrat na San Siru. Znaci ne idem u Chelsea, ne zelim nigdje da idem." Toliko mi je bilo drago. I onda na kraju sezone ga otjeraju. Ma pricajte sta hocete, ali otjerali su ga. Al Seedorfu je produzen ugovor na 5 miliona godisnje. 5 Miliona za konja koji nas vec godinama koci, i jebe nas navijace u zdrav mozak!!! Pa sta bi ti Memo uradio da si na njegovom mjestu? Oprostio se od fudbala i dozvolio da ti se Seedorf smije i zajebajete gledaj kako mene voli, kako meni ne smiju nista...
covjek je uradio najpametniju stvar, otisao u klub koji cijeni njegove vrijednosti i koji ce mu pruzit igrace skojima da igra. I covjek im donese titulu. A nama Seedorf digne nos i napusti teren poslije 100 upropastene utakmice sa njegove strane.
Znaci ne mogu reci ni A protiv Pirla. Ne mogu jer mi uvijek padne na pamet ova nasa Uprava, grupa imbecila koji sole pamet nama navijacima i tjeraju nas da vjerujemo u nesto. Ma ne vjerujem im vise nista. Prestao sam da vjerujem da ovaj Milan moze ista vise. Cak i da osvoje Ch. Ligu slijedece godine, nazvat cu to slucajno. Jer jest slucajno. Ovo sto vi zovete Milan, nije ni M od Milana kakvog sam ja znao. Davno su prosla vremena slave i ljubavi prema tom klubu. Ovo danas je jedno veliko NISTA.
A sto se tice pojacanja. Pa zar ti sumnjas u nasu Upravu? Mislim, halooo??? Pa Mundigaj i Traore, znas kakvi su to igraci? Ej, kad oni krenu igrat, pa njih dvoica su ti novi Xavi i Iniesta. Samo ostali klubovi su glupi i nisu to jos skontali, a mi ih dobili za neces vjerovat: 0€ Halo! 0€ platili novog Xavija i Iniestu. Covjece, daj odma da kupim dres, i to odma 2 jedan od MudaTiGaNaJajima, i Tralalilaore. Ludilo se sprema hahahahaha koja komedija...
i da se obratim ovim koji su nasli da spominju da ima nas neki koji samo zelimo da nas klub izgubi da pocnemo zajebavat: ja i Sale zajebajemo ovaj klub od decembra, jer ovo nije klub za sampione ili neke velike ciljeve, vec obicna sprdancija. Pa pogledaj samo kakvog clowna imamo na klupi, i cirkusante na terenu. Znaci, ja taj vas i moj AC Milan vec pola godine i slijedeci godinu dana necu sigurno uzet i shvatit za ozbiljno. Vec jednostavno neka komedija na televiziji u 15:00 sati ili u 20:45. Gledas budaletine kako svi trce za nekom loptom, a ne znas u cemu je cilj i poenta. A kad ti dosadi, okrenes na Bundesligu, Premier Ligu ili Primeru i onda uzivas u fudbalu.
e pa laku noc rossoneri, i uzivaj te mi!
p.s. Sale, jesi se makar mogao napit od muke hehe  joj drug, primi moje saucesce za tesko prezivljeni 90 minuta na San Siru. Vjeruj mi, ja bi im uskocio u lozu da sam bio tamo.
Gluposti..Kakvih 5 mil.za Sedorfa..On je pristao da produzi ugovor na godinu dana uz duplo manju platu nego sto je imao,isti taj ugovor je Pirlo odbio,jer je htjeo ugovor na 3 sezone...Bezveze siris dezinformacije brate...
Rossonero Per Sempre...
05-08-2012, 12:10 AM
(This post was last modified: 05-08-2012, 01:06 AM by MEMO.)
Ensare shvacam te, uistinu. Al u pravu je Alberto, nije Seedorf imao 5 milki. A Pirlo je imao izbora, ali ne, on je htio vise. Ma uglavnom ovim zavrsavam pricu oko Pirla, ne zelim da slomi obje noge ali zelim da ode u mirovinu sto prije jer ne zelim gledati Juventusu iza ledja iduce 3-4 godine. Heh. Ali evo malo ohrabrujucih vijesti. Citam nase balkanske portale a i europske, Ibra izjavio da ne zeli ici iz Milana, a Galliani rekao da obojica ostaju s nama, Ibra i Silva. To su vijesti koje su mi veceras donijele malo mira.
