Official: 10 months for Conte
e sad zasiluvanja a ne da krivi Alegri, Rossi na pozajmicu i KAKA 25 mil i to e to
a mogli smo da imamo balzareti za 4,5 mil Mbwia za 10 destro za 11 mil veloso za 8,5 mil i ostao bi im novac za bunga bunga
(08-10-2012, 10:43 AM)DUCO Wrote: Official: 10 months for Conte
e sad zasiluvanja a ne da krivi Alegri, Rossi na pozajmicu i KAKA 25 mil i to e to
a mogli smo da imamo balzareti za 4,5 mil Mbwia za 10 destro za 11 mil veloso za 8,5 mil i ostao bi im novac za bunga bunga
hahahaha DUCO, me nasmea
No ho visto Superman volare, ma ho visto Super Pippo segnare. I supereroi esistono davvero.
(08-10-2012, 09:55 AM)Stitch Wrote: jesil ovo rekao da se allegri plasi ubacivati mladje igrace?? 
ti ko da nisi znao za milan dok je Ancelotti bio trener 
Ne bas suprotno...
Nisam ni mislio stavljati ovaj tekst da podrzavam Galliania...kaze sam ljepo pogledajte kakve igrace ima Real na klupi svjetske  ... Max ako je ista radio ovo ljeto molio je za pojacanjima, pravim pojacanjima ne popunjavanju igraca ...
Ova ekipa nije dovoljno da se bori u Italiji a kamoli u CL, sto je otprilike i Ambro izjavio...
Sto se tice Galliania svaka cast za dobijanje trasnfera na free ili vrlo jeftini u ovim suludim vremena kad jedan Lucas ode u PSG za 45 miliona eura sto je potpuno ludo i skoro nestvarno...
Ali skrtarenje cemu se odbiti od glavu, kad tad...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
(08-10-2012, 10:43 AM)DUCO Wrote: Official: 10 months for Conte
hahaha al me nasmija 
hahahaha
e jel iko citao na gazzeti jucer, oko ovog fair play od uefe. kako navodno psg i city rade potpuno protiv toga, a i barca, real i man utd takodjer ne zaostaju po tkm planu. pa sad nije bas sigurno da ce ovo stupit u snagu. cam vise, moze bit da ce ti timovi dopit opomenu da se opamete, ovaj put (2015) ce im se pogledat kroz prste al od sad (2015/16) moraju radit po fair playu. pa koji k....?
ma kladim se da nece bit nista od tog fair playa
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
(08-10-2012, 12:27 PM)ensar7 Wrote: (08-10-2012, 10:43 AM)DUCO Wrote: Official: 10 months for Conte
hahaha al me nasmija 
hahahaha
e jel iko citao na gazzeti jucer, oko ovog fair play od uefe. kako navodno psg i city rade potpuno protiv toga, a i barca, real i man utd takodjer ne zaostaju po tkm planu. pa sad nije bas sigurno da ce ovo stupit u snagu. cam vise, moze bit da ce ti timovi dopit opomenu da se opamete, ovaj put (2015) ce im se pogledat kroz prste al od sad (2015/16) moraju radit po fair playu. pa koji k....?
sta sam ve nasmejao to e to , to kat ce sa ovi glupim izjavivama da nemamo lova recesija ... ja nemogu da prihfatim te stvari i da produzim da pratim Milan kao neki koj po FB sklapaju formaciju u koju daju mesto bonera pre zapata navodno ako e vratio formu on bi igrao pre bonera , a drugi pre bi videli acerbi umesto mexes  dokle sa ovim stvari i danas gledam raduju se na onom francuzu navodno odbio engleze i dolazi kod nas ...
fair play mora da se desi jer ovo sada sta se desava nema smisla ili nek si formiraju svoju ligu pa nek igraju te bogatase, a jednom su hteli da namale strane igrace da klubovi do neku godinu imaju bar 6 domasne igrace ali neznam do gde je taj proekt ili to e bio zamisao bifsi pretsednik UEFA.
out of topic : hrvate jeste li gledali rakomet . celu olimpijadu sam uzivao uz vas rakomet i sad da bi mi zivce izeli. zasto e igrao onaj momak umesto lackovicva ??? ne vam leze ove francuze i onaj omejer ponovo 50 % , duvnjak ,mogo slabo on e bio motor ekipe u prosle utaknice
sa srecom za bronzom ,bole nesta nego nista
Što se tiče Contea... Ne valja se veselit tuđoj nevolji. Juve bez njega će bit još napaljeniji upravo zbog njega.
