Milanezi s Balkana
obojica su antiprimjeri za sportaša...tako da mi je drago da je jedan otišao i da ga drugi slijedi...

a oni koji pričaju da nije bitno kakav je netko van terena već kakav je na terenu su u velikoj zabludi. Vrhunski sportaš treba biti gospodin i na terenu i van terena. Ova dvojica nisu imali veze s time..zato zbogom...
Pazzini u Milan, a Cassano u Inter + 7 milijuna eura, Berlu se složio
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Ja sam odavno na ovom forumu napisao da je Cassano ide deklarirani Interista odavno već,a neki su se smijali,nimalo me ne pogađa što ide,pa nije on neznam kakva trag ostavio kod nas ko Thiago i Ibra da se i zbog njega živciram,sretan mu put;pazzini mi se čini kao konkretniji i mladji igrač ako se ne varam ;-) .
Reply
Mislim da smo mi bolje prosli,fali nam taj tip igraca,a i mladzi je..Na kraju krajeva bolje Pazzo nego ona dva govneta(Matri i Boriello)..Jos Kaka i lijevi bocni...
Rossonero Per Sempre...
Reply
ja se ne slazem. poslali smo pazzinia i izkesirali jos 7 miliona, da bi dobili nekog Pazzinia. Mislim. Taj mi igrac i nije neko woooow pojacanje. Kad su vec znali da ce se ovo desit, zar nisu mogli popricat sa Manciniem i dat mu Cassana i pare za Dzeku ili Teveza? Posto Mancini je i ovako slab na ove italiane.
Fulali smo ovaj calciomercato potpuno. Prodali jedino sto je valjalo (Thiago i Ibra) a dovukli skoro nista, izuzetak Montolivo, al i on nije Bog zna sta. Najavili smo na velika vrata tamo nekog Kambodzanca Traorea, koji do sad nista nije pokazao. Constante bas konstantno ne valja. Tako da mu je to moj nadimak. A Acerbiu poklonjena 13 a vec ga vidim na izlaznim vratima u januaru ili najkasnije julu. Jedino pozitivno je Zapata i Gabriel. Al obojica iskoristili NON-EU klauzulu.
Daj Boze da izborimo drugu ili trecu poziciju ove godine. Scudetto nema sanse.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
(08-20-2012, 02:30 PM)ktm rossonero(alberto) Wrote: Mislim da smo mi bolje prosli,fali nam taj tip igraca,a i mladzi je..Na kraju krajeva bolje Pazzo nego ona dva govneta(Matri i Boriello)..Jos Kaka i lijevi bocni...

želiš reći da je Antonini loš hahahaha jao kad se samo sjetim kako je jučer zaplivao kod ofsajd zamke sunce mu poljubim
Reply
I meni je ok ova zamjena Cassano-Pazzini, pogotov sto ovaj vise nece da igra za nas. Gledo sam na sky-u neki dan trening iz milanela i Cassano se bukvalno vuce po terenu. Dok su svi pretrcali duzinu on malo brze hoda za njima. Ne treba nam takav igrac. Nije ovaj Pazzini toliko los, kad god sam ga gledo protiv Milana uvijek je bio opasan po nas go. Samo mi jedna stvar nije jasna, otkud to da mi njima jos doplacujemo 7 miliona. Zar su stvarno toliko glupi? Pa ovo u najmanju ruku treba biti ravnopravna zamjena bez doplata. Ali kako katastrofalne poteze povlace ove godine, sve je moguce...
Reply
(08-20-2012, 02:49 PM)ensar7 Wrote: ja se ne slazem. poslali smo pazzinia i izkesirali jos 7 miliona, da bi dobili nekog Pazzinia. Mislim. Taj mi igrac i nije neko woooow pojacanje. Kad su vec znali da ce se ovo desit, zar nisu mogli popricat sa Manciniem i dat mu Cassana i pare za Dzeku ili Teveza? Posto Mancini je i ovako slab na ove italiane.
Fulali smo ovaj calciomercato potpuno. Prodali jedino sto je valjalo (Thiago i Ibra) a dovukli skoro nista, izuzetak Montolivo, al i on nije Bog zna sta. Najavili smo na velika vrata tamo nekog Kambodzanca Traorea, koji do sad nista nije pokazao. Constante bas konstantno ne valja. Tako da mu je to moj nadimak. A Acerbiu poklonjena 13 a vec ga vidim na izlaznim vratima u januaru ili najkasnije julu. Jedino pozitivno je Zapata i Gabriel. Al obojica iskoristili NON-EU klauzulu.
Daj Boze da izborimo drugu ili trecu poziciju ove godine. Scudetto nema sanse.

1. Što je pjesnik htio reći?
2. Nije Bog zna što osim što je vjerojatno najbolji talijanski igrač na svojoj poziciji trenutno i stožerni reprezentativac europskog doprvaka...
3. Traore je Malijac, pokaži barem malo poštovanja
4. Constante ne igra za Milan, ali igra Constant i jučer je odigrao sasvim solidno, a pokazao je da može odigrati u obrani bolje od Antoninija
5. E za Zapatu se slažem, on je jako dobar igrač, ali za Gabriela me interesira po čemu ga ocjenjuješ?jer ako ga sudiš po olimpijskom finalu onda si pogriješio jer se tamo baš i nije proslavio

P.S. ne znam čime se baviš u životu ali nikad nemoj biti trener ili nešto slično jer si preveliki pesimist i tu si isti kao i Allegri koji je izjavio kako ne vjeruje u scudetto ili nešto slično...veliki minus za Allegrija ali opet bolji je od Zemana, del Nerija i sličnih spodoba
(08-20-2012, 03:54 PM)huss Wrote: I meni je ok ova zamjena Cassano-Pazzini, pogotov sto ovaj vise nece da igra za nas. Gledo sam na sky-u neki dan trening iz milanela i Cassano se bukvalno vuce po terenu. Dok su svi pretrcali duzinu on malo brze hoda za njima. Ne treba nam takav igrac. Nije ovaj Pazzini toliko los, kad god sam ga gledo protiv Milana uvijek je bio opasan po nas go. Samo mi jedna stvar nije jasna, otkud to da mi njima jos doplacujemo 7 miliona. Zar su stvarno toliko glupi? Pa ovo u najmanju ruku treba biti ravnopravna zamjena bez doplata. Ali kako katastrofalne poteze povlace ove godine, sve je moguce...

Ma Pazzini vrijedi više na tržištu i Inter ga nije htio pustiti tako lako, a Milan se htio riješiti idiota iz ekipe..stoga je došla i ta nadoplata, jbg ako ništa drugo barem su pare potrošene na dobrog igrača...
Reply
Sve se bojim da su ikakve pare tu date,to je priča za javnost,nemaju žute banke,opet je neko prebijanje i pranje para na repertočuaru.
Kad malo uhvatim vremena ću vam napisat jednu malu priču koju sam čuo od jednog menadžera koji je često radio sa Milanom ;-)
Reply
Ma super sto Ibre nema, imamo ekipu koja ne treba takvog igraca i donijet ce nam naslov. Imamo mi Pata i Pazzinija tog, rodjeni pobjednici.
Reply
(08-20-2012, 04:33 PM)MEMO Wrote: Ma super sto Ibre nema, imamo ekipu koja ne treba takvog igraca i donijet ce nam naslov. Imamo mi Pata i Pazzinija tog, rodjeni pobjednici.

Ja ne smatram ovu dvojicu pobjednicima, ali me zanima po čemu je za tebe Ibrahimović rođeni pobjednik, ako ga kojim slučajem takvim smatraš?
Reply