Milanezi s Balkana
(07-02-2012, 12:12 PM)ensar7 Wrote: nazalost smo izgubili. ali ne nazalost. vec s pravom. Svaka cast Spaniji, pokazali su da su najbolji. Draze mi je onako izgubit, nego 1:0 ili da krivim sudiju za ne sviranje faula ili penala. Sjajna utakmica, Spanija je odigrala predivan fudbal, gdje Italiani nisu mogli ni meda. Montolivo? Jadno. Nema on pojma. Bas standardan igrac, i stvarno ne kontam sto ga svi dizu u nebesa. Za ono jucer je najvise kriv Prandelli. Vadit Cassana na poluvremenu je obicni kretenizam. Nigdje veze. A jebo mu Motta mater u usta. 3 tekme dosad odigra nista pokazao nije. A Nocerino udje protiv Njemaca i pokaze klasu. Znaci Nocerinu se ne vjeruje al se vjeruje ne spremnom PSGovcu. Ma nosi se Prandelli i ti i tvoje strucne spreme. Bas sto i Leptir kaze, nije ih dobro pripremio za mec. Ja bi na isti nacin izasao, ali sigurno bi stavio trkace u sredinu a ne izgubljenog Montoliva i ne postojeceg Marchisia. Jedan od njih je trebao od pocetka bit zamjenjen sa Nocerinom. Odbrana Bonucci - Barzagli??? Pa stavi Chielina unutra a na beka Balzarettia koji je trenutno najbolji lijevi bek Italie. Idiotizam, cisti idiotizam. Nema ovdje nista sa srecom. Jednostavno su nas nadigrali kako su htijeli. Giovinco je trebao dobit sansu pa da pokusa nesto s Cassanom i Balotelliem. Nisam shvatio sta je Cesare trazio u napadu. Besmisleno.

A za golove da ne pricam. Ciste greske. Aj sto ovaj pobjegne Chiellinu, ali koga je pratio Bonucci, kad si dopusti da najmanji igrac skoci i pogadja glavom hahahha sramota Sad

dosta. kraj EURA. Cestitam Spancima na sjajnoj utakmici gdje su poslije prvog gola odma zatvorili sva vrata i cekali na kontru. a ja se sad okrecem ovim nasima da vidim sta ce izmajmunisat do 31. augusta.
e da, pa neki dan mi pade na pamet: Inter u julu igra kvali za Euro Ligu hahahaha koliko su jadni hahahhahaha ma ko sto jedan covjek mi rece: ni jedna Milanova pobjeda mi nije draga koliko kad Inter gubi hehehhe joj hocu im se smijat. a naravno provocirat par prijatelja, kad oni igraju ch. ligu u srijedu ili utorak? jer nema ih na kladionici hahahhahaha

Tko je taj?

3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
http://www.youtube.com/watch?v=Vk4Ed0ZD42Y
Reply
(07-01-2012, 11:43 PM)Efekat Leptira Wrote: nadam se da sad shvatate ono što sam vam crtao pre nedelju dana.. da uzrok dosade nije u njima , već u protivnicima.. i da formacija 4-6-0 ne znači da ne igraju bez napadača.. već upravo obrnuto, svi su napadači.. totalni fudbal koji je rinus mihels uveo 70tih, dobio je svoju novu i bolju verziju

problem je što prandeli nije shvatio, izgledalo je kao da ensar vodi tim žabarijane.. onako se otvoriti protiv furije, to ne prolazi ni na fm livadi.. izgoreli su i poleteli.. na nož se ne igra protiv najjačih.. ipak svaka čast zalizanom na sjajnom poslu, od grupe raspalih juventino igrača i alegrijevih morona, plus pokoji uljez iz palerma i rome, stvoriti drugi najjači tim na kontinentu.. kapa do poda

za furiju reči suvišne, najbolji svih vremena. čast je biti savremenik istih

ps. za mene trenutak večeri ipak komirani u suzama.. kakva nemoć, baš ista ona s kojom je uništavao crveno-crni dres, čarobnjak koji nestane na 90minuta.. hvala xaviu što je objasnio ko je tata a ko neuspeli plagijat.. ugušio se u suzama dabogda, skote prodani