I IBRAHIMOVIĆ JE ČOVJEK
08-11-2012, 05:18 PM
(This post was last modified: 08-11-2012, 05:20 PM by dejo.)
(08-10-2012, 11:15 PM)DUCO Wrote: (08-10-2012, 12:27 PM)ensar7 Wrote: hahaha al me nasmija 
hahahaha
sta sam ve nasmejao to e to , to kat ce sa ovi glupim izjavivama da nemamo lova recesija ... ja nemogu da prihfatim te stvari i da produzim da pratim Milan kao neki koj po FB sklapaju formaciju u koju daju mesto bonera pre zapata navodno ako e vratio formu on bi igrao pre bonera , a drugi pre bi videli acerbi umesto mexes dokle sa ovim stvari i danas gledam raduju se na onom francuzu navodno odbio engleze i dolazi kod nas ...
fair play mora da se desi jer ovo sada sta se desava nema smisla ili nek si formiraju svoju ligu pa nek igraju te bogatase, a jednom su hteli da namale strane igrace da klubovi do neku godinu imaju bar 6 domasne igrace ali neznam do gde je taj proekt ili to e bio zamisao bifsi pretsednik UEFA.
out of topic : hrvate jeste li gledali rakomet . celu olimpijadu sam uzivao uz vas rakomet i sad da bi mi zivce izeli. zasto e igrao onaj momak umesto lackovicva ??? ne vam leze ove francuze i onaj omejer ponovo 50 % , duvnjak ,mogo slabo on e bio motor ekipe u prosle utaknice
Jer je Slavko Goluža nepismena oronula seljačina kojem ne bi povjerio da opere ustajale zidarske čarape, a kamoli vođenje nekakve ekipe. Za njega je jednostavna matematička radnja poput kvantne fizike. A i Francuzi imaju bolje pojedince u svojoj ekipi.
Kako mi je drago što Brazilci nisu uzeli zlato. Samo zbog Thiaga Silve. Bez Milana možeš biti samo srebrni.Nikad zlatni. A Pato će opet biti prijevara iduće sezone. Otprilike 10 nastupa 1 gol. Daj Bože da griješim.
 MILANO SIAMO NOI!!!!
(08-10-2012, 11:15 PM)DUCO Wrote: (08-10-2012, 12:27 PM)ensar7 Wrote: hahaha al me nasmija 
hahahaha
sta sam ve nasmejao to e to , to kat ce sa ovi glupim izjavivama da nemamo lova recesija ... ja nemogu da prihfatim te stvari i da produzim da pratim Milan kao neki koj po FB sklapaju formaciju u koju daju mesto bonera pre zapata navodno ako e vratio formu on bi igrao pre bonera , a drugi pre bi videli acerbi umesto mexes dokle sa ovim stvari i danas gledam raduju se na onom francuzu navodno odbio engleze i dolazi kod nas ...
IGOR VORI: "USRALI SMO SE FRANCUZA"
Eto ti moje mišljenje.
p.s. Francuzi su jednostavno bolji..
I IBRAHIMOVIĆ JE ČOVJEK
http://www.tuttomercatoweb.com/milan/?ac...l0LTg4MDAx
kakvi su ovi smeski ,jedan ot najtalentirani holancanin ima dogovor do 2015 i hoce da ga dovedu za 8 mil , ko ces danas kupiti za te pare
desamp: ne mislim da Mexes ostace u Milano. hmmm pa naravno skim ce igrati acerbo i bonera
vilareal u vtora liga i pozajmue nam igraca
|