08-26-2012, 11:54 PM
Makar je De Sciglio bio odličan, biće od njega nešto, koristan je napred.
|
Milanezi s Balkana
|
|
08-26-2012, 11:54 PM
Makar je De Sciglio bio odličan, biće od njega nešto, koristan je napred.
08-27-2012, 12:09 AM
Da, definitivno najgori Milan otkad navijam a to je od 94g. Mozda po imenima i nije najgori ali po trenutnom stanju u klubu i losim transferima je najgori. Fora je u tom da nakon prodaje nasa top 2 igraca koji su ujedno bili i medju top 10 igraca na svijetu nas nijedan protivnik ne shvaca ozbiljno. Dajem ruku u vatru da bi nas Barca trenutno isprasila sa 5 komada. Ljudi shvatite jedno, bice vam puno lakse ako smanjite ocekivanja od ove sezone i time se prestanete zivcirati. Pozdrav svima od moje malenkosti koja je od sinoc u sretnom i zakonitom braku pa sam mozda zato lakse podnio danasnji poraz. Bez brige, jednog dana bicemo opet Grande Milan.
08-27-2012, 12:23 AM
ma i alegri se fino uklopio u ovo celo sivilo.
prvo e loso slozio startnu momcad, ne moze pazzini od klupi morali smo da igramo sa klasicnu 9 nit binho niti sharafi su to a on e igrao prince u vrhu napad i imam veliku nedoumicu za to dali smo igrali 4 3 1 2 ili 4 3 3 posto binho i sharafi su bili bocno a prince u sredini. drugo forsiranje na bonera koj totalno potfrlio fala bogu , morao e da ufrli zapata i acerbi sigurno e dobar za ovih od sampdoriie ako ne moze sa nima da se nosi odma ga isprati u seria B. respect za Yepes ali 36 mu e godina. i kat ce sfatiti da prince nie 10 - ku neznam uopste zasto su mu dali taj broj ne mu odgovara niti po karakter niti stil igre on ti igra bez gram mozga i nie mi jasno sta su se toliko nafurali na njega. montolivo e klasican vezista ali za defanzivni e potfrlio tu treba da igraju nocerino ili flamini. evo moj zamisao ------- nocerino--- -prince-----------montolivo ----------kaka -------binho pazini kaka e veceras nie ga bio nit na klupo tako da e nas 90 % ali i on nece ne izvuci iz ovoga .... p.s. Alexander Merkel zabio za Genovu
08-27-2012, 12:50 AM
Najvece razocarenje su Montolivo i Boateng....Montolivo uzasan,nesiguran samo nabija loptu naprijed bezveze...
Flamini neprimjetan,cak je i Nocerino bio los danas...Sarawi ama bas nista nije pokazao... Jedini koji je nesto pokusavao je Binho ali i on se povrjedio kasnije... Tvrdim i siguran sam da sa ovakvim sastavom nemozemo izborit L.P.ove godine...
Rossonero Per Sempre...
08-27-2012, 07:13 AM
(08-27-2012, 12:09 AM)MEMO Wrote: Da, definitivno najgori Milan otkad navijam a to je od 94g. Mozda po imenima i nije najgori ali po trenutnom stanju u klubu i losim transferima je najgori. Fora je u tom da nakon prodaje nasa top 2 igraca koji su ujedno bili i medju top 10 igraca na svijetu nas nijedan protivnik ne shvaca ozbiljno. Dajem ruku u vatru da bi nas Barca trenutno isprasila sa 5 komada. Ljudi shvatite jedno, bice vam puno lakse ako smanjite ocekivanja od ove sezone i time se prestanete zivcirati. Pozdrav svima od moje malenkosti koja je od sinoc u sretnom i zakonitom braku pa sam mozda zato lakse podnio danasnji poraz. Bez brige, jednog dana bicemo opet Grande Milan. Čestitke!!!
MILANO SIAMO NOI!!!!
08-27-2012, 08:45 AM
Memo, cestitke za brak!
08-27-2012, 09:19 AM
Hvala braco moja! Zivili!
08-27-2012, 10:23 AM
(08-27-2012, 12:09 AM)MEMO Wrote: Da, definitivno najgori Milan otkad navijam a to je od 94g. Mozda po imenima i nije najgori ali po trenutnom stanju u klubu i losim transferima je najgori. Fora je u tom da nakon prodaje nasa top 2 igraca koji su ujedno bili i medju top 10 igraca na svijetu nas nijedan protivnik ne shvaca ozbiljno. Dajem ruku u vatru da bi nas Barca trenutno isprasila sa 5 komada. Ljudi shvatite jedno, bice vam puno lakse ako smanjite ocekivanja od ove sezone i time se prestanete zivcirati. Pozdrav svima od moje malenkosti koja je od sinoc u sretnom i zakonitom braku pa sam mozda zato lakse podnio danasnji poraz. Bez brige, jednog dana bicemo opet Grande Milan. Sve najbolje.
Per aspera ad astra!
08-27-2012, 10:35 AM
Cestitam memo!
zelim vam sve najbolje i sretan i dug zajednicki zivot
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|