Milanezi s Balkana
Makar je De Sciglio bio odličan, biće od njega nešto, koristan je napred.
Devilcool
Reply
Da, definitivno najgori Milan otkad navijam a to je od 94g. Mozda po imenima i nije najgori ali po trenutnom stanju u klubu i losim transferima je najgori. Fora je u tom da nakon prodaje nasa top 2 igraca koji su ujedno bili i medju top 10 igraca na svijetu nas nijedan protivnik ne shvaca ozbiljno. Dajem ruku u vatru da bi nas Barca trenutno isprasila sa 5 komada. Ljudi shvatite jedno, bice vam puno lakse ako smanjite ocekivanja od ove sezone i time se prestanete zivcirati. Pozdrav svima od moje malenkosti koja je od sinoc u sretnom i zakonitom braku pa sam mozda zato lakse podnio danasnji poraz. Bez brige, jednog dana bicemo opet Grande Milan.
Reply
ma i alegri se fino uklopio u ovo celo sivilo.
prvo e loso slozio startnu momcad, ne moze pazzini od klupi morali smo da igramo sa klasicnu 9 nit binho niti sharafi su to a on e igrao prince u vrhu napad i imam veliku nedoumicu za to dali smo igrali 4 3 1 2 ili 4 3 3 posto binho i sharafi su bili bocno a prince u sredini.
drugo forsiranje na bonera koj totalno potfrlio fala bogu , morao e da ufrli zapata i acerbi sigurno e dobar za ovih od sampdoriie ako ne moze sa nima da se nosi odma ga isprati u seria B. respect za Yepes ali 36 mu e godina. i kat ce sfatiti da prince nie 10 - ku neznam uopste zasto su mu dali taj broj ne mu odgovara niti po karakter niti stil igre on ti igra bez gram mozga i nie mi jasno sta su se toliko nafurali na njega. montolivo e klasican vezista ali za defanzivni e potfrlio tu treba da igraju nocerino ili flamini.

evo moj zamisao

------- nocerino---
-prince-----------montolivo
----------kaka
-------binho pazini

kaka e veceras nie ga bio nit na klupo tako da e nas 90 % ali i on nece ne izvuci iz ovoga ....

p.s. Alexander Merkel zabio za Genovu Okmilan
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
Najvece razocarenje su Montolivo i Boateng....Montolivo uzasan,nesiguran samo nabija loptu naprijed bezveze...
Flamini neprimjetan,cak je i Nocerino bio los danas...Sarawi ama bas nista nije pokazao...
Jedini koji je nesto pokusavao je Binho ali i on se povrjedio kasnije...
Tvrdim i siguran sam da sa ovakvim sastavom nemozemo izborit L.P.ove godine...
Rossonero Per Sempre...
Reply
(08-27-2012, 12:09 AM)MEMO Wrote: Da, definitivno najgori Milan otkad navijam a to je od 94g. Mozda po imenima i nije najgori ali po trenutnom stanju u klubu i losim transferima je najgori. Fora je u tom da nakon prodaje nasa top 2 igraca koji su ujedno bili i medju top 10 igraca na svijetu nas nijedan protivnik ne shvaca ozbiljno. Dajem ruku u vatru da bi nas Barca trenutno isprasila sa 5 komada. Ljudi shvatite jedno, bice vam puno lakse ako smanjite ocekivanja od ove sezone i time se prestanete zivcirati. Pozdrav svima od moje malenkosti koja je od sinoc u sretnom i zakonitom braku pa sam mozda zato lakse podnio danasnji poraz. Bez brige, jednog dana bicemo opet Grande Milan.

Čestitke!!! Okmilan
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Memo, cestitke za brak!
Reply
Čestitam MemoOkmilan
Devilcool
Reply
Hvala braco moja! Zivili!
Reply
(08-27-2012, 12:09 AM)MEMO Wrote: Da, definitivno najgori Milan otkad navijam a to je od 94g. Mozda po imenima i nije najgori ali po trenutnom stanju u klubu i losim transferima je najgori. Fora je u tom da nakon prodaje nasa top 2 igraca koji su ujedno bili i medju top 10 igraca na svijetu nas nijedan protivnik ne shvaca ozbiljno. Dajem ruku u vatru da bi nas Barca trenutno isprasila sa 5 komada. Ljudi shvatite jedno, bice vam puno lakse ako smanjite ocekivanja od ove sezone i time se prestanete zivcirati. Pozdrav svima od moje malenkosti koja je od sinoc u sretnom i zakonitom braku pa sam mozda zato lakse podnio danasnji poraz. Bez brige, jednog dana bicemo opet Grande Milan.

Sve najbolje.

Per aspera ad astra!
Reply
Cestitam memo!
zelim vam sve najbolje i sretan i dug zajednicki zivot Smile
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply