07-17-2012, 01:20 PM
|
Milanezi s Balkana
|
|
07-17-2012, 02:40 PM
(07-17-2012, 10:57 AM)DUCO Wrote:(07-17-2012, 07:38 AM)kakabanja Wrote: Covjek koji je veci dio prosle godine bio invalid i koji je blize cetrdesetoj kaze da je otisao iz Milana zato sto ga trener nije zelio, nevjerovatno. Pa ništa.
07-18-2012, 12:48 AM
Ne razumin kako neko može reć iti jednu lošu rič o Gatusu,Sedorfu i Ambrosiniu.Pa ljudi su život dali za Milan,pa triba ih se cijenit i veličat ko najveće,a mi ih svi oćemo potirat.Pa nek ostanu nek budu primjer drugima,nek pomažu mlađima.Ali jbg meni je najviše ža šta je Seedorf otiša,najveća mašina,a ža mi je i Gatusa normalno.Uvik je sve dava od sebe i bia najborbeniji,pravi je primjer kako se triba igrat za klub.
07-18-2012, 07:58 AM
(07-18-2012, 12:48 AM)Papanešto Wrote: Ne razumin kako neko može reć iti jednu lošu rič o Gatusu,Sedorfu i Ambrosiniu.Pa ljudi su život dali za Milan,pa triba ih se cijenit i veličat ko najveće,a mi ih svi oćemo potirat.Pa nek ostanu nek budu primjer drugima,nek pomažu mlađima.Ali jbg meni je najviše ža šta je Seedorf otiša,najveća mašina,a ža mi je i Gatusa normalno.Uvik je sve dava od sebe i bia najborbeniji,pravi je primjer kako se triba igrat za klub. Ovo je sigurno upuceno meni. Medjutim ja nisam nicim uvrijedio Gatusa niti sam to zelio. On mi je bio medju najdrazim ako ne i najdrazi igrac Milana. Sada navijam za Sion u Svici radi njega. Ali izjava da je otisao radi Alegrija je meni smijesna. On jednostano vise nije za ozbiljnog igranja fudbala i to mora biti jasno i njemu a izgleda i vama.
07-18-2012, 02:07 PM
(07-18-2012, 07:58 AM)kakabanja Wrote:Ma nije upućeno tebi,nego svima koji znaju loše reć o njemu.A ovo šta kažeš u vezi njegove izjave tu se slažen sa tobon.Nemože on više igrat nogomet na takvoj razini kakvu traži Milan.(07-18-2012, 12:48 AM)Papanešto Wrote: Ne razumin kako neko može reć iti jednu lošu rič o Gatusu,Sedorfu i Ambrosiniu.Pa ljudi su život dali za Milan,pa triba ih se cijenit i veličat ko najveće,a mi ih svi oćemo potirat.Pa nek ostanu nek budu primjer drugima,nek pomažu mlađima.Ali jbg meni je najviše ža šta je Seedorf otiša,najveća mašina,a ža mi je i Gatusa normalno.Uvik je sve dava od sebe i bia najborbeniji,pravi je primjer kako se triba igrat za klub.
07-18-2012, 04:15 PM
“I’m happy, I’m finally a PSG player. I’m happy for the club, for the fans – it is an interesting project which I want to be part of. I now want to make history and win,” Ibra told the press. “I’m very happy that I was at Milan. They gave me my smile back. I’ll always have great memories of Milan. They’ll remain in my heart.
“I wish Milan good luck with everything. They were successful before I joined them and they will continue to be successful. I gave Milan my best and I have nothing negative to say. I just have a positive vision. I said that my contract with Milan would be my last, but you never know what will happen in life. I don’t want to think about the past, just the future. No one at Milan influenced me to do anything,” continued the Swede. “It was my own choice to come to PSG. As soon as PSG made contact with my people then I knew that I would join. It was just a matter of details. I want to thank PSG for the great work which they have done, for making the impossible possible. I’ve come to a Dream Team. They’ve other great players; they’ve bought the best defender in the world – Thiago Silva. As long as he’s behind me, I don’t have to look back. “Who doesn’t want to be here? PSG will win trophies. This is the future. There are not many teams like ours. We can be in the top 5 or top 3 in the world, but we must go out and play. Losing both Thiago Silva and I is a big loss. Both for Milan but also for Italy. Serie A will be a bit poorer now that Thiago and I have left. “The French league will be more interesting now. I don’t see any future in Italy. What happens there is their own problem. The future is here, and I’m here now.”
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
07-18-2012, 04:42 PM
(This post was last modified: 07-18-2012, 04:43 PM by Milanista Mostar.)
MENADŽER Edina Džeke nagovijestio je mogući transfer svog pulena u redove Milana. Kako je Zlatan Ibrahimović napustio redove Milana, otvorilo se slobodno mjesto za napadača, a Džeko odgovara tom profilu.
"Edin bi volio igrati u Seriji A i to prvenstveno za Milan. Prelazak je vrlo realan. Već smo bili u kontaktu, ali zasada ne mogu reći ništa više. Ajmo vidjeti što će se dogoditi u sljedećih nekoliko dana", rekao je Sušić. To ti ga je posudba s opcijom kupovine na kraju sezone. A pošto će se dijamant raspucat u Milanu i zabit 30 komada ko iz pika u prvoj sezoni vrlo moguća je opcija transfera u PSG za 40 mil. eura iduće sezone.
I IBRAHIMOVIĆ JE ČOVJEK
07-18-2012, 05:58 PM
lavezi 26 mil / ibraim 20 mil :/
gargano; Napoli e sada boli od Milana
07-18-2012, 06:49 PM
(07-18-2012, 04:42 PM)Milanista Mostar Wrote: MENADŽER Edina Džeke nagovijestio je mogući transfer svog pulena u redove Milana. Kako je Zlatan Ibrahimović napustio redove Milana, otvorilo se slobodno mjesto za napadača, a Džeko odgovara tom profilu. Ma taj njegov menadžer je rekao kako će preći kod nas 70 %, a isto tako su Silva i Ibra 100 % ostajali u klubu. Ništa dok ne bude zvanično... A Ibri i Silvi želim sve najbolje u novom klubu. Verujem da su želeli da ostanu kod nas ali su ih ovi gotovo izbacili. Pogotovo je Silva pričao o tome kako želi biti kapiten, ali šta sad, takvo je stanje u fudbalu. Njega mi je posebno žao, jedan od meni omiljenih fudbalera i nadao sam se da će ostati do kraja karijere i biti nova legenda kluba, ali eto... A od prelaznog roka malo očekujem, tako da me mogu samo prijatno iznenaditi. Inače poredite klub do pre 2 meseca i sada, ne tako velika razlika? ![]()
07-18-2012, 11:01 PM
(07-18-2012, 04:42 PM)Milanista Mostar Wrote: MENADŽER Edina Džeke nagovijestio je mogući transfer svog pulena u redove Milana. Kako je Zlatan Ibrahimović napustio redove Milana, otvorilo se slobodno mjesto za napadača, a Džeko odgovara tom profilu. Sušić nije Džekin menadzer..... |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|