Ma...ista stara prica...bas kao Kaka...pa kao Pato...nevjerovatno kako Silvio koristi Milan i igrace za vlastitu promociju...offical saopstenje : : "The President Silvio Berlusconi has decided: Thiago Silva remains at Milan."
I sad mi svi trebamo klicati njemu...sramota...ovo je bomba i vjerovatno taktika da se opravda los transfer politika ova ljeto...na kraju ce Galliani na sva usta pricati kako su zadrzali Silvu...
Ista prica kao i Pato...i opet je tu Leo umjesan
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Bemti sve... Vise ne vjerujem Isusu, Mariji svetoj niti ikom zivom i svetom na svijetu u vezi transfera dok to ne vidim sluzbenim stranicama kluba. Ili eventualno na vijestima na tv-u gdje spominju samo rijesene transfere, pogotovo tipa ovog koji je trebao biti oko 50mil. Jebemti sve ostale stranice, toliko se nazivcira zbog nicega. Al hvala Bogu ako Silva ostane s nama. Ja najsretniji.
Kwadwo Asamoah i Isla u Juventusu, dogovorili su sve i s Verattijem, ali ostaje u Pescari iduću sezonu...
A mi bi trebali sad proslaviti kao ostanak Silve :S
AC Milan IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
![[Image: gnk.png]](http://img213.imageshack.us/img213/1764/gnk.png)
Kakva glupost. Ostanak Silve predstavljaju kao pobedu, a oni su zakuvali celu pricu.
Sad izlazi vest da ce samo mozda taj Acerbi doci. Ambiciozno, nema sta...
A uopste se i ne secam kako je on igrao u Kijevu.
juve izdao novi dres sa natpisom ispod grba: "30 sul campo"
"30 na terenu"
hahahaha ne vjerovatno.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
evo nesto citam o ovim nasim omladincima u ostalim klubovima i o rijecima uprave da vise nece nikog kupovat. nemamo novca za npve igrace a imamo 25-26. e sad, zar nebi bilo pametno vratit albetrazzia, verdi, di genaro i zigonia? 4 mlada igraca koja bi mogla dobit sjajnu priliku da igraju s pravim suigracima. Naravno potreban nam je neki strucnjak koji zna radit stim mladima (jer ovaj nas kreten ne umije, cim je njemu Lazzari najbolji produkt) a na pamet mi padaju Maldini i Pippo. ovaj prvi je cak i izjavio da bi zelio bit trener mladi. ali problem je ne slaganje s upravom.
Hocu rec, ne moze bit da mi samo moramo kupovat igrace. ne moguce je da mi nemamo jednog Alcantaru, pedra ili müllera u omladinskoj skoli. ova 4 su pokazala da znaju igrat, samo treba znat snjima. a uostalom i Barca godisnje kupi 1-2 igraca ostalo sve dovede iz svoje skole. samo smo mi navikli na kupovinu, i to u zadnje vrijeme kupovinu europskog smeca.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
ima i verzija sa 3 zvjezice, to prodaju hahaha pa ko oće da kupi nek kupi
vi kao da nije europsko, niko ništa ne piše