MILAN HAVE spent a remarkable €4.9 million on six signings so far according to figures in the media.
Low-cost is the name of the game for Milan this summer as despite selling Zlatan Ibrahimovic and Thiago Silva to Paris Saint-Germain, Milan are certainly not overspending and just trying to make low-cost deals.
Milan sold the star duo to save money for the long-term, and not spend it all at one summer and in order to balance their books for a few more years, and up to now, they’ve spent very little money on new signings.
Report: Palermo interested in Milan’s Mesbah
De Sciglio didn’t expect Azzurri call-up
According to figures revealed today on La Gazzetta dello Sport, Milan have spent less than €5 million this summer; the exact figure is €4.9 million. Riccardo Montolivo and Bakaye Traoré (as well as Sulley Muntari who doesn’t count as a new signing) came on Bosman-basis transfers, meaning they cost Milan nothing.
Milan paid Cruzeiro €0.5 million for young goalkeeper Gabriel, while Francesco Acerbi arrived for €4 million on a co-ownership deal with Genoa. Kevin Constant arrived on a free loan and Cristian Zapata, the latest to have arrived, joins Milan on a €0.4m loan. Excluding the money that was spent on players who aren’t new signings (El Shaarawy’s 2nd half, Ibrahimovic’s installments), Milan have spent €4.9 million so far.
Milan have also sold players, for a reported €63.5 million, meaning they’ve made a profit of €58.6 million so far. These figures could change as Milan’s mercato isn’t over; more sales/signings are expected.
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
08-13-2012, 01:13 PM
(This post was last modified: 08-13-2012, 01:17 PM by ensar7.)
ne mogu da vjerujem. Juventus ima para da kupi Llorentea, a mi ganjamo propalog Boriella, nista posebnog Matria i propalog Quagliarellu. Sjajno! Al vazno je da mi idemo na titulu. Mi smo u liniji sa Realom i Barcom, Juventus nam nije ni do koljena! Bravo Uprava! To je Milan koji ja zelim! Prodaj sve, uzmi pare, i pusti nek se klub rusi.
i samo da vas vidim da mi pocnete ovdje slavit Matria ili Boriella, a kune te vjernost klubu. Jer upravo ova dva govneta su proslavili golove protiv Milana, i skakali od dragosti i drzali grb druge momcadi kad bi postigli gol protiv Milana. A da poredim da Pirlo ni jednom nije proslavio gol Juventusa protiv Milana. Al on je supak i djubre, a ovi su zlatni momci i jedva cekate da vam se vrate.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
sve mi se cini da neko mu e dao na galijani da gleda Moneyball ili da cita tu knigu i sad ovaj sve to prostudirao ...
citao sam sad jedan bloger. i kao Milanlab jos u 2010 su rekli da Pato nikad nece dostici vrhunac :/
(08-13-2012, 01:13 PM)ensar7 Wrote: ne mogu da vjerujem. Juventus ima para da kupi Llorentea, a mi ganjamo propalog Boriella, nista posebnog Matria i propalog Quagliarellu. Sjajno! Al vazno je da mi idemo na titulu. Mi smo u liniji sa Realom i Barcom, Juventus nam nije ni do koljena! Bravo Uprava! To je Milan koji ja zelim! Prodaj sve, uzmi pare, i pusti nek se klub rusi.
i samo da vas vidim da mi pocnete ovdje slavit Matria ili Boriella, a kune te vjernost klubu. Jer upravo ova dva govneta su proslavili golove protiv Milana, i skakali od dragosti i drzali grb druge momcadi kad bi postigli gol protiv Milana. A da poredim da Pirlo ni jednom nije proslavio gol Juventusa protiv Milana. Al on je supak i djubre, a ovi su zlatni momci i jedva cekate da vam se vrate.
To za Matria i Boriella stoji, ali za Pirla je totalna druga prica. Smrad je jer otisao u rivalski klub i tko ga jebe sto nije pristao na drukciji ugovor. Dao je puno klubu ali nasa legenda nikad nece biti. A ova dvojica da ne znam sta su radila ne mogu se ni porediti s njim, ta dvojica polovnih igraca iako sam jedno vrijeme ja branio Boriella dok je bio u formi ali to je kratko trajalo. Pirlo je puno dao nama a ova dvojica za sto godina ne mogu dati toliko. Ne pratim nogomet u zadnje vrijeme sto se tice transfera ali zar je stvarno moguce da angaziramo nekog od njih dvojice? Hahaha. Ja ne vjerujem.
Ekipa bez obzira na ovu bezparicu koja vlada Milanellom zadnjih godina mislim da će Galliani do kraja mercata odraditi solidan posao i da ćemo biti ravnopravni za scudetto ove sezone..
Što se tiče Lige prvaka Milan je nositelj i mislim da uz malo sreće možemo se nadati 1/4 finala kao maksimalnom dometu.
Jebes 1/4 finala...Koji ce ti to kurac...To je isto kao i da ispadnes u grupi..Pa nismo mi tamo neki klub..Mi smo VELIKI AC MILAN...
Rossonero Per Sempre...
Ko bola MI?
I IBRAHIMOVIĆ JE ČOVJEK
(08-14-2012, 02:41 AM)Milanista Mostar Wrote: Ko bola MI?
hahahahahaha 
bolje pitanje je, koje veliki? hahahaha
08-14-2012, 09:15 AM
(This post was last modified: 08-14-2012, 09:18 AM by eki111.)
(08-13-2012, 11:22 PM)ktm rossonero(alberto) Wrote: Jebes 1/4 finala...Koji ce ti to kurac...To je isto kao i da ispadnes u grupi..Pa nismo mi tamo neki klub..Mi smo VELIKI AC MILAN...
Zaboravljas da 1/4 finale ima neke svoje prednosti...pa ti vidi dali "vredi ucestvovati"???  
Iako nismo zadnjih godina osvojili nista posebno, Milan je od UEFE prosle sezone dobio vise nego neki timovi koji su imali vise uspeha.
Chelsea je dobio 59 miliona: 29,9 za ucestovovanje i deo turnira tokom direktne eliminacije, i 30,035 miliona eura od raspodele prihoda koji su sakupljeni putem televezijskih prava. Bayern se zaustavio na cifri od 41,730 miliona eura: 26,9 za ucestovovanje i 14,830 miliona od televizisjkih prava.
Za supeh u finalu, Chelsea je dobio 9 miliona eura, dok je Bayern, gubitnik finala, dobio 5,6 miliona. Ostali klubovi koji su dobili visoke sume prihoda su Barcelona (40,550 miliona eura), AC Milan (39,864 miliona eura), Real Madrid CF (38,434 miliona eura), Manchester United FC (35,182 miliona eura) i FC Internazionale Milano (31,569 miliona eura).
Plus nemojmo zaboraviti da se u grupnoj fazi LS dobijaju i sledeci bonusi: 800.000 eura za svaku pobedu i 400.000 eura za svako izjednacenje.
Evo vam i link:
http://it.uefa.com/MultimediaFiles/Downl...WNLOAD.pdf
Kompletan clanak sa uefa.com (ima i na engleskom):
http://it.uefa.com/uefa/management/finan...40946.html
SAMO SE PITAM, GDE SU SADA TE PARE????
ZASTO SE MAKAR TE PARE NE ISKORISTE DA SE KUPI NEKI "ZVUCNI" IGRAC (MAKAR HERNANES KOJI NE KOSTA PUNO)???
FORZA MILAN
eki, pare nisu problem. Para nema
|