Hahahahahha………….ni oni Rusi: Jesrnjin, Dostojevski, Majakovski,…ni onaj Spanac Lorka, ni onaj Francuz Prever, ni onaj Cileanac Neruda, ni onaj Madjar Zilahi, ni onaj Hrvat Ujevic, ni onaj Srbin Crnjanski, ni onaj Makedonac Popa, ni……., nisu znali koristiti i na pravo mjesto stavljati koje-kakve: epitete, metafore, hiperbole, “parabole”, personifikacicije, alegorije, ironije, gradacije, poredjenja, onomatopeje,…kao ti. Ako ti je cilj (siguran sam da jeste) da me fasciniras svojim “oratorskim” sposobnostima i da mi prodas svoju bolesnu sujetu, “pamet” i komplekse dobro si se zajebo. Mi Bosanci kazemo: “Nisam ja bolan od juce. Znam, bolan, i ja sto i jedan kurac (i o fudbalu). Samo se previm lud”.

Imam ideju. Popusis Pirlu i mozda ces (nadam se) shvatititi njegove kvalitete.

Per aspera ad astra!
Reply
Jebo vam otac mater jeste dosadni...
I IBRAHIMOVIĆ JE ČOVJEK
Reply
Evo danas malo prčkam po transfermarktu da vidim kako ljudi koji su stručniji od nas procijenjuju igrače o kojima smo nedavno raspravljali. updateane su informacije za sve važnije lige osim španjolske (njih će valjda updateat idući mjesec):

Modrić - 46 mil. eura (5. najskuplji na otoku)

M. Mandžukić - 14 mil. eura

Montolivo - 13 mil. eura

T. Silva - 38 mil. eura (njega stavljam jer mu je naglo skočila cijena, trenutno je uz Piquea najskuplji stoper na svijetu)
Reply
inter doveo handanovica za 10 mili + pola kartice Faraonea
plus kao tresnja na tortu i silvestrea.
a naravno posto julio cesar sad nema mjesta odma ga dovode s nama u vezu. hehe eto o cemu ja pricam. mi kupimo sav svijetski otpad koji niko nece. eto jos mi samo treba kretencina cesar, kopile koji bi sve dao za inter, i sad navodno privlaci ga Milan. ma uzas...
samo se pitam lad cemo mi ove godine izkesirat para da dovedemo nesto kako treba. najvaznije sto nas svi u upravi smiruju rijecima: ovo je najjaci klub na svijetu i mi se mozemo nosit s Barcelonom... jadno...
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Ma najgore je to sto je taj Inter u vecim dugovima od nas, skoro sam gledo neke finansijske izvjestaje u kojima se jasno vidi da oni imaju vece dugove. Ali ocito njima to nije problem da trose i dalje na igrace, samo ne mogu da shvatim koja je pozadina ove stednje Berlua....mislim, samo neko naivan moze povjerovat u ovu njegovu pricu u kojoj glumi postenjacinu i zeli da mu racuni budu na nuli. Iza toga se krije sigurno nesto krupnije, al jebga ne mozemo mi skontat sta je. Ostaje nam samo da ocekujemo da ce od ovog sto imamo nesto biti. Citam i da je Galiani vec izjavio kako je tržište za nas zatvoreno i to ni manje ni vise nego dva mjeseca prije isteka prelaznog roka!??? Jednostavno mozemo zaboravit na zvucna pojacanja, oni vise ne zele ili mozda ne mogu dovodit skupe igrace.
Reply
Hm, pola miliona za dečka od 14 godina. Novi Mesi kako kažu http://www.youtube.com/watch?v=aKTMX8JMhXs
Devilcool
Reply
(07-05-2012, 01:01 AM)Red and black fan Wrote: Hm, pola miliona za dečka od 14 godina. Novi Mesi kako kažu http://www.youtube.com/watch?v=aKTMX8JMhXs

super. mi kupujemo zvijezdu koja se igra sa png pong lopticom, i upravo tog igraca smo jucer poslali na posudbu. a sad se sjetit koliko smo mi takvi igraca, nazvani od nase uprave "buduce zvijezde" do sad kupili i poslali na posudbe pa nista od njih. jel bio onaj golgeter adiyou. pa onda ona velesila Zigoni prozvana buducim Schewchenkom pa sad nista od njega. Verdi, novi Ronaldinho nigdje ga, itd... itd... itd...
svake godine oni nama mazu oci sa kupovinom tih buduci zvijezda gdje su se oni potrudili i ne vjerovatno pobijedili da ta zvijezda ode u Manchester, Real ili Barcu, woooow sjajan managment. nema sta.
a ako cemo o zvijezdama, Pogba je napustio United i pridruzio se Juventusu. Znaci igrac za kojeg se zna da ce biti neko i nesto, e tu nismo mogli pobijedit Juventus hahahaha
Pa boni ovo je cisto mazanje. Znaci seru navijacima samo da bi vratili nase povjerenje i nebi li se nasla neka budala i kupila godisnju ulaznicu. posto smo ove godine dozivili rekordni minimum, 50% manje prodati nego prosle godine.