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/zast...-ceh/60022
Pa jebem ti majku tko god da je pisao ovaj tekst. Ja ne vjerujem kako ljudi mogu ovako nesto napisati. Gdje smo mi tu? Mi smo u rangu Leccea, sta? Skoro nigdje u clanku se ne spominjemo mi. Juventus je Bog i batina? Pa strasno. Tko procita vidjet ce dio u kojem pise da je u 90-tim Juventus bio apsolutni vodeci talijanski tim a mi iza njih. Bokte mazo kao da su svi zaboravili Van Bastena, Gulitta, Weaha, Savicevica i ostale koji su u 90-tim osvajali sve zivo, 4 finala Lige prvaka, 2 osvojene, 5 Scudetta, i jos drugi trofeji. Juventus ima tri Scudetta i jednu Ligu prvaka i jos dva finala i oni su po tome vodeca talijanska ekipa. WTF???. Pa u zadnjih 20 godina bolji smo u svemu od njih i opet se neki profesionalni novinari usude pisati kako je Juve vodeci talijanski tim. Je, bio je, ali u 70-tim i 80-tim. Uf kako mi je ovo diglo zivce.
U jednu stvar čvrsto vjerujem... Kaka je prodan protiv svoje volje... Tek sad to dobiva puni smisao nekon svih ovih farsi...
Kaka, uno di noi!
I IBRAHIMOVIĆ JE ČOVJEK
pa na isti nacin ce bit prodani i Ibra i Thiago.
Al dobro, Ibra trenutno ima strasnu cijenu, pa ako bi ga turili nekom za 30-40 miliona, a doveli Dzeku (jer se on spominje kao zamjena za Ibru) nebi imao nista protiv. mislim, prvo sto bi Dzeko dobio 1/3 Ibrine plate, znaci i tu bi ustedili.
al thiago... pa gdje je ono cijenjenje igraca? mali je rekao sa zeli zavrsit karieru ovdje kao kapiten, a mi ga prodajemo...
05-08-2012, 09:55 AM
(This post was last modified: 05-08-2012, 09:57 AM by dejo.)
(05-08-2012, 12:10 AM)MEMO Wrote: Ensare shvacam te, uistinu. Al u pravu je Alberto, nije Seedorf imao 5 milki. A Pirlo je imao izbora, ali ne, on je htio vise. Ma uglavnom ovim zavrsavam pricu oko Pirla, ne zelim da slomi obje noge ali zelim da ode u mirovinu sto prije jer ne zelim gledati Juventusu iza ledja iduce 3-4 godine. Heh. Ali evo malo ohrabrujucih vijesti. Citam nase balkanske portale a i europske, Ibra izjavio da ne zeli ici iz Milana, a Galliani rekao da obojica ostaju s nama, Ibra i Silva. To su vijesti koje su mi veceras donijele malo mira.
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/zast...-ceh/60022
Pa jebem ti majku tko god da je pisao ovaj tekst. Ja ne vjerujem kako ljudi mogu ovako nesto napisati. Gdje smo mi tu? Mi smo u rangu Leccea, sta? Skoro nigdje u clanku se ne spominjemo mi. Juventus je Bog i batina? Pa strasno. Tko procita vidjet ce dio u kojem pise da je u 90-tim Juventus bio apsolutni vodeci talijanski tim a mi iza njih. Bokte mazo kao da su svi zaboravili Van Bastena, Gulitta, Weaha, Savicevica i ostale koji su u 90-tim osvajali sve zivo, 4 finala Lige prvaka, 2 osvojene, 5 Scudetta, i jos drugi trofeji. Juventus ima tri Scudetta i jednu Ligu prvaka i jos dva finala i oni su po tome vodeca talijanska ekipa. WTF???. Pa u zadnjih 20 godina bolji smo u svemu od njih i opet se neki profesionalni novinari usude pisati kako je Juve vodeci talijanski tim. Je, bio je, ali u 70-tim i 80-tim. Uf kako mi je ovo diglo zivce.
Ovaj novinar previše voli teorije zavjere....istina jest da je i Inter trebao snositi posljedice, zasto nije vjerojatno je kriv talijanski pravosudni sustav... Milan je dominirao Italijom 90-tima Juventus je tada osvojio 3 scudetta, a Milan 5 s time da je Milanu pripao početak a Juventusu kraj desetljeća...ali jebeš novinare, to su sve nepismene i neuke budale koje su svoj posao dobile preko debele veze..čast izuzecima...
Evo već čitam na milannews da su ovi možda i spremni prodati Thiaga Silvu u Barcelonu, da razmišljaju o dovođenju Criscita, pored nezadovoljnog Kolarova iz Citya ako ovaj klub dovede polovnjaču iz Rusije onda neka počine kolektivno samoubojstvo...
 MILANO SIAMO NOI!!!!
|