Milanezi s Balkana
Jeste, posao trenera je samo da odabere ko će igrati. Angel
Mislim, ne kažem da je izvukao najviše iz ekipe za ove 2 sezone ali da je loš kako ovde mnogi misle, nije.
A možda mi neki zamerite ali ja bih pre te pare, kojih ionako nema puno, iskoristio da sredim vezni red i odbranu. U napadu imamo dobre igrače, 3 koji mogu igrati i Šaravog koji će dobijati više šansi nego prošle sezone. Još kada bi Pata zaobišle povrede, možda bismo ga napokon gledali u pravom svetlu.
Devilcool
Reply
znači Ensar tvojom logikom bi Mourinho trebao zaboraviti svoje uspjehe u Serie A jer je imao najjači tim i jako lošu konkurenciju. Znači i Mourinhu su naslov osvojili igrači, a njegova uloga je u svemu tome bila jako mala. Mislim stvarno si neozbiljan. Ali uzet će Milan naslov u sezoni 2012/13 pa me zanima tko će onda biti zaslužan za njega. Vjerojatno Dalaj Lama samo nikako Allegri.
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Mourinho je jedini trener koji je osvojio Ch. Ligu. Sve ostalo je bio spoj igraca i trenera. Osim Guardiole, kojem je titulu osvajao Xavi, Iniesta i Messi. Znaci Inter kad je izgubio Mourinha, najpametnija stvar je bila prodat odma Milita i Maicona, jer su tad imali ogromnu cijenu. Nazalost nisu to uradili pa su sad tu gdje jesu: u govnima.
Milan na drugoj strani radi po tom pitanju veoma pametno. Ibra i Thiago prodati kad im je najveca cijena.
Gledate li vi nase prijateljske? Mislim ako vama valja onaj napad, onda ja vas ne kontam. Po meni je ono losa kopija Spanije. Ko furka mi cemo igrat ko Spanija bez napadaca. Jer Sharawi je bio 0 protiv Chelsea u napadu. Puno bolje je igrao kao ofanzivno krilo. Isto to glasi i za Emanuelsona. Znaci napad nam je katastrofa, al ako zelimo Spanski napad, onda nam trebaju potpuno drugi igraci i trener koji se razumije stim.
I nisam rekao da Allegrijev posao je da bira samo igrace, vec da je to sve sto je on radio. Nista drugo ja od njega nisam vidio. Disciplina mu je od prvog dana 0. A to se i vidi. Kod njega na terenu igra ko god hoce. Malo se odes zalit predsjedniku, i vec si u prvoj. Ibra moze da psuje po terenu, dobija crvene, al sve je 5. On je Ibra, on ima pravo da radi sta hoce. Seedorf se seta i seta, odigra lose tekmu, odmori koju pa opet igra. A Taiwo, Didac, Mesbah, odigraju jednu lose, i mrs na klupu i tribine. Nema te pojma. Nisam im ja kriv sto su niko i nista, pa im Allegri moze radit sta hoce.
I haj ba dosta je Allegrija, ne znam sta uopce ulazim u diskusiju s vama oko njega. Znate svi moje misljenje da ga ne gotivim, i kraj. I vjeruj mi da mi ne mozete promijenit misljenje. A to sto sanjate titulu 2012/13, slobodno. Snovi su i dalje besplatni...
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Ensar po milijunti put ti ovo govorim: SEEDORF JE IGRAO MALO I ZATO SE I BUNIO. dakle nije ga Allegri toliko forsirao. A što se tiče Taiwa i Mesbaha reci mi jednu dobru stvar koju su ta dvojica napravili. Evo jednu jedinu. Za Didaca nemam pojma zašto nije igrao i iskreno boli me racku, ako nije igrao znači da nije dovoljno dobar. Kaka je isto došao kao anonimac ali vrijedio je i zaigrao je.Dakle tko vrijedi taj igra. Trećeg nema. Govorimo o treneru koji je uzeo scudetto i kojeg su ozljede spriječile da uzme i drugi. To se kosi sa tvojim maštanjima koja su bila prožeta Allegrijevim otkazom nakon 5 kola u sezoni 2010/11 pa sad tražiš svaki kurac kako bi ga degradirao. Uzmi si Zemana pa zajedno urlajte o dopingu.