al dok mi kupujemo djecurliu sa okolni betonski igralista, i dovodimo sve sto je dzaba, drugi klubovi rade ono sto jednom ozbiljnom velikom klupu i pristoji: kupuju. tako je inter doveo novog golmana (i mi smo, novu obecavajucu zvijezdu Brazila. Tek mu je 16 godina), PSG dao 14 miliona za Verattia, Barca dala 15 miliona za lijevog beka Albu (jedan od najbolji spanaca na Euru), Bayern dovukao Mandzu, itd...
al mi smo dovukli Hotora, buduca zvijezda, novi Messi, vidjet ces ti za 6 godina kakva cemo mi bit ekipa. Nista, onda po pravilu i mi bi trebali kupit clansku kartu Milana za 6 godina. A do tad cemo ih gledat na tv-u kao sto oni gledaju svoje "buduce zvijezdice".
Zato opet ponavljam: UPRAVA NAPOLJE
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
(07-05-2012, 05:29 PM)ensar7 Wrote:
(07-05-2012, 01:01 AM)Red and black fan Wrote: Hm, pola miliona za dečka od 14 godina. Novi Mesi kako kažu http://www.youtube.com/watch?v=aKTMX8JMhXs

super. mi kupujemo zvijezdu koja se igra sa png pong lopticom, i upravo tog igraca smo jucer poslali na posudbu. a sad se sjetit koliko smo mi takvi igraca, nazvani od nase uprave "buduce zvijezde" do sad kupili i poslali na posudbe pa nista od njih. jel bio onaj golgeter adiyou. pa onda ona velesila Zigoni prozvana buducim Schewchenkom pa sad nista od njega. Verdi, novi Ronaldinho nigdje ga, itd... itd... itd...
svake godine oni nama mazu oci sa kupovinom tih buduci zvijezda gdje su se oni potrudili i ne vjerovatno pobijedili da ta zvijezda ode u Manchester, Real ili Barcu, woooow sjajan managment. nema sta.
a ako cemo o zvijezdama, Pogba je napustio United i pridruzio se Juventusu. Znaci igrac za kojeg se zna da ce biti neko i nesto, e tu nismo mogli pobijedit Juventus hahahaha
Pa boni ovo je cisto mazanje. Znaci seru navijacima samo da bi vratili nase povjerenje i nebi li se nasla neka budala i kupila godisnju ulaznicu. posto smo ove godine dozivili rekordni minimum, 50% manje prodati nego prosle godine.

al dok mi kupujemo djecurliu sa okolni betonski igralista, i dovodimo sve sto je dzaba, drugi klubovi rade ono sto jednom ozbiljnom velikom klupu i pristoji: kupuju. tako je inter doveo novog golmana (i mi smo, novu obecavajucu zvijezdu Brazila. Tek mu je 16 godina), PSG dao 14 miliona za Verattia, Barca dala 15 miliona za lijevog beka Albu (jedan od najbolji spanaca na Euru), Bayern dovukao Mandzu, itd...
al mi smo dovukli Hotora, buduca zvijezda, novi Messi, vidjet ces ti za 6 godina kakva cemo mi bit ekipa. Nista, onda po pravilu i mi bi trebali kupit clansku kartu Milana za 6 godina. A do tad cemo ih gledat na tv-u kao sto oni gledaju svoje "buduce zvijezdice".
Zato opet ponavljam: UPRAVA NAPOLJE

Jebiga, moj ti je savjet da promijenis cevapdzinicu. Ako ti se ne svidjaju cevapi u jednoj ides brate, za svoje pare, u drugu. Stalno ides u jednu te istu i stalno kukas. Koji k…. ides. Nadjes bolju. Jebiga, gazda vec godinama pravi takve cevape i isplati mu se. Cevapdzinica je njegova. Koji smo k…. i ja i ti da se mjesamo u njegove poslove. Otvoris sebi cevabdzinicu i pravis cevape kako ti hoces.

Savijet:
Barca trenutno ima najbolje cevape. Bujrum!

Per aspera ad astra!
Reply