07-19-2012, 06:32 AM
(This post was last modified: 07-19-2012, 06:33 AM by Milanista Mostar.)
Ovo je živa komedija. Podebljo sam igrače za koje su i nenavijači Milana možda negdje slučajno čuli.
GOALKEEPERS:
Christian Abbiati
Marco Amelia
Gabriel
DEFENDERS:
Ignazio Abate
Francesco Acerbi
Luca Antonini
Daniele Bonera
Mattia De Sciglio
Djamel Mesbah
Philippe Mexes
Taye Taiwo
Dídac Vila'
Mario Yepes
MIDFIELDERS:
Massimo Ambrosini
Kevin-Prince Boateng
Kevin Constant
Urby Emanuelson
Mathieu Flamini
Riccardo Montolivo
Sulley Ali Muntari
Antonio Nocerino
Rodney Strasser
Bakaye Traore'
FORWARDS:
Stephan El Shaarawy
Antonio Cassano
Pato
Robinho
I IBRAHIMOVIĆ JE ČOVJEK
Kakva smo mi to ekipa koja PRODAJE dva igraca u jedan te isti klub a ovim slucajem radi se o nasa dva uvjerljivo najbolja igraca. Ali najdraze bi mi bilo kad bi dobili PSG u grupi Lige prvaka i da ih naguzimo ma da tesko je to ocekivati.
07-19-2012, 12:02 PM
(This post was last modified: 07-19-2012, 12:32 PM by eki111.)
(07-18-2012, 11:01 PM)Warrick Wrote: (07-18-2012, 04:42 PM)Milanista Mostar Wrote: MENADŽER Edina Džeke nagovijestio je mogući transfer svog pulena u redove Milana. Kako je Zlatan Ibrahimović napustio redove Milana, otvorilo se slobodno mjesto za napadača, a Džeko odgovara tom profilu.
"Edin bi volio igrati u Seriji A i to prvenstveno za Milan. Prelazak je vrlo realan. Već smo bili u kontaktu, ali zasada ne mogu reći ništa više. Ajmo vidjeti što će se dogoditi u sljedećih nekoliko dana", rekao je Sušić.
To ti ga je posudba s opcijom kupovine na kraju sezone. A pošto će se dijamant raspucat u Milanu i zabit 30 komada ko iz pika u prvoj sezoni vrlo moguća je opcija transfera u PSG za 40 mil. eura iduće sezone.
Sušić nije Džekin menadzer.....
Preuzeto sa stranice Man.City-ja...
http://menmedia.co.uk/manchestereveningn...ur?rss=yes
This is news to City though, who have never heard of Sead Susic and have not asked anyone to negotiate Dzeko's transfer on their behalf.
"The club have no knowledge of the so-called spokesman Mr Susic, nor has it given a mandate to any third party to discuss the transfer of Edin Dzeko, who remains a Manchester City player," said a City spokesman.
....Mada se nadam da oni grese jer bi mi bilo milo videti ga u Milanu sa 10 na ledjima...
Koliko sam ja vidio, Dzeko nema vise nikakve veze sa Soccertalk Managmentom, vec se sada jedino pominju njegova dva menadzera Irfan Redzepagic i Naser Hukic, dok bi Sead Susic mogao tu da upadne kao neki partner redzepagica i Hukica.
FORZA MILAN
The truth of Thiago Silva: "I apologize to the fans of AC Milan. It was not just my decision ..."
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
07-19-2012, 05:46 PM
(This post was last modified: 07-19-2012, 05:46 PM by Red and black fan.)
Pogledajte ovu ekipicu 
3-4-3
Roma; Nesta, Silva, Zambrota; Gazuto, Sedorf, Bomel, Merkel; Ibrahimović, Lopez, Pipo
(07-19-2012, 05:46 PM)Red and black fan Wrote: Pogledajte ovu ekipicu 
3-4-3
Roma; Nesta, Silva, Zambrota; Gazuto, Sedorf, Bomel, Merkel; Ibrahimović, Lopez, Pipo
tu ekipu trenutni roster milana ubije...unakazi.....
hoces reci "Ta ekipa..:" dalje isto
(07-19-2012, 06:37 PM)Stitch Wrote: hoces reci "Ta ekipa..:" dalje isto 
Neloš članak koliko god nas bolio u ovom trenutku ;-)
http://www.nogometni-magazin.com/newspro...o_ita_news
nije sve tako crno...bit cemo u prvoj jakosnoj skupini LP ove sezone.....nema vise reala i barce u skupini a ni chelsea,uniteda....
koje smo srece dobit cemo i citya i PSG........
|