Reply
pa jednostavno mi ne ide u glavu kako je moguce ne nac lijevog beka vec 3 sezone? kako??? Svakog ljeta uvijek ista politika: treba nam lijevi bek. Evo poslije 2 sezone, uigravanja, slanja igraca po posudbama, kupovanje-prodavanje, mi opet ostajemo sa Antoninijem. Vjeruj mi i Mesbaha bi oni poslali u p.m. al nemaju rezervu za Antoninija. Valencia je prodala Albu Barci, i kao zamjenu uzimaju Didaca. Taj isti Didac, ce za 3 godine napustit Valenciu za neku jacu sumu u pravcu Barce ili Reala, ili mozda nekog Engleskog giganta. Znaci Valencia koja stvara i pravi igrace kao na traci, je uvidjela da je Didac pravi igrac za lijevi bek. A nasi strucnjaci njemu ne vjeruju. Ustvari vjeruju svojim nekim "zvijezdicama". Da napomenem da su prodali Ibru i Thiaga. Cekam da vidim koja ce to njihova buduca zvijezdica dostic strasnu cijenu. Znaci cijeli sistem ne valja. Dovlace brdo igraca, i nista ne cine snjima. A uz to imas trenera koji ih ne koristi.
Al eto izgleda obecavajuce ove sezone, posto vise nema starudije. Sad mora stavljat mlade. I upravo ti igraci normalni godina pokazuju koja je razlika kad oni igraju i kad igra Ambro i Flamini. Flamini nije over 30, al se ponasa kao da jest. Covjek vec par godina prima platu i uziva. I kao rezultat vidis ono protiv Chelsea - NISTA! Nema pojma na terenu. Trci ko muha bez glave, i nista korisno ne radi. Merkel bi bio puno vrijedniji od njega.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Evo u Inter su usli Kinezi, kupili su manjinski paket dionica, a po ugovoru je planirana izgradnja novog stadiona za Inter do 2017. godine. Eh, posto je logicno da se oni isele, jos samo da ovi nasi otkupe San Siro od grada i da i mi imamo svoj stadion i da ne moramo placati najamninu.
Reply
Didac Villa nije prosao ljecnicke preglede u Valenciji ... stvarno ja cu se roditi kad dovedu postenog ljevog beka...ne moze biti da ne znaju dovest LB vec trecu sezonu a svaki je bolji od Antonina pa i od Mesbaha ako cemo iskreno
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Strinić nije bolji od Antoninija
Nakon odlaska Ibrahimovića Milan kreće sa osvajanjem trofeja...Ibra će prenijeti svoj gubitnički mentalitet u PSG, a Milan će krenuti igrati kao ekipa a ne kao Ibra i 10 vodonoša što se jednostavno moralo raditi kako bi Šveđo funkcionirao jer on drugačije ne zna. Zato i je prodan u Barcu za Eto'oa i gle čuda Inter je uzeo odmah trostruku krunu.

Zato dečki opustite se Milan osvaja scudetto. (ukoliko ih neke ozljede ne unakaze kao prošle godine)
A onda će i najžešći kritičari Allegrija, Antoninija, Abatea, klupske politike jednostavno morati pojesti ljutu papriku, a zagovornici Zemana, Del Nerija, Taiwa, Balea i sličnih će se za sva vremena okrenuti manageru.
Reply
grohotom se smijem Icon_lol2
Reply
(08-02-2012, 02:03 PM)Stitch Wrote: grohotom se smijem Icon_lol2

ja ću se smijati zadnji..budi siguran u to...
Reply